duphaston si sarcina

duphaston si sarcina | Autor: olimpiab

Link direct la acest mesaj

buna dimineata fetelor si fericite mamici.am o problema..de 1 an incer sa am un bebe si nu vine.acum 7 luni am inceput un tratament cu Duphaston in urma unui control la endocrinolog am descoperit o dinsfunctie tiroidiana. aveam un ciclu foarte neregulat.mi a prescris duphaston si eutyrox.am luat 7 luni am fost foarte multumita ciclu s-a reglat si luna aceasta l-am intrerupt.pe 30 trebuia sa imi vina menstruatia si azi suntem in 8 si nimic.oare e din cauza ca l-am intrerupt sau sunt insarcinata.imi doresc cu disperare un bebe si test nu vreau sa fac ca mie frica sa nu fie negativ din nou.singurele simtome care le am sunt un gust metalic in gura,somnolenta si oare care pofte..aaa si o secretie vaginala mai abundenta care nu este urat mirositoare sau de culoare schimbata.va rog astept un raspuns daca cineva a mai trecut prin asta.sani la cat timp dupa conceptie se schimba?oare asa mare sa fie Dumnezeu si sa-mi dea un bebe imediat dupa intreruperea tratamentului?astept parerile voastre...multumesc si bafta tuturor mamicilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

este foarte posibil. Ai deja o saptamana de intarziere, deci...fa test.
Dumnezeu este Foarte Mare!!!

Mergi la inceput