E-uri si in ciocolata ...
Raspunsuri - Pagina 2
Vera52 spune:
de acord cu ciocolata amaruie cu % de peste 80 cacao. e o bunatate. e recomandat consumul a 2 tablete pe luna. enjoy
aschiutza spune:
Eu nu mi-as forma o parere despre ce e bine de mincat si ce nu e bine dupa un articol din EVZ.
"Nutritionistii recomanda parintilor sa īnlocuiasca zaharul din dulciuri, cum ar fi si ciocolata, cu zaharul din natura, precum cel ce se regaseste īn fructe."
De unde crede autorul articolului ca provine zaharul din ciocolata? Sinteza lui pe cale chimica ar fii ceva foarte costisitor.
Rufus spune:
Eu zic sa va bucurati cat mai puteti de ciocolata. Cu sau fara E-uri
Dupa un studiu comandat de Bill Gates (cu ceva afaceri in domeniu), o sa ne cam lingem pe bot...
http://www.dcnews.ro/2011/10/pretul-ciocolatei-il-poate-atinge-pe-cel-al-caviarului-in-urmatorii-20-de-ani/
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
OanaP spune:
Hai sa nu ne intristam atat de repede. Era o avertizare zilele astea cum ca Bulgaria va deveni pana in 2050 o tara subtropicala. Asta inseamna ca se va extinde suprafata cultivabila a arborelui de kko.
Ma intreb totusi ce se va intampla cu Grecia :)
Selene_Bunny spune:
Care sunt alea 37?
Ce consum eu nu am vazut pe lista. Si degeaba spui E, daca nu spui si ce fel de E. Unele E-uri nu sunt periculoase.
Aveam o lista super-lunga de E-uri pe undeva.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaP Ma intreb totusi ce se va intampla cu Grecia :) |
Grecia oricum este de kko.