Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

din aceeasi serie: cat de multumite sunteti de formele de copt/tavile din silicon?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Hello tufete dragi!

Am intrat la un raport scurt, sa nu ne dati disparuti. Am vesti in trendul ghiocelesc ca sa zic asa... Calin are traheo bronsita. Asta dupa ce in urma cu 3 saptamani a avut viroza respiratorie. Dupa ce l-am tinut 2 saptamani acasa cu tratament, s-a facut bine, l-am dus la gradinita si dupa 4 zile... bronsita. Acum suntem pe un tratament forte (aerosoli cu Flixotide si Gentamicina), Koflet pentru tuse, Isoprinosine, Liv 52, Klacid si Romergan seara.
Toata lumea ma "consoleaza" intr-una ca asa e in primul an de gradinita, 2 saptamani acasa, 2 la gradi. Insa ma gandesc cu groaza ca daca o tinem asa o sa-mi iau campii. De mititel ce sa mai zic... Cu atatea medicamente bagate in el. Speram la o evolutie buna si sper ca asta sa fie cea mai grava raceala/boala din sezonul asta.

Despre gradinita. A reusit sa mearga o saptamana cap-coada. Si nu a fost chiar atat de rau cum imi imaginam. Adica desi fusese doar doua zile in prima tura, acum cand am reinceput plangea un pic dimineata dar dupa aia era super ok. Iar in week-end-ul ce a trecut cand a stat acasa, chiar mi se parea putin plictisit. Parca vorbeste mai "legat" sau mai "in propozitii" - nu stiu cum sa explic. Dar parca se simte chiar si aceasta singura saptamana de gradinita.
E, in orice caz, mult mai atent, sesizabil mai rabdator si atunci cand ii cer ceva chiar face ceea ce ii cer. Eu una ma declar multumita. Si de gradinita, si de felul in care s-a adaptat el.
Acum sa vedem ce facem cu nenorocirile astea de imbolnaviri.

Am citit aproape tot ce s-a intamplat aici in clubul nostru drag si chiar daca absentez la greu, ma gandesc mereu la voi. Insa timpul asta este atat de scurt...
Va pup mult, mult... si sanatate ghioceilor bolnaviori.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ce vrei sa faci cu ei? cati de multi iti trebuie?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mai intra barbatu-miu incaltat in casa cand este grabit si n-are timp sa se descalte si asta se intampla cam des (de vreo 3 ori pe zi minim). Eu nu suport, mai ales ca acum vine si bebe mic sunt si mai maniaca Nu-mi place pt ca intra si pe covorul din living unde se joaca David si Chit. A fost si el incantat de metoda gasita de mine Imi trebuie vreo 10 perechi maxim.

Olga, mamica lui David iepurasul si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou.
Io nu stiu cum am ratat pozele simplyanei, nu pricep, ca postarile le-am citit; daca-mi puteti da un link sa nu scotocesc io prin urma v-as fi recunoscacioasa.
Dau si io o beutura alcoolica de ziua lui huzband, care, dragu' de el, in urma unei extractii dentare de sapt. trecuta s-a ales cu alveolita. Chiar citeam pe un site medical ca in cazul a 5% se ajunge la alveolita, deci va dati seama din ce procent "privilegiat" face parte
In ceea ce priveste gradi pt. mine partea proasta e ca de vreo saptamana a inceput sa doarma acolo...si asta se cunoaste acasa, ca nu mai pica lata la 20 ci hat la 21 de nu si 22 cateodata...pentru mine era mai bine inainte!:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

denisamada - imi recomanzi una anume? ca am vazut la toate preturile si nu as vrea sa-mi completez colectia de ustensile nefolosite

Nu... ca eu am una care face parte tocmai din colectia la care faci referire. Da'ma gandeam ca poate ar putea fi folosita in acest scop.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Gina cam asa eram si noi cu gradinita. Mai mult pe-acasa. Sper sa va reveniti repede si sa frecventati gradi, mai ales ca acum s-a si adaptat

Eu macar din acest aspect sunt foarte multumita ca stau cu David acasa. Nu mai avem problemele ce le aveam inainte. Are un pic de mucisori, dar nici nu se compara cu ce ne confruntam noi pana acum. Bineinteles ca este mult mai greu, dar noroc ca o am pe Chiti cu care mai socializeaza si se distreaza la maxim, de altfel il duceam cu forta la gradi. Ne-am mai revenit si noi, David nu mai este copilul speriat de bombe. Astazi a venit o fetita la noi si a coborat jos la ea si i-a facut brakedance ca s-o cucereasca. Sa vedeti ce scheme are in el si cum se invarte intr-o mana Trebuie neaparat sa-l filmez. Acum cateva saptamani ar fi urlat daca incerca taica-su sa-l ia jos. Chiar sunt fericita ca nu mai este asa speriat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Pediatru homeopat al lui Pisigri m-a dus cu gandul la un reportj pro si contra homeopatiei...Parerea unui mosulet ( mare somitate in lumea medicala franceza): Un medic, care se face homeopat e ca un astronom care se reconverteste horoscopist.

Nici cu horoscopul nu ma omor...

Mergi la inceput

Citat:

din aceeasi serie: cat de multumite sunteti de formele de copt/tavile din silicon?

"relativ multumita"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dau si io o beutura alcoolica de ziua lui huzband, care, dragu' de el, in urma unei extractii dentare de sapt. trecuta s-a ales cu alveolita. Chiar citeam pe un site medical ca in cazul a 5% se ajunge la alveolita, deci va dati seama din ce procent "privilegiat" face parte

La multi ani, tati de Sophiphi!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Andrei!!! Sa fii sanatos!!!

Ilinca poze cu Simply erau la semnatura, in blogul ei. Hai ca ma uit in spate si-ti dau link.

Mergi la inceput