Brumarei de nov-dec 2011 (72)Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata si de la mine fetele, la noi e asa de frig afara:((
azi a trebuit sa ma trezesc de dimineata sa merg sa imi fac analizele k maine avem programare la eco, abia astept sa vad bebelu k nu l-am vazut de vreo 5 saptamani, am inghetat pana am ajuns acasa
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

luny - nu e bai. ne vedem mai incolo...poate pana spre sfarsitul saptamanii e bine si muf. de cate zile ia antibiotic?
eu nu am nici o problema sa ne vedem in centru dar stiu ca tu nu o sa stai linistita la palavre daca il iei cu tine.

chiar ca e frig. azi dimineta cand am iesit pe usa, fi-miu:"mamaa e frig rau afara, e...e ...eee..aaaaaaa mi s-a blocat limba de la frig"

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

neata fetele

eu am dormit relativ bine exceptand drumurile la toaleta si am visat numai grey toata noaptea pt ca inainte sa ma culc m-am uitat la 3 seriale

aris cand am citit faza cu tutu m-a bufnit rasul pt ca exact asa sunt si eu...cand vrem sa plecam undeva mai intai ma gandesc sa nu fie la mai mult de 50-60km de tutu

fetelor mi-e o lene pt ca de azi vreau sa ma apuc sa fac curat in sifoniere si toate sertarele din casa si pe vineri sa chem o femeie la curatenia aia mare...cateodata simt nevoia sa intorc casa cu fundu in sus si cum eu nu mai pot chem o femeie...si dupa toata treaba asta cu,curatenia generala sa imi fac bagajul de spital si sa ma potolesc.

ivanca LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiutul tau si sa ai o nastere usoara!!!

35+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aris, pai sunt 4 zile de antibiotic, sa vedem ce zice pediatra azi... daca nu iesim miercuri, o lasam pe saptamana viitoare?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata..ce bine pica o cafeluta pe vemea asta

Ivanca sarcina usoara in continuare si tot ce iti doresti

pe mine m-a trezit asta mica cu o dreapta(sau stanga)in coaste de am deschis ochii instant
acum am o lenee, nu am chef sa ies afara..poate reusesc insa aranjez hainele de iarna..ca sigur pe alea de vara nu le mai imbracam

31+

Mergi la inceput

dana - sa ma vezi la scarcina trecuta cand mi-a zis ele mie suav ca pleaca la munte cand eu aveam 39+ si deja ma batea gandul sa ma duc si eu in zona ca mai bine nasc cu el in drum decat fara el la spital.
cred ca trebuie sa fac si eu manevra asta cu femeia ca eu chiar nu mai fac fatza. acum de exemplu stau si ma uit la bucataria explodata de dupa musafirii de weekend si nu am putere sa ma apuc de nimic. de abia faceam fata la monstrul de casa si in mod normal dar acum chiar nu mai pot. problema e ca vine si ziua mea asa ca ar trebui sa o chem o data inainte si inca o data dupa.
azi sper sa ma opresc si eu la farmacie dupa comprese si vata ca sa ma apuc de confectionat tampoane, sa le ambalez in pungute si niste scutece pt copil sa pun frumos cate 4. pt epidurala si anestezi i-am dat tema lui cumnata-miu sa se opreasca la 2na ca nu cred ca gasesc anestezic in alta parte. daca imi mai cumpar si niste sosete si chloti cam asta ar fi

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

pai de maine ar ttrebui sa fie ca nou. cam din a5a zi se simte. daca e o lasam fara probleme pe sapt viitoare. eu oricum miercuri aveam eco de 32 de sap.

Citat:
citat din mesajul lui luny

aris, pai sunt 4 zile de antibiotic, sa vedem ce zice pediatra azi... daca nu iesim miercuri, o lasam pe saptamana viitoare?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

neata!

dimineata m-am trezit cu senzatia ca am burta mai mica, m-am cantarit si am cu 1 kg mai putin. sa fie din cauza stresului?

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Sanatate multa burticilor racite, infundate, tusitoare etc. Nici eu n-as putea spune ca-s tocmai bine, tot mai mucesc, da' mergem inainte.

Ieri am fost si eu cat de cat harnicuta, am facut schimbul de haine. Da' azi iar am treaba, spalat, calcat si aranjat pe ici pe colo.

Am si eu nevoie de o curatenie temeinica, da' nu pot, sotul nu ma poate ajuta nici el ca are o perioada super-incarcata la munca si tot asa (ar face-o in mod normal) ... imi vine sa-mi iau campii cateodata.

Cine spunea ca e egoista si abia asteapta sa scape de burtica ... si eu!! Egoista sau nu, sunt obosita fizic si psihic de sarcina(e). Stiu ca o sa mai urmeze o perioada grea cu bb mic (si S.), dar macar sa redevin si eu mai functionala, ca nu mai pot.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 34s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

aris cam nasoala faza cu plecatul la munte cand tu aveai 39 sapt...dar nu ne lasa el la greu...nici eu nu am incredere in alt medic adik sa ajung la spital sa nasc si sa nu fie el cred ca as inra in panica...cel mai sigur il legam de noi cu catuse si nu mai scapa

cu femeia ce sa zis eu sunt constienta ca nu as putea sa fac ce am in cap ...adik... sa frec usile , geamurile,caloriferele,faianta in baie si bucatarie pana sus.....etc....deci cel mai bine aduc o femeie.si mai trebuie sa duc si perdeaua di draperia din dormitor la curatatorie....deci sapt asta sunt pusa pe fapte mari,sper sa si reusesc!!!

35+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput