Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!
SIMO - multam de
MADA -asa e mami, poate trebuia sa scrie pt vergeturi si un auto-correct carnivor a scris ca e ideal pt vegetarieni. Tocmai ii spuneam lui TUNDE, ca din greseala mi-am comandat 5 sticlute in loc de una, probabil sa imi pot pune la salate, la chiftelute

TUNDEEEE - is, is lenesa, recunosc, dar ca sa ma pot trezi la 6 eu ma culc la 9.30 cel tarziu 10. asa ca iata traducerea, pe larg:

O mangaiere dulce de culoarea mierii, cu parfum oriental, cald si senzual - aceasta e senzatia incomparabila pe care o lasa la suprafata pielii acest ulei intens regenerator. Bogata in activi anti-oxidanti, intarzie manifestarile pielii imbatranite, aparand-o de efectele radicalilor liberi si stimuland procesul de reinnoire celulara. imbina ulei de samburi de rodie (cu proprietatile sale exceptionale) cu uleiuri de macadamia bio, jojoba bio, susan bio si floarea-soarelui bio, plus extracte de fulgi de mei si petale de floarea-soarelui, pentru un efect general anti-oxidant. aplicata dupa dus sau baie, uleiul regenerator de rodie previne uscatimea pielii si ii pastreaza elasticitatea. Zi dupa zi, epiderma este mai delicata la atingere, mai ferma, mai catifelata. Parfumul lui, compus din uleiuri esentiale de davana, neroli (portocale amare) si santal, este o invitatie spre trezirea simturilor.

Fetelor, per total:
1) asa e, e ideal pt vergeturi si nu pt vegetarieni. I-am povestit si lui M si mi-a zis ca oricum creierul e facut sa anticipeze si sa intuiasca anumite cuvinte, de aceea MADA a citit "corect", pentru ca i-a luat sensul logic, ce sa caute un vegetarian pe o cutie de ulei de corp!
dar la mine e defect profesional, sunt si corector... si imi sar in ochi si o gramada de chestii pe afise, pe strada, de exemplu

si 2) - uleiul e complet afrodisiac! asa ca... expirat ne-expirat, luati-va daca nu e expirat, il dati pe piele, daca e expirat il dati prin aer si pe perne

hai ca am innebunit!
va doresc o zi frumoasa!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

de cafea multumim, da' ceva de somn n-aveti? ca e 1 noaptea la noi si nu poci dormi.

si am mai scris un mesaj lung - al treilea pe azi; pierdut si ala... enough is enough!!

Alllloooo! Nenea tata lu DC! Ne ajuta si pe noi cineva cu partea tehnica? Un auto-save ceva?

mda...

mi-am pus ochelarii si asa avatarul lui doloress e mama cu copil; cum ii scot, devine melc...

zumzu-felicitari pt poze! f reusite.

ziki- in mesajul ala pierdut, cel de-al treilea, dadeam si eu cu parerea-n tine despre emigrare and its derivatives.
da' m-a cenzurat DC-ul, asa ca mi-am zis gata cu topicurile despre emigrare, ca asa cum ne cenzureaza linkurile catre siturile concurente, asa ne-o cenzura si mesajele pro-emigrare, ca sa ramana tinerele mame in romania, si sa forumeasca de zor cu drag si spor pe DC in viitor.

si mayane - de multa vreme ma tin sa te intreb: de la ce vine nickul tau? ca imi aduce aminte de uratura aia - si a venit mai an, badita traian.

cand eram mica, in capul meu, mai an=mayane, adica un fel de alter ego al lu' badita traian. abia cand am vazut uratura scrisa, m-am prins ca badita nu avea tulburari de personalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

eu sa stiti ca pusesem botul la treaba aia cu "ideal pt vegetarieni". Am o prietena, ea e vegana, adicatelea far' de oua, lapte, nimic de provenienta animala, si ea nu foloseste nici macar creme ce contin ingrediente de provenienta animala, nu mai zic de incaltaminte de piele sau blanuri.

