Bebelusi de septembrie octombrie 2010(78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

A trecut un an de cand viata mea are sens, de cand am adus pe lume o mogaldeata care ma face sa fiu mai buna, mai puternica, mai echilibrata, mai responsabila si cea mai fericita! Zi de zi descopar, alaturi de tine, puiutul meu, frumusetea lucrurilor simple si intensitatea unor sentimente pe care nu mi-as fi imaginat ca o pot atinge! Mi-ai schimbat viata la 180 de grade si nu-mi-o pot imagina altfel, decat tu fiind centrul universului meu! La multi ani minunea mea!!!!
dau un pahar de cola si o felie de tort! petrecerea o tinem duminica! eu nu mai activez aici pt ca mi-a greu cu timpul si sa scriu in doua locuri, asa ca am ales sa scriu doar pe Fb, desi va mai citesc si pe voi din cand in cand! La multi ani tuturor puisorilor care au implinit anul! sa fiti sanatosi! multumim de urari! am pus poze aici: https://picasaweb.google.com/103000284712020140351/A12ALuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

La multi ani Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Adelina, ce dulce e Darius! Si tu arati trasnet, felicitari, mamico!

Raducule, LA MULTI AAANI!!!!

O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!!
inca putin si ne mutam la alta sectiune
mai efervescenta , mai fasinanta , mai vesela abia astept sa povestim perlutele ce le vor spune copilasii si nazbatiile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Haideti la o cafeluta sa ne incalzim.
Mai avem un pic si ne mutam in noua casuta, dar noi ne rarim pe zi ce trece.

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara dragi mamici!
Da ANCA ,din pacate s-au dus vremurile cand zumzaiam pe aici ca albinele in stup si dadeam gata doua capitole pe zi !

Am si eu o veste buna...de aseara a inceput si Maia sa faca cativa pasi singurica..inca e nesigura si cam fricoasa,dar acolo e mami s-o ajute
NIKE ma bucur ca i-au iesit analizele bune la Sebi !

Am tot pus poze noi pe fb,dar pe picasa nu am mai apucat sa pun...sper sa ma invrednicesc maine sa pun cateva.

Maine ne mutam la casuta noua....off ce repede a trecut anul !

Noapte buna !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va e dor de cafeaua data de mine? Daca da, va astept acum cat e calda.
Am scris mai devreme un mesaj cat un roman intreg, dar mi-a inchid Vlad pc-ul si s-a dus...asa ca voi avea de lucru iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!

ANA - Felicitari Maiei pentru primii pasi, la mai multi!
MARI - bunaaaaa cafea!

La noi e frig, in fiecare dimineata ma uit pe geam si vad alb in jur, e promoroaca si deja m-am saturat...cand ma gandesc ca abia incepe. Darian merge binisor prin casa si bineinteles trebuie sa fiu in spatele lui ca nu stie inca sa se fereasca si cade ca bolovanul. E din ce in ce mai indarjit in a obtine ceea ce vrea, urla cu lacrimi de crocodil daca nu-i dai...si vrea numai ce nu trebuie...

Asteptam sa o sarbatorim si pe Kendra si ne mutam in casa noua?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput