Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andrei nu e mare mancator de dulciuri: ciocolata de exemplu nu a mancat niciodata, in schimb a inceput sa fie pasionat de Barni - cel cu crema de lapte si capsuni. Cand mergem la supermarket isi pune in cos Barni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, pai, daca profundele mele cujetari sunt valabile in cazul tuturor medicamentelor, inseamna ca ma calific pentru un Nobel, nu-i asa?!Esti cam laconica in ultimul timp, sper ca nu din cauza depresiei de toamna pe care o boscorodeai acum vreo saptamana!Io vreau mai multe relatari din tara lu' Adelake!

M-am laudat ca eu ma simt mai bine si rau am facut, ca acum m-a apucat si o durere de gat. M-am dat cu albastru de metil si, cand au venit ucenicii de azi, nu stiam de ce se holbau cu ochii cat cepele la mine. Dupa aia m-am lamurit: aveam o limba albastra de toata frumusetea!

Fetelor, merci de incurajarile intr-ale slabitului! Chiar conteaza, mai ales cand balesc pe langa vreo prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou!
Petrean, felicitari pentru permis! De-acum da-i batie si condu ca mai stiu pe una care n-a condus 8 ani dupa ce si-a luat permisul
Anaan, esti tare cu slabitu', tine-o tot asa! Andrei e bestial, auzi tu, ce fericire, vine tata si aduce nimic:))))
Cu capra care aduce iezilor "ceva" asa o fi cum zice Bianca, o fi rushine pentru educatoare sa spuna ca le aduce "lapte-n tzitze"!
Cuscra draga, Sophia behaie de vreo 10 zile dar am dus-o si la gradi si am scos-o si afara in weekend, desi a fost foarte frig, dar daca si-a exprimat dorintza...Cata vreme nu are febra io n-am treaba nici cu scosul nici cu dusul la gradi. Sa fim seriosi, toti copiii behaie acolo. La mine la liceu ce sa zic, si profii si elevii tusesc de zor. Ar insemna sa stam acasa toata toamna/ iarna pana ne trece.
Azi am dus-o la pediatru, totusi, sa nu zic c-o iau prea in neserios toata treaba. A ascultat-o, n-are nimic la plamani, in gat e un pic rosie dar cica de cat a tot tusit, i-a prescris un sirop rhinonustiucum, tantum verde si sa-i dau seara si 2,5 ml de Aerius (tocmai ce-mi spusese si Bianca, de o ascultam economiseam 50 de lei consultatia:))) Doctorita a fost foarte incantata ca Sophiphi n-a luat antibiotic niciodata, a zis ca da, la amigdalita sau alte chestii cu puroi da, mai intelege antibiotic fara antibiograma sau cum ii zice dar ca obiceiul asta de a da antibiotic la chestii virale duce la imbolnaviri tot mai dese la copii.
Cuscra, tu de ce vrei sa-l tii pe Ian acasa? Io zic ca de stat acasa e cand copilul (sau adultul) are febra, se simte rau, e molesit, n-are chef de nimic. In rest...cu veselie inainte

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, io zic si fac ca tine dar Ian "boleste" din a 4-a zi de gradi, adica de mai bine de o luna; initial, a avut doar muci si l-am dus la gradi' in continuare + "afaia", evident; apoi a inceput sa tuseasca -l-am dus in continuare ca am zis ca tuseste de la muci; apoi, m-am gindit io sa-l tin 5 zile acasa, sa nu se procopseasca cu temirice crocobauri; no, l-am tinut 5 zile -cit i-am dat si Stodal + ser fiziologic, oscilo; vineri l-am gasit iar cu mucii-n briu; ieri i s-a agravat tusea, azi n-a dormit la prinz din cauza tusei; ma rog, a adormit "regulamentar" dar tot la 5 minute ii ieseau ochii din orbite.
No? Cum sa-l mai duc? Am fost iar la medic; si i-am spus ca de ieri ii dau Ketof si Mucosin; a zis ca e ok si, pe linga, i-a mai dat si Tantum Verde + nu stiu ce sirop "de dormit" (=cica varianta moderna a ceaiului de mac) si pe asta nu i l-am cumparat ca nu-mi place ideea. Il tin saptamina asta TOATA sa vad ce se intimpla; vreau sa-l duc luni din nou dar sa fie "sanatos tun"; nu eram mare fan imunostimulatoare dar m-am hotarit sa-i dau si io Septilin + vit C; daca in continuare se imbolnaveste -si cred ca asa va fi - nu-l mai duc pentru ca mi se pare ca induc copilul in eroare cu 3 acolo, 7 acasa. Sa tuseasca non-stop pina in primavara, nu e o optiune pentru mine, in conditiile in care, vrind-nevrind, eu stau acasa.

No, zi-mi tu cum ai face in locul meu??

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mada, pai, daca profundele mele cujetari sunt valabile in cazul tuturor medicamentelor, inseamna ca ma calific pentru un Nobel, nu-i asa?!Esti cam laconica in ultimul timp, sper ca nu din cauza depresiei de toamna pe care o boscorodeai acum vreo saptamana!Io vreau mai multe relatari din tara lu' Adelake!

M-ai identificat... Ba am ajuns la fundul butoiului... Enfin, asta e de fapt o urma de optimism, cum ca as fi la fundul butoiului... parca vad ca... maine poate fi mai rau!

Ma gandesc serios sa-mi skimb sistemul de referinta... Daca atat de multe lucruri mi se par in neregula, nu e posibil ca problema sa fie de fapt la mine...?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, am facut preparatul minune. Numaica nu prin blender ci pisat cu lingura de lemn. Sa vedem ce o iesi.

Ieri sa stii ca i-am dat pe dupa amiaza o cana de ceai din catina. Acu nu stiu daca de la asta sau nu dar zici ca era titirez. Chiar m-am mirat. Adica, Rares este energic dar ca aseara...a depasit limitele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetelor, is deprimata rau....Tocmai am aflat ca pe 3-4 nov (intr-o zi) voi fi testata psihologic....Chiar nu imi doresc....NU am starea necesara. Stiu de la colegii care s-au textat anul trecut ca e d-aia serioasa ca la recrutare (adica la angajare a durat 6 ore). Si mai am si frustrarea si intrebarea de ce au despartit Braila de Galati. (adica unii suntem intr-o parte altii in alta parte)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Mada, dupa cum ti-am spus si la telefon, parca nu esti tu , te rog iesi din butoi ca ai treburi mai importante de facut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
M-ai identificat... Ba am ajuns la fundul butoiului... Enfin, asta e de fapt o urma de optimism, cum ca as fi la fundul butoiului... parca vad ca... maine poate fi mai rau!
Ma gandesc serios sa-mi skimb sistemul de referinta... Daca atat de multe lucruri mi se par in neregula, nu e posibil ca problema sa fie de fapt la mine...?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

pe plan profesional sau ce? sistemul nostru romanesc si plin de optiuni si avantaje?unde e buba?
sa treaca repede!
Neatza
de muci suntem in trecere, speram sa mai scapam 2 sapt sa mergem la "ghitza" ca-i place nu mai pinge delok.
ce e Aerius?
o zi faina..plek la cump de sosete d-alea stil ciroapel subtire, ca eu uitat de gradele si contigentele de afara si nu de alta dar simt ca fug trompele

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

vin cu cafeaua?

legat de aerius - noi ne tratam (cand e cazul) cu xyzal care cica e tot un fel de aerius dar mai bun (ce-i drept la noi nu se cunostea mare lucru cand luam aerius , in schimb, la xyzal se vede diferenta dupa prima administrare)

ei, dragelor, asa-i ca acum ma intelegeti cand va spuneam ca am facut o psihoza cu mucii si cu tusea? acum mucii ii "stapanim" bine si iesim din faza critica in 1-2 zile dar psihoza cu tusea a ramas

ieri am avut sedinta cu parintii, am admirat "capodoperele" prestate pana acum cu "ensonu", "ipiciu", etc mi-a laudat-o miss de engleza ca cica raspunde, coopereaza si in rest nimic nou ca avem experienta de acum si cu sedintele astea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput