divort dureros dupa o luna de casnicie....
Raspunsuri - Pagina 3
babyblue spune:
e trista povestea ta.
prb ai gresit si tu, dar si sotul tau mi se pare o persoana de proasta calitate. dc a decis sa te ierte ca ai plecat gravida de la el, la fostul iubit, pai ori te iarta, ori isi bate joc? faptul ca iti vorbeste urat, ca tot te a sicanat ca nu e copilul lui, ca a gandit atat de mercantil, denota ca nu te iubeste si nu te a iubit niciodata, prb nu poate iubi si este un om egoist. sau pur si simplu i s-a luat de tine, a gasit pt alta care ii convine mai bine si asta e. regreta ca s-a legat la cap cu tine si cu copilul. nu cred ca iubeste copilul cu adevarat. un tata care isi iubeste copilul, isi iubeste sotia, si in tot cazul se gandeste prioritar la conforul copilului.
tu, dc ai plecat la exul tau din anglia, este prb pt ca ai vazut de la inceput cu cine ai de a face.nu stiu de ce te ai incapatanat sa te mai casatoresti cu el, prb din ambitie sau pata oarba.
stiu ca te doare si esti f bulversata.
eu in locul tau, as pleca ori la parinti, ori as sta la sora mea, as lasa in plata domnului si banii si tot, in def nu erau ai tai, ci ai celui din anglia si cu asta basta....as lasa o luna doua sa treaca peste eveniment, timp in care n as face nimic, decat sa ma gandesc la copii.
si dc nu locuiesti in casa aia si nu ti recuperezi banii, ce se intampla? nu mori. e o tzeapa, destul de scumpa, dar se poata trai si cu ea.
parerea mea este sa l lasi in pace, cu tot cu amanta si casa lui, pur si simplu sa l lasi in pace. si sa astepti o vreme, sa se mai calmeze apele. intr=un fel se va solutiona si situatia voastra. cu cat te agiti mai mult si insisti mai mult si il santajezi mai mult, cu atat il vei indeparta de tine, de copil, va veti certa, jigni, dusmani si veti lua decizii la ura si nervi care pot avea consecinte aiurea.
dc lasi un timp sa treaca, va calmati si poate decizia luata e una care avantajeaza pe toata lumea.
eu personal, n-as fi atat de afectata de niste bani pierduti. ii faci la loc. parerea mea. da i naiba de bani.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
parerea mea este ca ai gresit facand un copil cu un barbat cu care nu erai maritata si nu aveai siguranta, cel putin in acel moment, ca este o relatie sigura si armonioasa. dar asta este deja istorie.
fazele cu banii si casele, mda, sunt destul de dureroase, dar mai dureros este faptul ca ai un copil cu el, care poate fi f bulversat de tot ce se intampla.
pe de alta parte, dc dintr-=un motiv sau altul, indif ca este naivitate, bunatate, prostie sau iubire oarba, ai dat bani unui barbat, este si mai important sa NU regreti, chiar dc el s-a dovedit nedemn de ajutorul tau.
i ai dat ca ai vrut, nu ti-a pus cutitul la gat, ca atare lasa asa si cu asta basta. nu cred ca vei obtine nimic, nici mkr satisfactie, dc te judeci cu el pt fiecare leu.
important este ca TU sa ti gasesti linistea, pt a putea sa ti cresti copiii in armonie.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Danutza26 spune:
ioana in primul rand iti doresc multa sanatate si multa forta,ca ai nevoie.cel mai bine e sa consulti un avocat sa vezi ce poti face,aici nu cred ca o sa primesti acele raspunsuri,din contra ai vazut si tu ca in loc sa te sfatuiasca au inceput sa te intrebe verzi si uscate despre viata ta.mult succes iti doresc si sa dea Dumnezeu sa ai un copil sanatos si sa ti-l cresti tu asa cum stii.parerea mea,mai bine linie in dreptul tatalui in certificat decat unul care nu a recunoscut copilul ca fiind al lui si care ti-a facut atatea magarii.sper sa ai puterea sa mergi mai departe fara sotul tau si sa te bucuri de copii tai.te pup
ann1907 spune:
Ioana, te inteleg prin ce treci pentru ca si eu am trecut ceva timp in urma prin asa ceva, doar ca eu am fost mai norocoasa, daca se poate spune asa, pentru ca sarcina s-a oprit din evolutie.. am suferit pe de o parte dar pe de alta parte m-am bucurat pentru ca nu a trebuit sa ma leg pentru tot restul vietii de un om care m-a deceptionat atat de mult.. acum faptul e consumat si important e ca ai un copil sanatos! Sa-ti traiasca amandoi copiii!
Sotul tau pare un tip foarte labil emotional, dupa ce povestesti despre circul care l-a facut.. de curiozitate (si pentru ca povestea ta pare copy & paste la a mea), ce zodie e individul?
Asa cum a spus babyblue, lasa-l in pace, pentru ca omul asta nu face altceva decat sa te dezechilibreze. Relatia voastra e o relatie bolnava si trebuie sa faci totul sa iesi din ea! Crede-ma ca stiu ce vorbesc.
Anca
kariguld spune:
ioana, nu esti datoare sa dai explicatii nimanui ptr ce ai facut si cu cine ai fost casatorita. cere inchiderea subiectului si cauta un terapeut sa te ajute sa-ti limpezesti gandurile. pe langa problemele pe care le ai nu-ti mai trebuie rastignire virtuala.
bafta multa in toate!
Laura25 spune:
Aloo doamnele, doamnele! putina decenta, va rog! Reveniti la subiect, daca credeti ca mai aveti ceva de zis si lasati caracterizarile si cautatul in propozitiile celorlalte.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
balanta_tm spune:
Mda...au disparut o parte din mesaje; probabil pt ca se incinsese atmosfera pe aici.
ioana, ce mai faci? cum ti-a mers ieri?
dyanira spune:
Ioana imi pare tare rau pt situatia prin care treci.Iti doresc multa putere!!!
P.S. Am o curiozitate tu ai mai scris pe acest forum cu un alt nume??
Doar daca vrei sa imi raspunzi...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
clarmai spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
cam alea-s problemele care fac obiectul discutiei, nu cu cine s-a culcat aceasta femeie, de cate ori, de la cine a primit ajutor pecuniar...etc! *Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
|
Offfffff,ma bucur ca cineva a spus-o ,imi cer scuze daca supar pe cineva.....,asta a cerut femeia ,nu sa o improscam cu noroi si sa o tragem la raspundere.
Eu nu pot sa-ti spun decat bafta multa,nu ma bag sa dau sfaturi despre asta,decat iti spun ca e un lucru care trebuie discutat cu un avocat,nu pe forum.
Bafta multa si sa-ti traiasca traiasca copiii.Si tine minte."Un sut in f... e un pas inainte"