Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

hello!

strumph - da, asteptam ceaiul de la ora 5...de fapt 4 si ceva

fetelor, vremea asta m-a inspirat sa scriu si eu povestea nasterii dar nnu stiu unde sa o poztez...please help un om nestiutor

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

la "nasterea unei stele"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-buna fetelor.
-eu azi mi-am adus aminte ca eu nu am bagat ulei in pireul de legume, desi le-am introdus de 1,5 luniazi am pus o lingurita ptr portia amandorura.asa trebuie? voi de la ce varsta ati bagat uleiul, smantana, untul?

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

cred ca tb 2 lingurite..cate una pt fiecare Noi am bagat devreme uleiul..chiar inainte de carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Strumph Ma bag si eu in vorba apropos de diversificare... cand povesteai despre piscoata ta cum a facut prima zi cand i-ai dat mar parca vorbeai de fetita mea... exact aceleasi chestii... la fel de haioasa ca si eu ma tavaleam pe jos de ras cum facea... si a doua zi aceeasi poveste nu a mai deschis gurita deloc si intorcea capul... a treia zi a inceput sa planga... am lasat-o cateva zile si am incercat cu morcov... aceeasi poveste, nici vorba sa-l accepte... am mai lasat-o mai mult de cateva zile si i-am facut supa de legume morcov, dovlecel... mai rau... apoi am mai lasat-o iar cateva zile si am incercat cu para... tot asa... se stramba, intoarce capul, icneste, etc... am luat decizia ca nu e pregatita pentru solide si cu asta basta... ea e hranita exclusiv la san si de cand s-a nascut orice altceva a fost un mare cah, inclusiv biberonul... abia abia ii dadeam putina completare de lp cand era mica mica, dar cand a mai crescut n-am putut s-o mai pacalesc cu nimic... prefera sa se culce flamanda decat sa bea altceva... problema nu era insa gustul ci modalitatea de a bea... i-am dat lapte de san din biberon si a refuzat si asa... dar ca sa inchei intr-o nota mai vesela, acum cateva zile am curatat cateva mandarine pentru baietelul meu cel mare si le-am pus pe canapea... ea s-a intins si s-a servit singurica cu o jumatate de mandarina si a molfait-o pana zdrentuit-o de tot... dar n-a inghitit nimic... probabil ca mai dureaza pana va dori ea sa manance... si asa o sa fac si o sa o urmaresc cand va fi pregatita pentru asta. Azi de exemplu i-am pregatit lui mihai piure de cartofi cu morcovi si i-am pus si ei putin pe limbuta si s-a lins pe botic ca o pisicuta si tin sa cred ca ne apropiem de ziua cea mare

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

pe site-ul Noriel au o gramada de reduceri..cred ca pana in 15 oct. Sunt multe idei de cadouri de sarbatori la preturi reduse..pentru cele care aveti mai multi copilasi de cadorisit

Noi avem cu tot cu ai nostrii vre-o 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Aaaa, si am uitat... felicitari pentru kilogramele minus! Iti inteleg entuziasmul! Si eu as sari pana in tavan sa ajung la performanta ta... din pacate mai am de dat jos vreo 30 de kg Stiu ca se spune ca alaptatul te ajuta sa slabesti... pentru mine nu s-a aplicat... tot mai sper ca o sa arat si eu la un moment dat asa cum ar trebui, imi este din ce in ce mai greu sa ma accept asa cum sunt acum, mai ales ca ma dor si genunchii si toate oasele, mijlocul...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Yasmi mamica frumoasa. Multumim pentru complimente! Felicitari pentru dintisori, pentru stat in picioare, ce sa mai e un baietel harnic. M-am uitat si eu acum la poze si nu stiu ce sa zic cu ochisorul, E foarte usor sesizabil, dar pentru linistea ta eu m-as duce la un oftalmolog, macar stii exact ceva. Cum mai e Lucas, ce greutate mai are si ce lungime? Eu mereu m-am raportat la voi, ca erati mai dolofani asa ca noi!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

lucas are cam 10 kg! inaltimea nu stiu, dar body-urile sunt mar 80 chiar 86 (depinde de croi).

