Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Imi venea sa ma ridic din pat sa arunc calculatorul pe geam,fara nici un pic de bun-simt sau de respect pentru cei n6 ani petrecuti cu mine,acum in teleg de unde atatea jigniri la adresa meamacar putea sa fie domn sa imi spuna ca numai vrea ca pana aici a putut si sa ne despartim frumos nu sa ma barfeasca la aia si in casa mea si cand dorm este incredibil ce mi se intampla cred ca traiesc cosmarul de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata fetelor!
Mariana bine ca sunteti dotate la capitolul pantaloni grosi si fashuri...Despre ploveras eu m-am scos la Kiabi am gasit...cu nasturashi pe umar...la 18 ron super fain
Nyny am rasuflat usurata...cand te-am cetit! Tare frumushele cizmulitele Marei... iar cele pt nameti sunt super, asa am primit si noi o pereche! Vad ca te culci foarte tarziu...eu n-as putea sa rezist pana la ora aia
Tatiana sa va fie de bine petrecareala......vad ca te-ai 'pupacit' de cateva ori Spor la plantarea pomisorilor si refacere cat mai rapida
Alina daca s-a ajuns la chestii de astea...e cam urat si ar tb sa lamuresti situatia intr-un fel sau altul...sa nu degenereze in chestii si mai urate...sa apara ...nici nu indraznesc sa spun...violenta

Mergi la inceput

Doinita crede-ma ca am ramas cu gura cascata si masca,dar privind partea plina a pahartului in aceasta urata situatie este ca am descoperit la timp aceasta situatie,ca ma pot angaja,ca Delia se va face bine si va merge la gradinita voi cauta locuri de munca pentru mine,si trebuie sa vad cum fac sa vad cine este aceasta fata si sa vad ce explicfatii imi va da,cred ca va face cum a facut si la inceput cand a spus ca nu este adevarat ca mi se pare mieca sunt nebuna,schizofrenica si ca inventez lucruri
Am sufletul facut bucatele si imi vine sa urlu dar nu am cum si cand si cuibine ca sunteti voi aici sa ma ajutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata si de la noi !

Am avut multa trebaluiala la job dis de morning .

Alina, multumesc pentru cafeaua fierbinte si aromata ! In privinta omului tau...messenger-ia asta e un fel de frectie la picior de lemn, doar cand afli ca se pune de-o intalneala atunci e cazul sa te ingrijorezi . Am trecut si eu prin asta si i-am "servit-o" omului meu de l-am linistit. Asa "este" unii . Doar asa pot vorbi "murdar"...cu pitzinete pe net, ca doar cu nevestele lor nu-si permit asa mascareala de doi bani. I-am spart parola, i-am sters toate contactele si asa linistit ce-a fost dupa aia... Nici n-a indraznit macar sa ma intrebe ceva...L-am mai verificat cand si cand si s-a potolit...n-o sa inteleg niciodata pe cei care "cauta" aventuri virtuale . Eu le consider copilarii, lipsa de activitate dupa job.... E normal sa fii suparata, ca in loc sa discute serios cu tine...ii alearga mintea la alte trasnai.... Hai cauta variante de angajare...succes !

Nyny, da' bine ai re-venit mami . Ma bucur ca sunteti bine. Spor la munci si te asteptam mai des in casuta. Marei si Davidutzului. Frumoase incaltari . Sa le poarte sanatosi !

Tatiana, sa va fie de bine nanasheala ! Odihna placuta si atomicelor ! Asteptam foto !

Doinita, vezi ce-mi faci tu Kiabi asta ? Io am gasit la 35 RON . Scump...mai cautam....

O zi buna va doresc !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana discutiile nu sunt doar pe messenger sunt si la muncasunt si la telefon,deci aventura este doar ca nu am gasit mesaje sau altceva incriminator deoarecve le sterge,oricum eu sper sa fie ok,adica eu s aimi9 revin din starea asta de letargie.
Apropo am adaugat poze pe picassa o sa mai pun si astazi cu al meu sot:X

Mergi la inceput

Mie imi vine sa yi sar4 deja la gat,astazi m-am gandit sa ma duc pe la mitropolie,sa imi iau si pitica si sa ma duc sa am rog putin si sa iau niste agheasma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mie imi vine sa yi sar4 deja la gat,astazi m-am gandit sa ma duc pe la mitropolie,sa imi iau si pitica si sa ma duc sa am rog putin si sa iau niste agheasma

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, mai esti pe-aici?

Mergi la inceput

Ce nashpa-i singura in casuta . Se vede ca aveti treburi care incotro .
Alina, am vazut pozele . Daca in poza e al tau "sot:X", sunteti potriviti unul pentru celalalt, asa ca lupta pentru ce ai si nu lasa sa-ti scape asa usor . In ziua de astazi e greu sa cladesti o casnicie dar e si mai greu sa o intretii .

Va doresc o dupa amiaza placuta !

Mergi la inceput

Mariana acum am venit si al meu sot e suparat ca am dat 60Ron pe chestii bisericesti,am luat 3 icoane,2 carti scrise de parintele Arsenie Boca,si niste iconite mai mici si niste carti talisman si un acatist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Se vede treaba ca nu se potrivesc planurile de acasa cu celelalte.Numa bine ca joi seara plec si eu solo la Bucuresti,cu trenul,la un spital,ca ma rupe sinuzita.Mi-e tare frica,mai ales ca nu ma tine nimeni de mana.Sper doar sa nu ma opereze.

,ma duc sa vad ce are Daria,ca e cam agitata.

Mergi la inceput