Bebelusi de septembrie octombrie 2010(78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Cafeluta este gata.
Azi noapte al meu strumf era miorlait si foarte fierbinte( 39,9). I-am administrat Ibalgin , sosete ude si apa cu seringa. Dar n-a mai facut febra de atunci..
Histamina, multa sanatate si putere sa-ti dea Maica Domnului

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Hop si eu la cafea
Histamina, multa, multa sanatate celui mic si putere tie!!!

Ati dat pana acum ulei de peste la copii?

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

si noi prin zona ... piticot doarme si cred ca ma pun si eu langa el, apoi o sa iesim afara ca este cald. Ieri am stat 2 ore in parc ... ca pe vremuri

Cameluska vazut "dovezile" cu mica dansatoare ... e tare dulce, mai ales cand vrea sa imite lovitul piciorului

Nike, multa sanatate lui Sebi si spor la ingrasat ... aici si noi suntem restantieri. Bravo lui sebi ca face propozitii!

Doina, eu ii dau lui T. ulei de ficat de peste.

Anca de la dintisori a facut febra sau de la vaccin. Parca voi ati facut saptamana trecuta vaccinul. I-ai facut ROR/Priorix ca citisem ca de la ele apare febra cam la 2 saptamani de la vaccin

T. "ciripeste" toata ziua: "ata" si eu trebuie sa-i spun ce-i asta, "sini" este "cartea cu masini", "te" este "uite", "apte" este "lapte", "co" este clima, clopotelul sau becul ... apa, papa, caca le spune si foloseste corect. Pot scrie un dictionar intreg

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Histamina, despre ce produs este vorba?Am cautat pe internet ce ai scris tu cu bold in mesajul anterior dar nu am inteles mare lucru.Daca nu este ceva deosebit de greu de gasit sau care necesita cine stie ce retete complicate ti-l aduc eu din germania. dar da-mi toate informatiile ca sa stiu ce sa spun.Dar obligatoriu astazi cat am pe cineva la fata locului.

Mergi la inceput

Medium chain triglycerides oil e un ulei lipidic MCT musai d eluat din farmacie. se gaseste la 400 d eml sau la un litru.
se da in caz de malabsorbtie severa.
da-mi un beep la 07424364344 si te sun eu.

sarutmana!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

pe amazon.de e produsul.il poat elua de acolo.
dureaza mult pana imi vine in rom,daca il comand eu de aici,
am vazut ca in america, nestle il vinde cu 399 de dolari. am sunat. am intrebat din nou la dr.
mi s-a confirmat pretul de 20 de eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Este gresit numarul.Are o cifra in plus. Dar am transmis mai departe despre ce ulei este vorba si sper sa reusim sa-l gasim.Nu garantez dar fac tot posibilul!Te tin la curent!

Mergi la inceput

iertare
0724 364 344

am inteles ca e o varianta de 399 de dolari.
am vb la dr si mi-a spus sa iau din cel de 20 de euro

Mergi la inceput

office
400 de dolari costa 6 sticle a cate 1 l
acum am vazut
de aceea cei de la nestle dadeau acest pret urias
of
deci vine 45 de euro litrul,adica 20 de euro sticluta a mai mica, de 400 de ml

Mergi la inceput