Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Neata fetelor
Azi va in vit eu la o cana de cafea sau ceai, dupa preferinte, si o prajiturica pt ca fetita mea de 3 zile este tare cumintica. Ziua e cuminte mananca, sta si se joaca cu manutele, cateodata adoarme singurica iar noaptea de la 10 dorme pana dimineta la 6-7. E a treia noapte cand a dormit 8 ore legat. Ieri am dus-o iar la cantarit si a luat doar 100gr in 10 zile, dar medicul ne0a zis sa o lasam in pace pt ca inainte de astea 3 zile(de cand e linistita) a fost tare agitata, iar daca acum s-a linistit sa o lasam in pace asa cum e si mai vedem la sfarsitul lunii cand mergem si la vaccin cum mai este.
Am intrat dimineta sa va salut pt ca mai tarziu voi avea musafiri si nu stiu dac mai apuc.
la toate fetele
la toti bebeii

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Anca ce super...bravo Natalia!al meu nu sta decat in brate,mai sta in scaunelul cu vibratii...
mai fetelor bb al meu nu reuseste sa pape daca inainte de masa nu atipeste macar 5 min...nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput

AAAAAAAAAhhhhhh m-am indragostit de manduca...park imi pare rau k am luat sling,mai puneam un ban ...al meu se uita cam chioras la mine...
andra ai primit-o spre testare???cum este????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

da, am primit-o, deja trebuie sa o trimit mai departe. Si eu sunt in love cu Manduca, Filip mai putin, el prefera wrapul elastic. Cateodata nici p-ala, ieri a trebuit sa-l scoatem in brate. Oricum Manduca e super, merge pus si in spate, si pe sold si o sa fie de folos pana pe 2-3 ani. Sper sa castig una, trebuie sa scriu un review si poate-poate. Ciuda mi-e ca n-am suficiente poze cu F in Manduca

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

La concursul ala de pe FB poate castiga Ana, eu n-am sanse

blog

Mergi la inceput

andra e greu de folosit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Multumim multt urari!!
La multi ani pt Miruna si Gabriel! Si din partea noastra
Scuze pt intarziere dar ieri am fost sa ridic din Buc rochia de mireasa :d
Si noi ne confruntam cu diverse probleme...saptamana trecuta am cantarit-o si nu luase mai deloc in greutate...abia de saptamana asta am reusit sa ii dau in jur 120 ml la fiecare masa...astept sa vedem saptama urmatoare cantarul.
Oricum Sara nu e mancacioasa...ma rog de ea sa pape.
Oricum saptamana asta daca nu ia in greutate o sa merg sa ii fac o urocultura sa vedem daca nu cumva are ceva..
In rest ea doarme noaptea, ea un zambet permanent, exploreazza, si-a descoperit manutele, a inceput sa prinda si ea obiecte, vrea sa-si tina singura biberonul
Miha legat de pozitie cred ca e prea devreme pt fundulet dar eu o pun pe o perna inclinata pe canapea
Sara este pur si simplu fascinata de tv, laptop si telefon :) fac tot posibilul sa o feresc de ele dar nu reusesc mereu ...si e f haioasa ca at cand o duc in living incepe sa caute cu privirea tv-ul :) ii place sa o tin pe spate pe burta mea si sa se uite la tv
In rest sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile...sap viitoare e the big event si mai am muuuulte de facut
Va pup pe toate
By the way...Burtocik multumescmult pt rsp legat demedicul ortoped...momentan urmeaza sa o duc aici sa o vada un medic si daca el zice ca are displazie o sa venim cu ea in Buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!
Nu stiu ce e cu mine, nu mai reusesc sa ma organizez deloc, sau Eliza imi oucpa mai mult timp...Sau timpul asta rece deodata, dar nu am mai gasit timp sa intru sa scriu...Sper sa nu va suparati pe noi
Suntem bine, ne-a venit patutul si suntem amandoua foarte bucuroase! Ea doarme in el foarte bine, iar eu nu mai imi rup spatele ridicand-o si asezand-o. In rest nu am scapat de raceala aia, inca mai aspiram nasul.
Promit sa intru mai des! Si succes fetelor la concurs!! Tinem pumnii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata si de la noi!Nu am mai scris,dar va citesc in iecare zi,sunt la curent cu toate noutatile!Gabriel,Miruna si Sara la cat mai multe lunite!Mamutz multumim pentru urari!Imi pare rau de bebei raciti,probabil este perioada,insanatosire grabnica!Noi inca alaptam la san,deocamdata nu avem probleme,doar ca am luat cam mult in greutate 1kg,intr o luna,avem deja 6,500kg,dupa spusele pediatrei sa i dau papa la 3-4ore,dar ea ar sta cu titi non stop in gurita,ii place mult tare!Eu o sa procedez ca pana acum cand cere ii dau!Bubulina mea tot la san adoarme,cand este prea obosita si nu vrea sa pape,am gasit o metoda care o convinge,o plimb in timp ce suge,si merge de minune!si va doresc un week cat mai placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

andra e greu de folosit???

Mami de Razvan si Rares

nu, e f simplu, legi centura pe talie, pui copilul, iti pui bretelele

blog

Mergi la inceput