Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la cafelute aromate !

Noi am avut un we linistit . Am facut "turnata"...a iesit super buna , data viitoare o fac cu branza si stafide. Aseara mi-a adus omu' un ditamai salaul de 5 kile si pune-te si transeaza-l la ora 21:00. Mi-a luat mult timp ca nu sunt experta in ale taierii pestelui, nici scula taioasa n-am avut si...m-am cam nervozat un pic . Astazi sa caut niste retete.... Azi la munci am o zi cam greuta...si am un chef de...nimic .

Va doresc o zi linistita si calduroasa !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Mariana multumim pt cafeluta...Si la noi we ok, putin smotru, o cununie religiosa sambata, o petrecere de 4 ani duminica, putin aranjament prin dulapuri,...
Am pus-o si noi de-o turnata, si-un bors de peste
Azi tb sa fac o supica pt Teo
Alina am fost la posta si am luat pachetelul imi plac foarte multe toate cele...inclusiv surpriza...multumesc frumos. Teo a zis din prima ca-s ale ei...dar mi le imprumuta putin...greu am putut sa-mi recuperez inelushu de la ea! super frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita ma bucur ca ti-au placut si ca lui Teo iau placut
Mariana bine ca ai scos la capat cratatul pestelui.
Eu am avut un week-end de kkt,Delia a facut febra ,mama de sambata dimineata ma tine doar in jigniri9handicapata ,proasta,inapta)si al meu sot m-a facut c..va,proasta,lenesa,vaca,ca nu am grija de Delia ca iar sa imbolnavit,ca nu sunt buna de nimic ca numai intelege de ce sta cu mineca nu sunt multumita de nimic,ca tot timpul provoc cearta,ca nu intelege cum de mai sta cu mine.
si multe altele care m-au doborat efectiv,de la mama chiar nu ma asteptam dar acum mi-am dat seama ca daca nu ma ajut eu nimeni nu ma va ajuta,acummi-aM DAT seama ca sotul meu nu e chiar asa cum l-am crezut,mi-a zis ca daca ma imbolnavesc mai rau el ma lasa,ca nu vrea sa stea cu o persoana bolnava.
Acum sper sa trec cu bine peste toate ca nu are rost sa cad in depresie,trebuie sa fiu puternica ptr Delia.

Sper sa aveti o zi usoarta astazi.
Nyny unde esti mami?

Mergi la inceput

Alina imi pare tare rau ca tb sa induri toate astea...e urat ce ti se intampla...si cand oamenii care-ti sunt aproape, in loc sa te sprijine, sa te ajute de fapt te jicnesc si-ti provoaca mai multa suferinta atunci chiar ca nu mai vezi nici o speranta
Eu chiar nu inteleg comportamentul mamei tale...sunt fara cuvinte...
Dumnezeu sa te intareasca si sa te tina sanatoasa sa poti avea grija de Delia

Mergi la inceput

Doinita doamne ajuta ca deja numai pot sambata chiar ma gandeam sa ma imbrac sa plec undeva departe fara sa ma uit in urma,dar apoi m-am gandit doar la Delia ca ea merita sa fiu lng ea aproape,dar v-am spus incep sa cred ca nu merita sa mai stau in aceasta casa,mai ales ca sunt privita ca oaia neagra a familiei,ca sunt cea care nu aduce bani,ca doar cheltui si ca lumea ma tine pe mine de mila.si ca banii in pocrcariile de handmade asa imi spune mama si al meu sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, imi pare rau ca treci iar prin momente grele . Cand sa spui ca situatia s-a mai calmat un pic, iar re-incep certurile . Macar daca vin din partea unei persoane, dar cand toti se napustesc asupra ta...e greu cand loviturile vin din toate partile . Sa-ti dea DD putere si sa treci peste. Sanatate Deliei . Nu se gandesc ca poate ei au adus carcaiashii acasa ?
Doinita, ce face Teo ? Ai mai dus-o la gradi ? Ai vre-o reteta pentru peste ?
Vad ca Nyny se da disparuta de tot... Oare sa ne facem griji ?
Tatiana a plecat in plimbari cu omu'.... Ce bine o fi . O fi luat si atomicele ? Sau sunt ei doi ca porumbeii ?

Hai ma duc sa pap!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

mariana pofta buna.si eu sper sa trec cu bine peste toate dar cand vad ca nu am ajutor parca numai imi vine sa fac nimic

Mergi la inceput

Mariana Teo e bine, multumim lui Dumnezeu...pana la urma tusea i-a trecut dupa ce i-am dat Humex expectorant...nu luase niciodata si cine stie? vineri i-am copt si ridiche neagra ...si i-am dat cateva lingurite de zeama de aia cu miere
La gradi cred ca de sapt viitoare, dupa vacanta...poate le da si caldura
Despre peshte...sa-ti zic cum l-am facut noi... Vineri am luat un novacel bunutz la vreo 2 kg...si la pret ok...l-am taiat pe lung (fara cap si coada...care au mers la ciorbica...) si i-am dat sare...apoi pur si simplu am pus 1/2 intr-un vas de yenna acoperit cu folie...si s-a facut el asa ...in sucu' propriu...la sfarsit i-am luat folia sa se si rumeneasca...
si separat am pregatit un sosulet din mai multi ardei capia, rosioare, ceapa, suc de rosii...la care am adaugat o multime de alte morodenii: dafin, usturoi, rozmarin, cimbru, busuioc...
Si...la masa...am unit pestele cu sosul...fiecare cat a vrut...si cu mamaliga...si mujdei in plus pt doritori...
Asta pt ca Teo nu se omoara cu pestele...dar serveste si ea putin doar simplu
...chiar acum ma gandeam ca voi mai repeta reteta si sapt asta
Dupa amiaza insa tb sa fierb putina fasole...preferata lui Teo
Aaaa...si o perla: asteptam noi la biserica sa vina mirii si Teo: Mami, cand vine mireasa si...MIRUL???....

Mergi la inceput

Doinita si eui iam dat Deliei Humex expectorant5 dar nu a avut nici un efect acum aproape suntem pe finalul celei de a doua sticle de Rhinatiol si nici o schimbare avand in vedere ca aim mai dat o sticla de Humex expectorant si nimic

Mergi la inceput

Alina pai cine stie, poate in cazul Deliei ar tb sa schimbi Humexul...daca n-avut efect...inainte Teo a 'servit' Eurespal, fluimucil si Zyrtec...si eram si noi la a 3-a sticla de eurespal...cum nu luase Humex de foarte multa vreme...sambata am decis sa-i dau ...dar chiar nu stiu daca de la asta i-a trecut...sau???
Dar daca zici ca a facut si febra...sa nu fie nevoie si de vreun antibiotic?...poate ar tb mai bine s-o vada vreun dr.

Mergi la inceput