Aspirante optimiste>20ani(720)Felicitari Ylari !!!
Raspunsuri - Pagina 20
miky82 spune:
YLARI FELICITARI PENTRU SARCINA!!!!!!!!
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
O sarcina usoara, un bebe sanator si cuminte. Doamne ce mai ma bucur
Stiam cand o sa ma intorc de la Iasi am sa gasesc o graviduta pe aici.
Fetelor m-am rugat pentru noi toate si am dat si acatistul am reusit sa pun si pe fetele noi. Sper sa plecam cat mai multe dupa Ylari
Ylari sa nu ne uiti sa ne iei si pe noi la odisee.
Acum ma pun pe citit din urma, am vazut titlul si imi vine sa plang de fericire cand vad ca mai pleaca la odisee cate o fata
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
bebelu86 spune:
buna fetelee
felicitari YLARIIII!! sarcina usoara si bb sanatos si la termen. ma bucur enorm pt tine
pt ca nu am timp, zic rpd: tati pleaca maine la Iasi la Sf. Parascheva. dc vrea cineva sa o trec pe acatist, sa se faca o lista in word si sa mi-o trimita cineva pe mail la bebelu86@yahoo.com
ca nu am timp sa citesc fiecare mesaj in parte
noi suntem bine, crestem, ne cam chinuie 2 dintisori de cateva zile si suntem maraite, agitate, plangem.nu papa, nu dormim..dar in mare suntem bine.
toate fetele si suntem cu gandul alaturi de voi
mai trec cand se mai linistesc apele
irmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Maria, sunt z31, durerile cruntissime de ov le-am avut in z17, deci as zice ca azi sunt 14dpo. Prima pata bejulie in z25 insotita de intepaturi frumusele in ambele ovare, desi predominant pe stangul, primul test (o Barza) negativ in z27 (deci 10 dpo), al doilea (surecheck) ieri, in 13 dpo... Wishing for rainbow baby dust ! |
Bob inca nu e batalia pierduta! Daca esti deabia 14DPO inseamna ca mai sunt sanse. Mai asteapta 2 zile sa fi 16 DPO si dupa mai fa un test.
Din ce am invatat pana acum e ca ziua 10 DPO e prea devreme pentru un test Barza - poate First Response sa detecteze ceva, iar SC e bun la o zi de la intarzierea CM-ul. Poate din cauza asta testele tale sunt negative pentru ca au fost facute prea devreme.
si nu iti pierde speranta.
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
irmaria spune:
citat din mesajul lui bebelu86 buna fetelee pt ca nu am timp, zic rpd: tati pleaca maine la Iasi la Sf. Parascheva. dc vrea cineva sa o trec pe acatist, sa se faca o lista in word si sa mi-o trimita cineva pe mail la bebelu86@yahoo.com ca nu am timp sa citesc fiecare mesaj in parte |
bebelu86 iti trimit eu pe mail lista pentru acatist. Iti multumim din suflet ca te-ai gandit la noi! Multa sanatate tie, sotului si nu in ultimul rand fetitei Natalia Maria.
viitoare
irmaria spune:
Din fetele care nu sunt trecute pe prima pagina la lista pentru acatist lasa-ti un mesaj cu numele vostru si al sotului ca sa completam lista.
viitoare
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui irmaria Bob inca nu e batalia pierduta! Daca esti deabia 14DPO inseamna ca mai sunt sanse. Mai asteapta 2 zile sa fi 16 DPO si dupa mai fa un test. Din ce am invatat pana acum e ca ziua 10 DPO e prea devreme pentru un test Barza - poate First Response sa detecteze ceva, iar SC e bun la o zi de la intarzierea CM-ul. Poate din cauza asta testele tale sunt negative pentru ca au fost facute prea devreme. si nu iti pierde speranta. |
pai da, cica teoretic cm-ul meu ar dura ~31 zile. Sa zicem ca abia maine mi-ar intarzia... Mi-am propus sa imi notez smecheriile astea undeva, sa stiu data viitoare ce sicane imi face closty... sau . ca in 3-4 luni sigur uit toate amanuntele si atunci cand suntem nelamurite, fix amanunte am vrea sa stim si n-avem de unde. Unde e gaby sa-mi zica daca ea a patit asa dupa stimulare ?
Wishing for rainbow baby dust !
valicutza spune:
buna fetele,
as dori daca se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta , valentina si sorin.multumesc frumos
tin pumnii fetelor care se mai testeaza, sa fie cu ochisori
in curand
lucianamoga spune:
Fetele vreau sa ma duc sa fac analizele pt trombofilie.Ce sa cer exact la laborator?
xdidi spune:
salutrare fetelor,
va rog pt cine pune pomelnic, daca poate sa-l treaca si pe finutl meu care a fost in spital la terapie intensiva cu o infectie si acum cica e ok, dar are o prb cu un piciorus....are doar 3 luni...MIRCEA-IOAN.
iar noi suntem andreea si mircea-iulian.
multumim bebelu
in rest va puuup pe toate
gabyv spune:
Vin la raport
Eu sunt la o cafea cu o prietena, dar sunt sensibila cand scrieti numele meu pe forum.
Bob, deci eu am avut dureri f mari la ov cand am fost pe clomid si dupa ov pana la cm m-am simtit oribil, greata, dureri de sani, ameteli, ba imi era foame, ba nu... Eu am avut spoting in Z24, Z25 si apoi in Z26 am declarat Z1, dar calculeaza ca eu am ovulat in Z13.
Inainte de CM adica in Z25 m-am simtit ca si calcata de camion ... ma durea tot corpul.
Ok, sper sa fie legat ceea ce am scris, ca sunt de pe mobil si nu ma pot uita in urma.
Va pup