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Exact asa si la noi!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

eheheee a venit micul bacovia

strumph, mada multam de raspunsuri

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167433&nm=nasterea-piticei-mele-Rebeca-Stefania

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

sper ca am reusit sa modific si linkul

edit : n-am reusit, prin urmare il las asa lung

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167433&nm=nasterea-piticei-mele-Rebeca-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`Sara buna!

Gata ati plecat toate la culcare ?

Eu astept pizza de la cuptor, asa ca sa sarbatoresc cele 1,5 kile pierdute in 2 sapt ce sa-i fac , mi s-a pus pata pe o , ca nu am mai facuts i mancat de dinainte sa nasc, deci m-am executat... acum e la cuptor si miroaseeeeeee abia astept sa ma infing in ea

pishko sper sa nu imi refuze si maine marul , daca e asa , o sa incerc joi cu alt fruct, vedem...gasesc eu pana la urma ceva sa ii placa da de ce nu ne scrii mai des? ti-e frica ? a stii ca nu muscam si nici nu zgaraiem hai ca vad ca ai o printesa care ar trebui sa faca parte din odiseea fluturasilor, deci te invitam mai des pe la noi pe la cafeluta si sa ne dai datele sa o trecem in listuta ...si nu ma mai lauda atata cu kilogramele ca numa vreo 13-14 am dat jos, 12 inainte de a merge in Ro si acum vreo 1 jumate -2 asa , daca as mai da jos inca pe atata, adica vreo 12-15 , as fi fotomodeala ehh mai e timp pana la Craciun nu ? da acum ca vine frigu parca tot imi vine sa mananc , nu stiu ce naiba... trebuie sa pun frana la gura asta , da de cand tot spun, de cand am venit inapoi din Ro si vad ca nu ma tin de cuvant, rusinica sa imi fie

Ioana, hai ca mi-a placut povestea, da cel mai tare mi-a placut aia cu cafeaua uzi tu la ea ce grija avea, sa ii faca o cafea sotului ea nastea si asta grija ducea ea, ca el nu o avea 2 maini si 2 picioare si un cap pe umeri , cum ar spune maica mea, si cu buletin in buzunar si vaccinat, deci lasa-l mama ca se descurca el, daca nu invata , ca are timp

miroase a ceva de la cuptor, cred ca a arssssss....ohhh nooo, pizza meaaaaaaa

revinnnnnnnn

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am scos-o la timp, e salvata...acum am scos-o si se raceste putin asa cat s anu imi frig limba si pot sa o pap dupa

Ioana, mi-am adus aminte ca uitasi ca voiam sa iti spun cum sa faci cu linku ala, sa azcunzi ditamai carnatu` si sa apara frumos numai numele povestii deci ia aminte sa te invete baba

scrii asa : [ url=" aici pui linkul "] scrii titlul povestii [ /url] si fara spatii deloc intre, got it? deci dupa =" pui imediat linku si la terminarea linkului pui " si inchizi paranteza la titlul povestii poti lasa sau nu spatiu intre, adica ]cu sau fara spatiu[ hai ca am explicat de am innebunit si gastele ma bine ma duc sa mananc pizza aia ca ma asteapta daca nu rezolvi, trimite-mi PM si te rezolv io asta suna cam dur, da sa stii ca-s blanda, numa muste omor

am baut gaz cred, rad singura mai bine ma duc sa ma hlizesc la pizza mea ca si Nick e cu limba de-un cot afara si asteapta, si tre` sa il tratez ca si azi mi-a adus un buchetoi de flori de nu ii vedeam capatana cand a intrat pe usa, numa piciorelele sexy iam spus sa nu mai dea banii pe flori si mai degraba sami-i dea mie ca stiu eu mai bine sa ii cheltui a spus ca nu-i bai, poate sa imi cumpere si flori si sa imi si dea bani, no problem rad eu rad da pizza mea se raceste, valea cu mine... ca dealu`-i mare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput