Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

fetelor niste sfaturi de economisit bani,de iesit din depresie.sper sa reusesc sa ma ridic din avest butoi

http://alinahandmade.blogspot.com/

Io ti-as spune unul...da' mi-e ca te superi pe mine . Hai iesi din butoi ca-i cam racoare acolo .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina din pacate in ultima perioada am realizat minusuri financiare considerabile, pt. ca la orice pb a avut piscotzica au sarit destui banuti...si-am ajuns si noi intr-o criza...iar despre economii la noi nu se pune Dupa ce ne platim datoriile si facturile tot timpul mai apare cate o chelt neprev. care strica orice plan.
Ma rog la DD sa ne tina sanatosi si sa nu mai dau bani la dr si medicam.
Sa stii ca am admirat ultimele tale creatii si mi se par super faine!
Intrebai tu de ceva idei de promovare...Acum cum procedezi?
Eu ma gandeam sa apelezi si la prietene, cunostinte care sa-ti faca cunoscute produsele...eu o sa le arat colegelor de la munca si prietenelor ...sa se duca vestea, cine stie?
Sau pe la studenti si liceeni...
si sa incerci sa profiti si de sarbat. de iarna ...sa ai cat mai multe intrari in tot felul de medii...

Mergi la inceput

Mariana da ce ganduri ai pt urmatoarele 15 zile? Oricum te rog sa-mi spui si mie care site a avut prognoza cea mai apropiata de realitate...sa-l folosim si noi la nevoie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana da ce ganduri ai pt urmatoarele 15 zile? Oricum te rog sa-mi spui si mie care site a avut prognoza cea mai apropiata de realitate...sa-l folosim si noi la nevoie

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

ce bine era sa fi fost pentru mine . Loco pt. job. Credibilitate de 90% o au cei de pe yahoho. Au aia si o chestie care m-a amuzat teribil, da' nu e valabila si la noi, zonele "populate" cu tzantzari si multe alte prognoze pentru diferite evenimente, mai caut si pe alte site-uri ca sa fac comparatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana multam k esti meteorologul de seerviciu.
Doinita si la noi e la fel cu banii.In privinta promovarii am incercat dar oamenii cred ca daca este handmade este ieftin nu apreciaza(unii nu toti)munca care se afalain spatele fiecarei bijuterii,orele de lucru,de studiu,timpul petrecut dupa materiale.Eu cred ca inca nu avem educatia necesara sa apreciem ceva facut de mana,cu suflet si pasiune.
Sper sa sa se schimbe mentalitatea romaneasca.
Iti multumesc ptr ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Repede scriu 2 vorbe ca sa nu ma dati disparuta. Deci nu mai am timp de nici unele. S-a scurtat ziua si la propriu si la figurat... treaba multa la serv... se pare ca trebuie sa bag si niste munca de teren, a trebuit sa pun si unele lucruri la punct in privinta asta si nu prea mai am timp nici sa respir. Cand am intrat pe seara si am vazut deja 5 pagini scrise am avut asa un feeling ca a fost Tatiana prin zona. Ah si ce barfa am pierdut .... dintzaru', ginecologu' ... da ma bucur ca ati avut chef de vorba.

Noi suntem bine, muciosi in continuare si atat. Ma bucur totusi ca nu tusesc (rau) si ca nu au facut febra. In seara asta i-am si scos un pic afara dupa servici. Ati vazut ce frumos a fost azi dupa-amiaza? Spre seara am cam dardait un pic (eu, pt ca ramasesem imbacata la fel ca ziua) dar cel putin au schimbat si copiii un pic peisajul ca nu-i mai scosesem de sapt trecuta cred la plimabare.

Doinita masa de seara la Mara consta in paste cu branza sau mamaliga cu branza si smantana. Asta in cazul in care nu mai vrea ce a mancat la pranz (pilaf, ciorba, etc). Imi pare rau ca esti necajita cu Teo. O sa depasiti momentul pana la urma. Luati-o usor si comportati-va normal cu ea... s-ar putea sa simta ca o compatimiti si sa se victimizeze si mai tare cu ocazia asta... zic si eu, sa nu te superi pe mine. Da' ea a fost mereu atat de sensibila sau asa a devenit acum, odata cu mersul la gradinita?

Alina nu am mai apucat sa-ti raspund. Da, as vrea bratara, dar nu chiar acum, saptamana viitoare cred... si am o prietena care s-a aratat interesata de scrub-ul exfoliant dar pe site apare ca vandut. Poti sa mai faci?

Mariana ce facusi la med de familie? N-am apucat nici acum sa-ti vad coafura... a ba da, am facut-o chiar acum. Hei mama iti sta foarte bine .. te intinereste.

Dragelor, ma duc la culcare. Nu stiu cand mai apuc sa intru sa scriu dar va citesc de pe tel ... se stie.

Va pe toate. Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

' Neata fetelor!
Nu a dat nimeni nicio ? Poftiti una calda de la mine sau un ceai de fructe de padure
Nyny multam de sfaturi Deci de-acum vei fi mai fugara sa inteleg? Despre Teo...intotdeauna a fost asa sensibiloasa...la modul ca de avea cineva vocea putin mai stridenta...ea gata zicea ca tipa la ea...si imediat umezea ochisorii...dar acum e si mai si...Noi am incercat sa ne purtam normal, adica sa n-o cocolosim prea mult...dar se pare ca am avut ceva scapari
Sa stii ca nu ma supar asa repede...si orice idee/sfat e bun venit pt mine
Azi dupa amiaza plecam spre Bucuresti asa ca bag repede trebusoara la serv. si fug sa-mi pregatesc gentutzoiu
la toata lumea!

Mergi la inceput

N-a dat nimeni nici o cafea pana la ora asta ? Tztztz...
Hai ca fac repede aromata ! Poftiti de serviti !

Si acum sa va pove ce-am facut ieri la doftoreasa : am luat-o pe Bibilina de la cresa si via la cabinet, am ajuns pe la 17:30 si am reusit sa intru la 19:15 pentru ca erau 6 persoane inaintea mea . Asa nesimtire-n omenirea asta n-am vazut, sa nu zica nimeni sa intru si eu macar a doua ca deh eram si cu copilu', mai ales ca trebuia sa-i dau tratamentul la 19:00 . Fara cuvinte...nu ne mai civilizam in vecii vecilor . Intre timp cupilu' a facut ca toate alea, alergat in sala de asteptare, afara pe trotuar, trantit pe canapele si scaune, de ascultat...no chance...mi-a crapat obrazul de rusine . Plus dus la toileta ba pp, ba kk, ba sa se spele pe maini.... Crunt...mi-a iesit parul prin caciula.... Analizele mi-au iesit toate OK. Ramane sa mai fac inca o data examenul la urina asa cum mi-a dat dr. endocrino. Mi-a prescris pastile de reducere a tensiunii si m-am progr. la consult pentru nov.
Doamne ajuta!
Astazi am iar maraton, sa cumpar consumabilele pentru cresa, dus la cresa, sa fac cateva plati, shopping, acasa, pregatit pentru masa de seara si...ufff...m-am saturat de fugareala asta non stop .
Cupilu' m-a stresat dis de morning cu ei...ca vrea aia, ca nu vrea aia....

Nyny, . Bine ca sunteti cat de cat OK cu totii ! Asta vroiam s-aud...ca "ma intinereste" !

Tatiana, cum merge operatia ?

Sa va spun una tare, ce am citit prin presa:
"De acum, mirii sunt nevoiti sa plateasca drepturi de autor daca vor sa aiba pe ce sa danseze la nunta.
Mirii vor fi nevoiti sa achite cel mult 300 de lei, indiferent ca este vorba despre saloane elegante sau de corturi, daca vor sa danseze la nunta lor"
Fara cuvinte .

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

' Neata fetelor!
Nu a dat nimeni nicio ? Poftiti una calda de la mine sau un ceai de fructe de padure
Nyny multam de sfaturi Deci de-acum vei fi mai fugara sa inteleg? Despre Teo...intotdeauna a fost asa sensibiloasa...la modul ca de avea cineva vocea putin mai stridenta...ea gata zicea ca tipa la ea...si imediat umezea ochisorii...dar acum e si mai si...Noi am incercat sa ne purtam normal, adica sa n-o cocolosim prea mult...dar se pare ca am avut ceva scapari
Sa stii ca nu ma supar asa repede...si orice idee/sfat e bun venit pt mine
Azi dupa amiaza plecam spre Bucuresti asa ca bag repede trebusoara la serv. si fug sa-mi pregatesc gentutzoiu
la toata lumea!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Oooops, mi-ai luat-o inainte cu cafeul . Drum bun si aveti grija de voi !
Ai PM!

Mergi la inceput

Marianamultam de info.
Da' la voi la doftoreasa nu-i cu planificare?...la noi altfel nici nu ne primeste. Acum bine ca ai si aceste analize OK...si
intr-o concluziune...esti tun de sanatoasa pt. urmatorii 100 ani Sa dea DD sa ajungi din ce in ce mai rar prin sali de astept la doctori. Iar despre corcodushica...era si normal sa se plictiseasca mititica
Maiculita...am intrat si eu putin pe prognoza..si brrr...ce friguroase ne asteapta zilele urmatoare...auzi min de -2 grd...sper sa stea virusii cat mai departe de noi!

Mergi la inceput