Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
miky82 spune:
MeAlex mi-am facut test de ovulatie si e super pozitiv si de o ora ma cam inteapa ov drept, nu ma asteptam asa devreme sa ovulez dar cum ai zis si tu nu este o regula, si acum nu stiu ce sa fac pentu ca aseara am prestat dar dupa 2 saptamani, deci dupa ataa timp jumatate din gigei cred ca sunt morti si eu in seara asta plec la Iasi, cred ca era mai bine sa fi prestat in seara asta,acum cum o vrea Doamne Doamne.
Lore si da ne era dor de tine!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
ioana_r2005 spune:
CEAO FETELE.VROIAM SI EU SA VA INTREB CEVA:MAINE VREAU SA REFAC TESTUL SI AS VREA SA STIU CE TEST AR FI MAI BUN.DE BARZA AM AUZIT SI EU MULTE.CARE AR FI MAI SIGUR?VA PUP
Katy82 spune:
Buna fetele!
Miky se pare ca suntem in aceeasi perioada, si eu ovulez, pe stangul se pare, ma doare rau ovarul. Deci diseara am treaba.
Tin pumnii fetelor care se testeaza.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
miky82 spune:
Ioana din cate am inteles de la fete sure check ar fi cel mai bun, acum sa vedem ce mai zic fetele, Doamne ajuta sa fie un test cu noroc si sa iti arate ca esti insarcinata, iti tin pumnii sa fie bebe
Katy deci o sa ne testam in aceeasi perioada , spor la treaba
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Katy82 spune:
Miky si tie!
Si la toate fetele!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Katy82 spune:
Miky te duci la Moastele Cuvioasei Parascheva?
Katy82 spune:
Fetele, de Lia ce mai stiti?
MeAlex spune:
Miky, ai prestat f bine, nu conteaza ca nu sunt toti in forma maxima, sunt totusi milioane, nu?
Ne rugam Sfintei Paraschiva sa ne ajute pe toate!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Ioana, ti-a intarziat menstruatia si cat? Scuza-ma daca ai mai scris, nu mai stiu. Se pare ca First Response arata pozitiv pana in intarziere. Si Surecheck e bun, dar numai din ziua in care trebuia sa vina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Haoleu shomaj en gros aici :(
Nimic nou?
Deny, Miha, ce faceti? Tzuky o veste, ceva? Cum mai esti?
Elenusht ma gandesc si la tine scumpa
Maria spune-si mie cum sa scriu acatistul, cand ajung la ai mei vreau si eu sa dau
Xdidi, gabyv pupic si voua
Bobule vin si pun toporu pe butoiul ala daca te prind cu el in brate
So, maine dimi repet testul daca nu o sa fie urma de rushi macar arunci sigur o sa fie incontestabil rezultatul, z14 dpo si z30 a cm.
La servici am la treaba fetelor de nu sriu incotro sa o apuc, cred ca maine ma autoexilez singura in birou ca sa avansez cu o treaba pe care trebuie sa o termin la sf lunii.
Pup, nb
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise