Prichindei nazdravani 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana ce-i Bioparox-ul asta? Teo e acasa c-avenit mama si la gradi la ei oricum nu e caldura...asa ca sta cu buni
Acum Teo zice ca-i printesa Aurora si umbla ori cu o patura rosie in cap, ori cu o rochie de-a mea, ori cu niste esarfe...si bineinteles nelipsita coronita...
Ieri imi spune: mami, eu raman la parerea mea...printesa Aurora e cea mai frumoasa!..sau eram in masina si omu' mai baga cate una la cei din trafic...si ea: 'tati, ce inseamna IDIOT?'
Alina, cam nasol la voi...cu tipete si urlete, chiar si mama ta...si ce-i mai rau e ca Delia asista la aceste scene...iar ei copie tot Poate reusiti sa va separati voi 3 de restul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana ce-i Bioparox-ul asta? Teo e acasa c-avenit mama si la gradi la ei oricum nu e caldura...asa ca sta cu buni
Acum Teo zice ca-i printesa Aurora si umbla ori cu o patura rosie in cap, ori cu o rochie de-a mea, ori cu niste esarfe...si bineinteles nelipsita coronita...
Ieri imi spune: mami, eu raman la parerea mea...printesa Aurora e cea mai frumoasa!..sau eram in masina si omu' mai baga cate una la cei din trafic...si ea: 'tati, ce inseamna IDIOT?'
Alina, cam nasol la voi...cu tipete si urlete, chiar si mama ta...si ce-i mai rau e ca Delia asista la aceste scene...iar ei copie tot Poate reusiti sa va separati voi 3 de restul..

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Uite www.efarma.ro/products.php?id=783" target="_blank">asta e ! Un puf in fiecare nara si un puf in gat la 6 ore! La cresa au dat caldura, da' dna sefa o inchide cand sunt copiii la somn . Sunt haiosi copiii astia nazdravani. Bibilina e fan incaltari , ma tropaie tot timpul, cred ca am disperat-o pe vecina de la parter . Omu' tau e un fin la volan ...la noi ...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Pe noi ne chelesc de bani si daca aud ca mancam undeva odata pe luna cand ia al meu sot salariul ca de ce cheltuim bani aiureaa ca ea nu ne da bani ptr nimik dar lu fratemiu yi da ptr club in fine asa imi trebuie daca sunt proasta si nu am vrut sa stau macar o perioada cu soacra si apoi sa ma mut cu chirie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Pe noi ne chelesc de bani si daca aud ca mancam undeva odata pe luna cand ia al meu sot salariul ca de ce cheltuim bani aiureaa ca ea nu ne da bani ptr nimik dar lu fratemiu yi da ptr club in fine asa imi trebuie daca sunt proasta si nu am vrut sa stau macar o perioada cu soacra si apoi sa ma mut cu chirie

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, stii cum se spune "dintre doua rele alege-o pe cea mai putin rea" !
Ai PM!

Mergi la inceput

aleg mutatul feyelor decat sa le dau lor banii astia mai bine stau singura u al meu sot si cu Delia fara circ fara scandal fara ochi scosi fara diferente la mancare in fine multe lucruri si al meu sot numai rabda mama cu gura pe noi ca de ce nu facem ailalata si tot asanoi sa fim sannatosi ca belele vor curge

Mergi la inceput

Mariana multam de info voi incerca si eu cu Teo...astia pe prosp zic de 4 pufuri in fiecare nara...dar ii dau si eu 1 cum ai dat si tu!
Deci sa inteleg ca la voi in masina e cu bipuri...si omu' mai scapa, chiar si eu...oricat de mult incercam sa ne controlam...cand vezi ce soferi conduc...doamne fereste-ne de altele mai naspa
Pai de ce le opreste caldura cand dorm?...sa nu transpire cumva?
Alina, chiar nu inteleg faza cu banii...niciodata nu mi-ar cere mama bani pt chelt in casa...ei ne ajuta cat pot si pe mine si pe frate-miu...cu un banut la copii, cu mancare, etc....sau ne-a cump. bronhovaxom, osteocare, etc...

Mergi la inceput

Doinita noi ne dam partea de intretinere,lumina,noi plattim internetul si cablul dam bani si la mancare noi cumparam toti detergentii ptr casa sisubliniez Toti detergentii,cand s-a stricat ceva in casa cat a fost mama plecata noi am cumparat tot ce se strica si trot noi acum consumam prea mult,respiram prea multalina si bogdan faceti aia faceti ailalta lu frate-miu sta si nu face nimik doar eu cu al meu sot si m-am cam saturat si cred ca le cam stam in gat ca sa spun asa.Sa vedem cum vom face sa trecem peste toate cred ca,cu rabdare si putere si sa ne sprijinim reciproc.
Eu incerc sa fiu optimistita vb sotului meu ca daca nu sunt optimistita nu rezolvam nimic

Mergi la inceput

Alina, apai nu stiu ce sa zic de mama ta . Suma care v-o cere e ca rata de la banca. Da' acolo stii ca ai luat si trebuie sa-i dai inapoi . Chiar daca ar fi sa impartiti suma facturilor tot nu mi se pare corect sa va ceara asa mult . Asa ca treci la manichiura, pedichiura si coafat si pleaca la socrela . Pana la urma cred ca de la ea o sa ai mai mult ajutor pentru inceput.

Doinita, sunt la voi in oras magazine specializate in mobilier pentru copii? Ma tot strofoc sa-i fac/cumpar patut da's preturile cam maricele. Deh... vreau si eu ceva frumos si ieftin .

Mergi la inceput

Poftiti la cafeul de dupa pranz !

Siii...pastila de ras (pretul nu este actualizat ):
La un cabinet stomatologic particular are loc urmatorul schimb de replici:
- Imi cereti cinci sute de mii de lei pentru extractia unei masele, doar pentru cinci minute de munca?
- Daca doriti, o extrag intr-o ora.

Nyny, te asteptam in casuta !

Mergi la inceput

Mariana, sunt niste magaz de mobila...dar nu cine stie ce!
Nu ai gasit un model si sa-l faci la comanda?...nu e mai ieftin asa?...si noi tot la comanda vom face pt. Teo...dar lucram la un prieten si poate nu o fi asa de scump...vedem noi pana la urma

Mergi la inceput