citeste f atent etichetele produselor cosmetice si daca vede ulei de castor, grasime de balena, de cocomarla, de crocobaur...no way

in mintea mea weleda scria mesajul asta pt vegani din astia inraiti;

mda..cred ca sinapsele care mi-au fatat explicatia asta au fost executate de aceiasi neuroni care l-au suspectat si pe badita traian....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
multumim de perfuzii Mirelabuneeee rauuuaveam nevoie am o restanta la somn de 9 luni deja

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la mine!

Nu am reusit sa recuperez nimic, nu am mai citit de ceva timp, am spicuit pe ici si colo cate ceva.

Multumesc din suflet pentru urarile de ieri, imi sunteti tare dragi. Va pup pe toate, toti, de la mic la mare si invers.

Eu sunt cu serviciul foarte ocupata, dupa ce stau plecata ziua destul de mult, am fost plecata de cateva ori si pe la diverse intalniri, formari etc etc, mi-am lasat fata fara mami si noptile...
Ieri tocmai ce m-am intors din Spania, frumos tare in Valencia, va recomand celor ce nu ati vizitat-o inca insa nu m-am putut bucura pe deplin stand cu gandul acasa. Fata a plans mult dupa mine, prima noapte aproape ca nu a dormit, m-a strigat mereu ma-mamamam-mam - mam plangand cu sughituri si lacrimi siroaie
Groaznic pt mine
A trebuit sa ma mulg caci nu vreau sa renunt inca la alaptat. Si ca o paranteza, cat sunt acasa am impresia mereu ca nu mai am lapte, cat sunt plecata este nenorocire, mi se umfla sanii, fac noduli mici oricat m-as mulge.
Nu pot sa va descriu in cuvinte cat de fericita este ea cand vede sanul dupa 3-4 zile...extaz nu alta si nu o ridic de la san decat dupa 20-30 de min, macar ca sta u nasul in el dar s-o las acolo
Nu avem niciun dinte, avem silueta de manechin in continuare, o zi mancam, 4 nu, ne place doar ciorba si pilaf...am incercat si eu paste a la Roxx-Catalina, nu a fost incantata, peste nu.

Sper ca sunteti bine cu totii, daca nu am mai citit, nu mai stiu

va pup cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Angi si eu la fel 9 luni jumatate fara somn decat pe bucatele si cafea la branula

wudy si multi ani

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Neata si de la noi, multam de cafea Simo.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mneata! Multu de cafea, Simo!
Azi fara perfuzie, a dormit mandra de la 9 la 6.30 cu doua treziri de suzi. E bine!
Simo, am ras de m-am prapadit la istorioara cu papucelul !!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

zicem si noi NEata!!

nimic nou sub soare..la fel papa, adica prost, somn prost, a mai plecat si tati...PARFUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Iar dau eneter aiurea.
Multumesc de parerile despre cutaden. Deci e ok din cand in cand, cand situatia devine grava! Mirela, eu te sfatuiesc sa iei. Si Miruna plangea de jale si cand o stergeam cu servetelul si cand ii dadeam cu apa, la chiuveta... Si daca avea pampersul pe ea se tot tragea de el si plangea. Acum e super ok!
Lori, tanti aia de la cresa, directoarea, are un copil de 23 de ani!! Sunt curioasa daca asa l-a crescut cum imi cerea mie sa o cresc pe Miruna.
Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu, ca m-a iritat o discutie la lucru, asa ca ma duc sa ma linistesc la o tigara. Si poate o voce divina o sa imi spuna de ce taskuri ar trebui sa ma ocup care nu-mi sunt trecute in fisa postului si de care nici nu am fost anuntata. Si cum eu nu am capacitati extrasenzoriale de a le ghici... numai Divinitatea ma mai ajuta.
la fete!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput