Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Neata fetele
Natalia a dormit de la 10 seara pana la 6:40 dimineata.
Amai dormit ea 5-6 ore dar 8 niciodata, nu stiu ce-o fi avut. A mancat si de la 8 iar doarme, inca nu s-a trezit. Asa draguta era dimineata cand era odihnita de iti venea sa o mananci.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Te invidiez

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatzaaaa....frate chiar ca cine sa ii mai inteleaga pe copiii astia???eu pe al meu nu....deci aseara a papat la 16 am iesit afara,a dormit vreo 2 ore,ne-am intors pe la 6 si un pic,s-a trezit,ne-am jucat,pe la 7 il apuca mataiala ii dau tata il apuca urlatul,vad ca plange...il las in pace si ne ducem in sufragerie,sta cumintel,ne jucam,vorbim pe la 7 juma iar a inceput sa plange,nu a vrut tata si a plans vreun sfer de ora pana a adormit,a dormit fix 15 min apoi a luat tata bine merci a papat 30 min si somn...acum dimi iar aceeasi poveste,abia acum la 9 juma de la 6 a reusit sa pape linistit 10 min,acum cik doarme sa vedem si cat....

Krissy sa stii ca ai dreptate cu alaptatul,nu e deloc usor,cateodata am senzatia(mai ales cand refuza sanul) ca alaptatul nu e pt mine,ca mai bine il trec pe LP,dar ma straduiesc in continuare,nu a papat deloc LP pana acum,si nici nu am in casa...laptic eu am...
Bravo lui Philip ca e asa cumintel!multi pupici

Am fost ieri la doc,ne-am cantarit are 5650 deci luna asta a luat 1500gr,lungime cik 57 dar eu cred ca are mai mult...am facut si vaccinul ieri,nu a facut febra pana acum,sper nici sa nu faca...

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Neata fetele
Natalia a dormit de la 10 seara pana la 6:40 dimineata.
Amai dormit ea 5-6 ore dar 8 niciodata, nu stiu ce-o fi avut. A mancat si de la 8 iar doarme, inca nu s-a trezit. Asa draguta era dimineata cand era odihnita de iti venea sa o mananci.

Te invidiez

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Ana nu ma invidia ca acus o apuca ceva si iar face figuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Anca , de ce nu mai vrea Natalia san?

Nu stiu ce are, cred ca are toane cateodata trage la san de nu-i mai da drumu iar cateodata o apuca urlatu numai cand o asez la san , fara sa traga sa vada daca vine ceva sau nu. Oricum incerc sa am nervii tari si sa mai alaptez vreo 2-3 luni cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Am fost ieri la doc,ne-am cantarit are 5650 deci luna asta a luat 1500gr,lungime cik 57 dar eu cred ca are mai mult

1500gr intr-o luna???? dar mananca nu glumeste. Pt mine asta e un vis prea frumos ca sa se indepineasca

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Fetelor am in trat la forumul IN UNUL SAU DOI MERGEM MAI DEPARTE, si m-am ingrozit cata violenta poate fi in unele familii, e groaznic cat pot indura unele femei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Am fost ieri la doc,ne-am cantarit are 5650 deci luna asta a luat 1500gr,lungime cik 57 dar eu cred ca are mai mult...am facut si vaccinul ieri,nu a facut febra pana acum,sper nici sa nu faca...

Mami de Razvan si Rares

Bravo Mady pt bebe Rares. Inseamna cai ai ceva lapte, nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

deci a papat la 9 juma acum papa iar si arr niste dureri de burta

Mami de Razvan si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor,

Am intrat si noi acum putin, dupa o lunga absenta.

Am dat like la poza lu Anaemi si la adra...succes fetelor!

Imi pare rau sa aud ca sunt asa multi bebelusi raciti sau suparati pe tzatza. Noi mergem in continuare cu 2 bibe pe zi, unul pe la pranz si unul seara.

Am citit si eu lista semnelor pt diversificare, si se indeplinesc si la noi toate, mai putin statul in fundulet. Dar eu nu ma grabesc. Maine voi vb cu pediatra despre asta, dar sper sa incepem cat mai tarziu.

Si Miruna a luat bine in greutate...luna asta 1250 gr, si acum, la 3 luni, are 6.78 kg (mai mult decat dublu de la nastere)

Intreba cineva la un mom dat cum ne adormim copilasii. Miruna adoarme cel mai des la san. Incerc acum sa o invat sa adoarma cu melodiile unei jucarii, dar nu stiu cat succes voi avea.

Acum de ex astept sa adoarma, sa ma duc sa-i fac blatul pt tortul de maine, cand face 3 luni :)

Va pupam

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Buna fetelor,

Incerc acum sa o invat sa adoarma cu melodiile unei jucarii, dar nu stiu cat succes voi avea.

Va pupam

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mult succes, sa stii ca la Eva a functionat o dracie, Steluta vise placute, dar dupa ce am intarcat-o. Canta, dar nu suparator si mecanic ca majoritatea jucariilor si proiecta niste ursulti in miscare pe tavan.

multumesc pt vot

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput