Ce gatim azi (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

ieri-pilaf si ficatei cu sos de rosii la cuptor, placinta de dovleac
azi- pulpe de curcan la cuptor si cartofi la cuptor, cu castraveti murati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

supa de vita cu galusti
varza calita
ptr cina cartofi frantuzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

mamaliga in paturi

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui stuart

Vin si eu la spartul targului cu o idee rapida pt.Androix... somon + mult suc de lamaie sau portocala si mirodenii (cimbru, oregano,usturoi, chimbir, depinde de inspiratia de moment) la cuptor. Merge servit cu orice combinatie de legume doresti sau cu cartofi.

JG, PLS tu cum gatesti lintea???

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

O fac ori iahnie, ori in stil indian (dhal). Dar cel mai des iahnie: inmoi lintea o ora, apoi calesc legume (ceapa, morcov, usturoi), pun lintea, o conserva de rosii bucati, foi de dafin, ierburi. Optional fac cu afumatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ieri m-am enervat si am facut paine. Nu mai suport painea din comert!

Azi am facut www.prin-casa.ro/?p=1427" target="_blank">pastitsiada de vita si www.prin-casa.ro/?p=191" target="_blank">negresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Iar am vazut minunatiile alea si acum vreau si eu placinta de ciuperci. Chiar acum ma imbrac sa fug dupa ciuperci.

Somon nu mai fac. E prea gras, ori nu stiu eu sa-l pregatesc. Oricum e scump si gras si gata. Ma mut pe pastrav pana mi s-o lua si de asta...

Azi fac asa:
niste cartofi prajiti cu pulpe de pui la gratar si salata de rosii.
Daca ma mai simt in stare fac placinta de ciuperci.

In continuare sunt pe mancaruri de-astea asa din scurt. Trebuie sa fac o ciorba ceva. Cred ca fac o ciorba de vita.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Asta seara :
Lasagna cu sos de vinete si zucchine (pentru ca copii nu papa legume folosesc siretlicul asta , in loc de carne pun vinete taiate cubulete si zucchine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ciorbita de pui cu galuste
pizza
placinta cu fructe

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Buna, dragelor!
Numai bunatati preparati. Felicitari1 Sper ca domnii vostrii va rasplatesc cu zambete multe si dulci.
Eu am fost in Sibiu joi si vineri caci fiica mea e studenta acolo in primul an si am aflat ca din 26 noiembrie incepe Targul de Craciun 2011. E un vis in Sibiu, sper sa pot ajunge si eu sa vad cum pluteste magia Craciunului in Piata Mare. Asteptati sarbatorile? Eu le ador, deja ma gandesc ce sa cumpar pentru cadouri si aranjamente. Cu siguranta nu lucruri scumpe, dar frumoase si vesele, care sa aduca buna dispozitie. Panglica verde si rosie imi trebuie pentru a imbraca pahare si a le prinde pe panglica flori uscate si crengute mici de brad, vor fi minunate, asa facea bunica mea. Si cu sfoara sau fire groase de lana, se mai pot inveli paharele si se pot face apoi modele frumoase lipind sau cusand fel si fel de accesorii de la flori uscare si nasturi, la crengute de brad si funde sau petece de panza. De asemenea voi cauta cuisoare din timp ca sa fac modele pe portocale, clop[otei si stelute, braduti si soare, vor mirosi minunat si vor aduce acel parfum al Craciunului. Va imbratisez si doresc sa aveti parte de o iarna minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Astazi sunt la servici pe zi, de la 8 dimineata si pana la ora 20 seara, ca lucrez la dispecerat, insa de aseara am pregatit pentru sotul meu ca sa isi incalzeasca azi la pranz, chiftelute in sos marinat si ciorbita de pui. Ca desert va avea dulcea amintire a orelor petrecute cu fata noastra in Sibiu, joi si vineri pana la ora 16 cand am plecat spre casa. Aglomerata zona in jurul Sibiului, foarte multe tiruri si daca te prind noaptea te orbesc, daca aveti drum incolo, evitati pe intuneric sa conduceti, e cam obositor.
Un sfarsit de saptamana minunat tuturor.
Sfanta Maicuta sa va ocroteasca!

Mergi la inceput