Nasterea la Arcadia - Iasi(22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Nah Corina, nu stiu ce sa zic! Nu am vrut sa te sperii. Eu doar am tinut cont de ce mi-a spus mie medicul. Eu il intrebasem imediat dupa ce am nasut, daca trebuie sa ii curat gurita cu ceva. Ma gandeam ca asa cum au nevoie oamenii mari de spalat pe dinti, si bebelusii necesita o igiena specialaa gurii.

Claudita, bun venit!
Abia asteptam pozici cu Cezarica. Este intr-adevar dolofanel. Maria are doar 4900 de gr si 62 de cm. Dar e fetita si tre sa aiba silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Clauditza, bine ai revenit!!Poze poti pune pe contul comun de pe gmail, ai sus in stanga Photos, dai clic si apoi le adaugi.Ma bucur ca sunteti bine..imi pare totusi rau ca ii dai supliment.Estela la 4 luni jumate are cat Cezarica al tau !Va pupam si te asteptam cu drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bine ai revenit Clauditza

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

MADA, eu ce sa mai zic a mea are si mai putin decat estela si ce sa mai zic de cezarica.
OANA, a mea la aceeasi varsta cam tot atat avea. fetita papa doar san?
CLAUDITA, bine ai revenit si ma mir cate poate sa faca cezarica la 2 luni jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Fetelor daca nu va este greu modificati pe prima pagina la greutate 2790 dimensiune 50cm

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

EU NU STIU CUM SA PUN POZE....

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Da, Corina. Numai san ii dau. Am avut o perioada mai grea si a slabit un pic, dar acum recupereaza. Am si eu grija sa mananc mai consistent. Am rezistat totusi tentatiei de a-i da completare cu lp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Fetelor daca nu va este greu modificati pe prima pagina la greutate 2790 dimensiune 50cm

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

lENA, NU SE MAI POT FACE MODIFICARI, TRE SA ASTWPTI CAP URMATOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Seara buna,
Nici nu stiu cine a cantat in seara asta, dar am auzit artificiile Altadata nu le pierdeam. Lasa ca la anul o sa merg sa i le arat si lui Tudor.

Tot m-am plimbat ieri cu bebul prin targ sa luam pulsul sarbatorilor. I-a placut si lui, era soare, desi frig, dar mai incalzea putintel, a si dormit, cu toata aglomeratia si galagia. Mai ales in sling a dormit bine.

Dada, si noi i-am luat papucei din piele cu blanita. Sunt atat de draguti! Si stau asa de bine in picior si tin caaaald. Eu ii luasem adidasi, sa fie smecher, dar il chinuiam la incaltat, asa ca i-am dus inapoi si am ramas la din astia moi de blanita.

Clauditza, bine ai revenit! Ma bucur ca este totul bine cu Cezar. Stiu ca aveati probleme cand ai disparut si ma tot intrebat ce s-o fi intamplat cu voi.

Se anunta un week-end tare rece, dar nu ne descurajam. Noi iesim zilnic. Chiar zilele trecute ne-a prins o vijelie pe podul Nicolina... Am pus husa peste carutul in care dormea bebe, eu ma tineam bine de umbrela sa nu mi-o ia vantul si am ajuns cu bine acasa. Vedem cum va fi pe zapada...

Mamici cu bebei mai mari, o intrebare. De cand l-am diversificat, Tudor face kk si de 3-4 ori pe zi, tarisor (parca e pireutul pe care-l mananca ). E normal? Pana la diversificare facea 1 data/zi.

Noapte buna si week-end calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Mamici cu bebei mai mari, o intrebare. De cand l-am diversificat, Tudor face kk si de 3-4 ori pe zi, tarisor (parca e pireutul pe care-l mananca ). E normal? Pana la diversificare facea 1 data/zi.

Noapte buna si week-end calduros!

Stef si bebe iubit (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Da, e normal si consitenta si ritmicitatea. La inceput nu au enzime sa digere mancarea asa ca o cam elimina cum intra.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput