Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Angie - multam ptr retete cu placintar...iau si io sa fac zilele astea sa mai schimbam meniul

Tunde esti tare cu sarmalele...acu vine si intrebarea retorica: I-au placut?:))))

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Multumim frumos pentru voturi, sunt asa poze frumoase acolo, atatia bebelaci draguti ca nici nu stiu de ce m-am mai bagat si eu in seama....
Taticul ala cu doi copilasi e super, si zice ca le mai trebuie o manduca pentru ca una e imprumutata, pai poti sa nu-l votezi ?!
Si mamica pe care o saruta bebele din spate e super!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..tu ai nascut pe 02ian.
deci in ianuarie primesti indemnizatia pe dec..iar in februarie vei primii banii pe doua zile de cic,adica 1 si 2 ianuarie.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu;bine zice Simo!

Piscot;i-a placut..cu afumatura si carne de porc..mai mult varza ii place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Zumzu..tu ai nascut pe 02ian.
deci in ianuarie primesti indemnizatia pe dec..iar in februarie vei primii banii pe doua zile de cic,adica 1 si 2 ianuarie.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

uff, ce bine, adica am si in ianuarie banuti de la indemnizatie; credeam ca in ianuarie stau pe uscat; eu teoretic ar tb sa ma intorc la munca in ianuarie(nu?) dar am zis ca mai stau cateva luni(cate om rezista) fara plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La avatarul lui Doloress si eu vad ca si Zumzu - o mamica cu puiul pe genunchi.

Am fost o ora pe afara. Cat de bine a fost!!! Maine insa vine iar frigul.

La multi ani Wudy!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de familie si prieteni!

Si eu as vrea un meitai dar am indemnizatia planificata pana la sfarsitul anului. poate din primul salariu sa reusesc sa cumpar. Urmatoarea prioritate, dar nu pt luna asta ci pt noiembrie (luna asta i-am luat haine) este nebulizatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele cu uleiul de rodie, cand a dat Tunde aseara linkul eu, in oboseala mea cronica, am citit "ideal pentru vergeturi". Asta si poate pentru ca avea sens. Cand am citit dimineata ce nedumerita era Ziki, care o fi legatura intre vegetarieni si ulei de corp, am facut si eu ochii mari si am recitit. Oare nu o fi cumva o greseala si chiar o fi pt vergeturi?

Mergi la inceput

Mada;nu stiu dac merge si pt verge..insa are efect antioaxidant si regenereaza pielea..mi-au zis acolo ca e f bun pt arsuri..
Am dat link lui ZIKI ..e pe franceza ,sa ne traduca dar e puturoasa....nu si-a mai bagat nasu p aici

La cat de bine stiu franceza am inteles ca ofera fermitate si elasticitate pielii...mai ales aplicat dupa baie

Mergi la inceput

Cea mai tare faza?
-al meu care am cumparat ieri...e expirat
deci!daca maine nu gasesc din ala bun..mi-ar trebui vreo 20 de sticle..pica din listuta..
asta e daca nu sunt atenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna si de la noi.
Am reusit sa "va prind din urma"... ce bucurie, ca simteam ca nu mai razbat.

Ne-ati recunoscut cateva cu poza din concursul pentru mamici (la www.facebook.com/photo.php?fbid=240056756043028&set=a.240055146043189.53060.229184220463615&type=3&theater" target="_blank">asta ma refeream), dar avem poza si la tatici (www.facebook.com/photo.php?fbid=240229849359052&set=a.240073292708041.53066.229184220463615&type=3&theater" target="_blank">aici se afla barbatii mei preferati).
Multumesc celor ce ne-au "like-uit" si celor ce o vor face.

Votat si eu Lori, Dedicut, Angie, sot de Ziki... mai e cineva?
Bineinteles si pe tine Piscotel!!! Ai trecut in fruntea clasamentului,,, super!

Huf cate alea trebuia sa mai zic si eu... dar sunt batrana maica si am cam uitat (ma simt ca Mos Craciun)!

Lori hai mami capul sus. Dar ce-i cu Robertel? Parca nu asa a facut de la inceput nu? Ce zice? De ce plange?

Ma bag la o portie de calcat de rufe si cand imi mai amintesc ce trebuia sau as fi vrut sa mai adaug zic!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput