Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Aseara imi tot bubuia Andrei in laptop si i-am zis ca, daca-l strica, nu mai am bani sa cumpar altul. Azi la gradinita un copil a spus ca ii cumpara mama lui un corn in drum spre casa, iar Andrei a cugetat, cu o mutra preocupata: "Mama mea nu cumpala corn, ca nu are bani"

Topaind fericit la venirea lui H. din oras: "A venit tati, a venit tati si a adus nimic!" Nu stiam ca "nimicul" poate produce asemenea reactii entuziaste.

Ieri canta de zor "Trei iezi cucuieti, usa mamii descuieti/Ca mama v-aduce voua/ Ceda(=ceva)"

Super super tare Andrei !!
iar ma oftic ca nu ati putut veni la Deva !! dar ramane cum am stabilit !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Voi scoateti copiii afara cu tuse-muci?

Noi am iesit si azi de la 11.30 la 13.30, desi are mucii pina-n briu si tuseste urit tare. Ian a stat agatat de usa de la intrare toata dupa aiaza "afaia! afaia veau!mama, a cute dog (=te rog)"

Revin

Mama lui Ian.

cu muci cam da, cu tuse daca a fost super urata cam nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

doamne cat e de drag aneiul nostru

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

cu scosul afara eu am urmatoarea problema:
daca din cauza mucilor imi respira pe gura, risc ca in cazul in care e frig, umed, etc sa imbolnavim si gatul si chiar mai jos, asa ca in faza de mucisori ceea ce ma intereseaza este pe unde respira , pentru a hotara daca mergem sau nu afara in cazul in care e fri (ca daca-i cald, nu conteaza)
cand tuseste- uneori chiar ii poate face bine aerul mai rece, calmandu-i tusea; dar, din experienta noastra, in faza de inceput a bolii tusitoare, evitam scosul afara in frig; ulterior,dupa 2,3,4 uneori saptamani cand pare ca nu va mai trece niciodata tusea, nu mai conteaza daca-i afara sau in casa, daca-i cald sau frig asa ca iesim afara

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am ajuns si noi asta noapte acasa, iarasi cu peripetii...Am prins un accident si am stat o gramada...mai mult de 2 ore Si David desi nu dormise la pranz, nu a vrut deloc sa doarma in masina (desi noua asa ne-ar fi placut) asa ca a trebuit sa-l distram tot drumul. A adormit abia pe la 1 cand am ajuns acasa. Nu inteleg cum poate sa reziste atat...

Suntem cam suparati caci a fost atre scurta iesirea si nici nu am socializat prea mult din cauza frigului, dar si din cauza ca David racise un pic pe drum si nu am vrut sa impartim raceala. Asa ca David a stat in casa la buni (la Deva cum zice el - el crede ca doar in apartament este Deva ), iar noi am iesit seara la o pizza. Ieri am fost pe la neamuri si inapoi acasa...

Moni draga te astept la Bucuresti, caci pana nasc nu stu daca mai vin la Deva caci tare obositor mi s-a parut drumul. Vorbeste si Anaan si vedeti cand va programati iesirea. Veniti voi la mine daca tot n-am reusit sa ne vedem in formula propusa

Multumesc ca mi-ati raspuns la problemuta mea cu carnetul...trebuie neaparat sa merg sa-l schimb, dar parca nu m-as duce acum sa-mi fac poza ca-s toata umflata la fata si o sa ies ca...

Floric se mai gaseste catina in piata? Si eu vreau sa merg sa cumpar si s-o prepar. Ii dau lui David sirop de plafar si cred ca il ajuta mult. Desi a racit si el in ultima perioada, nu a tusit decat f putin si a facut doar muci, care ii trec cu apa de mare. Eu cu altceva nu-l mai tratez caci m-am saturat cate siropuri am bagat in el sezonul trecut. Daca tuseste, il las in pace, doar daca se agraveaza ii dau ceva, dar deocamdata sunt multumita. Acum iar a racit si a tusit cate un pic dimineata, dar nu am sarit pe el cu sirop cum faceam altadata. Si sunt chiar multumita de cum evolueaza lucrurile

Catina eu vreau s-o prepar asa: catina cu miere (proportii egale) data prin blender si apoi bagata la frigider. Eu chiar cred ca este extrem de buna. Am tot citit despre ea in ultima vreme.

Anaan si eu am ras tare la perlele lui Andrei. Este foarte tare

Gianina ar trebui sa te bucuri ca inca nu ati descoperit dulciurile. Si eu am vrut sa aman cat mai mult momentul, dar se pare ca nu s-a putut. David este innebunit dupa Barni, ciocolata si acadele. Daca merg cu el intr-un magazin sau intru intr-o benzinarie trebuie neaparat sa-i iau ceva. Si nu-mi place deloc, dar incerc sa-l fraieresc si eu cat pot. Nu ai de ce sa-ti faci griji

Ina eu pe David nu prea il scot afara cand este frig si racit. Mi se pare ca ii face mai rau. Dar oricum noi nu prea suntem fani de iesit afara pe frig. Cum se lasa frigul, stam mai mult prin casa. Stam in curte cate jumatate de ora si cam asta este. Cand este soare, este altceva

Sanatet multa la toti ghioceii

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Multumesc ca mi-ati raspuns la problemuta mea cu carnetul...trebuie neaparat sa merg sa-l schimb, dar parca nu m-as duce acum sa-mi fac poza ca-s toata umflata la fata si o sa ies ca...

Tu draguto unde te vezi umflata la fata ?? daca nu m-as fi intalnit cu ctine sambata poate poate te credeam ,dar asa ?!! chiar am remarcat ca esti super luminoasa la fata, arati tare tare bine intr-un cuvant !!

Cat despre vizita la Bucuresti, s-ar putea sa te trezesti tu noi, dar nu luna asta ca iar sunt toate wkd programate

Mergi la inceput

Pe mine ma enerveaza de mor placerea unora de a oferi dulciuri la copii. Se bucura de nu mai pot cand vad cat de fericit este si cu cata pofta mananca bomboane si alte prostii. Aici o incadrez pe soacra-mea...moare de nerabdare sa-i mai dea o bombonica sau alta prostioara numai sa-l faca fericit pe nepotu-sau. De parca alte metode mai bune nu sunt Mie una nu-mi face deloc placere sa-l vad mancand prostii, caci stiu ca-i fac rau. De multe ori am incercat sa-i explic, dar n-ai cu cine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Tu draguto unde te vezi umflata la fata ?? daca nu m-as fi intalnit cu ctine sambata poate poate te credeam ,dar asa ?!! chiar am remarcat ca esti super luminoasa la fata, arati tare tare bine intr-un cuvant !!

Cat despre vizita la Bucuresti, s-ar putea sa te trezesti tu noi, dar nu luna asta ca iar sunt toate wkd programate

Esti simpatica, ca deobicei

Va astept cu mare, mare drag Eu zic sa va ocupati din timp iesirea, caci cam repede se ocupa la voi week-endurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Fetelor va dau de baut! Sunt sofer!

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!

Sa iti fie de bine. Drum usor si fara evenimente.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Wonderful! Se pare ca mi-s singura "dashteapta" care scoate copilul beteag afara!

N-a dormit decit o ora din cauza tusei. Cind termina Jambo, mergem din nou la dr. sa-l mai asculte sa vedem daca nu are nimic pulmonar. Vineri seara nu avea dar, de atunci, l-am tot scos afara

Va pup ca acum nu am chef de povesti.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput