Piatra Neamt, Perla Moldovei (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Laura - foarte zambitoare cafeaua ta
La Razvan saptamana viitoare va fi cam asa : luni-karting,marti-va merge la o aniversare,la Galeria,la Trombi sau cum se numeste spatiul ala de joaca,miercuri iar karting,joi-ziua mea,vineri-ne odihnim,duminica iar la o aniversare

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Waw, ce simpatica e cafeaua!
Pe saptamana viitoare Stefan are program de odihna, e cam obosit in ultima vreme, adoarme destul de tarziu seara, asa ca va recupera dimineata. Iesiri in parc, daca e vreme cat de cat buna probabil se va intalni cu prieteni de-ai lui din parc, si cam atat. Luni are excursie la Bacau, e prima data cand il las singur, sper sa se descurce singurel.
Poate dam vreo fuga la Iasi, inca nu ne-am hotarat.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Uau, ce de-a evenimente si activitati are Razvan saptamana viitoare! Se face karting? Lui Rares proful de automodelism i-a zis ca marti e vacanta, nu se tin orele.

Cristina, cu cine merge Stefan in excursie?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Cu grupa de la gradinita. Cel mai fain e ca nu cost mare lucru, e sponsorizata de gradinita. SA tot faca excursii din astea ! Ii duce la aeroport si prin diverse locuri prin Bacau. El deja a informat pe toata lumea ca e nascut si Bacau si e ca la el acasa acolo . Sper sa se simta bine. Am oare'sce emotii ca-l stiu singur, dar asta este.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Cu grupa de la gradinita. Cel mai fain e ca nu cost mare lucru, e sponsorizata de gradinita. SA tot faca excursii din astea ! Ii duce la aeroport si prin diverse locuri prin Bacau. El deja a informat pe toata lumea ca e nascut si Bacau si e ca la el acasa acolo . Sper sa se simta bine. Am oare'sce emotii ca-l stiu singur, dar asta este.

BazarGeneral

Suuuper! Excursie placuta!!
La noi initial s-a spus ca e gradinta deschisa pt cei ce nu au alternative si vor sa aduca copiii la gradi. Ieri cica s-a zis ca se inchide de tot, educatoarele fiind puse de director sa isi ia concediu (cel putin asa am inteles eu)

Mergi la inceput

La noi e deschisa gradinita, nu fac activitati, doar se joaca. In anii trecuti Stefan mergea, acum cred ca am sa-l tin acasa.

BazarGeneral

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cafea nu se bea astazi ? Haideti,dau eu

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Uau, ce de-a evenimente si activitati are Razvan saptamana viitoare! Se face karting? Lui Rares proful de automodelism i-a zis ca marti e vacanta, nu se tin orele.

Noua nu ne-a zis nimic si eu am uitat sa intreb Cred ca am sa-i dau un tel sa vad.

Mergi la inceput

'Neata!
Ce faceti? Ati inghetat? cum e in vacantza?

Cristina, ce vesti ai de la plimbaretii la Bacau?

Mergi la inceput

Neata! Acum pe la amiaza
Nu,nu am inghetat,eu sunt cu Razvan acasa,Stefan merge la cresa ,ei nu au vacanta.Am iesit deja un pic cu Razvan,la cumparaturi,a spus el ca ma ajuta,el a dus cosul la Cosmos,dimineata am spalat rufe,el a pus rufele in masina,a vrut sa puna si detergentul, nu l-am lasat eu.Apoi va trebui sa iesim iar, mai am treaba,el m-a rugat sa-l iau cu bicicletadupa amiaza vedem daca face sau nu karting.

Mergi la inceput

Laura, am vesti de acasa, din patut, de la caldurica. Stefan tuseste foarte tare si nu l-am lasat sa mearga in excursie. N-ar fi fost normal sa mearga intr-un autocar plin de copii si sa tuseasca acolo sa-i imbolnaveasca pe toti. Duminica am tratat cu el si a fost intelegator. A negociat dur si s-a lasat cu o deplasare ulterioara la Bacau si o viitoare vizita la Antipa. Asa ca, in loc de una va avea doua excursii.
In rest e bine, nu are febra sau alte chestii, doar tusea asta care ma seaca si mai stranuta din cand in cand.

BazarGeneral

Mergi la inceput