Prietene la bine si la greu - 139
Raspunsuri - Pagina 10
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 miany am vorbit cu doctorita si zicea ca sa ii pun in contrinuare de 3 x 1 pic in fiecare nara de Maxitrol. Am vazut ca tu ii pui Nazomer in loc de Maxitrol. De ce? Multumesc anticipat. ALI mama lui MIHAI |
noi am facut tratament cu Maxitrol ,initial 3 zile (cu putere de la mine,ca erau secretiile muco-purulente)..apoi in urma controlului ni s-au recomandat inca 3 zile,care au trecut ...maine mergem la bilant si vedem ce mai zice..ideea e ca secretiile s-au diminuat mult ,si sunt mai mult seroase...cu placere!!
miany75 spune:
Ionela cand am ajuns eu la spital (pe 1 oct),cu contractii neregulate,colul era "aproape" sters....in 2 dimineata contractiile au devenit regulate ,dilatatie 1 cm si seara la 22 s-au rupt membranele si am nascut..inainte de termen,as you all know....
ionelamaria spune:
Practic nu ma grabesc. 38 e un alt prag psihilogic pentru mine. Unii medici considera nastere la termen la 37 sapt, altii de la 38. Inca 2 zile si sunt 38. Probabil e mai bine sa fie asa. Dar na, simt un ticait in urechi( sau ceva nisip ce curge zgomotos in clepsidra). Nu reusesc sa realizez mare lucru. Creierul e blocat si tot la anul nasc.
Da, pai daca retin corect si eu am ajuns la spital cu dilatatie 1 si membranele rupte, fara contractii dureri. Dar sunt femei care stau fara dureri la dilatatie 4 cateva zile, asa ca dilatatie 1 nu imi garanteaza nimic.
Dar raman apatica... blocata cu ochii pe cate undeva si incapabila sa gandesc sa planuiesc ceva
Ma doare stomacul rau de vreo 2 zile , dar n-am mancat nimic special si tot astep sa treaca. Radeam cu mama ca practic, la noua configuratie a corpului meu nu stiu nici daca e stomacul sau e altceva. parca arsuri nu-s, dar nici nu stiu exact cum sunt alea asa ca nu garantez
Din pacate cred ca vom renunta sa asite tati la nastere. Cred ca de aici e si supararea mea, daca poiate fi numita suparare. Ideea e ca ar trebui sa dau inca 1000 lei pentru ca sotul sa intre in blocul operator si habar n-am daca dupa ce intra il las acolo sau il dau afara eu din varii motive, apoi oricum, dr a spus ca la expulzie nu il lasa ea.... Asa ca sper doar sa incepem si noi ca oamenii normali, cu contractii si nu cu ruperea membranelor. Sa rezist cat mai mult acasa si sa ajung la spiyal cam cand nu-mi mai pasa deloc daca e si sotul sau nu
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor
ali762000 spune:
Miany multumesc
Ionela eu am nascut la 39 saptamani si 2 zile prin cezariana (desi nu am avut nici o durere) si doctorul vroia sa ma lase pana la 40 de saptamani sau 41 nu stiu exact. Eu una nu mai aveam rabdare si tot il intrebam pe medic cand imi face cezariana si el imi tot spune saptamana viitoare si eu veneam acasa suparata ca nu pot sa imi tin inca copilul in brate.
Vai ce m-au apucat amintirile frumoase parca ma si vad cum eram acum 2 ani.
na_bo spune:
Eu sunt cu o droaie de pitici pe creier.
Amalia a vomitat aseara iarasi, dupa ce duminica si ieri nu a avut nimic, s-a comportat normal.Vomita asa la 2 zile sau o data pe zi de o saptamana, alte simtome nu are, cere mancare si nu mai stiu ce sa i dau la regim si mie imi vine sa plec in lume ca nu pot intelege ce are.Doctorita nu mi-a zis nimic concret, a zis sa i fac o analiza de urina,incerc dimineata sa colectez.
Sincer va citesc, dar nu am timp nici sa suflu.
pupici tuturor
laurairina13 spune:
Natalia, bafta cu colectatul urinei, e un maare chin. Eu am renuntat ca nu am reusit..Doar daca face deja pisu la olita sa poti recolta asa..dar ma gandesc ca poate zic ca e contaminata proba asa.
Ali, asa am fost eu acum cu Dragos, cezariana facuta la 39 sapt si 2 zile, ma tot enervam ca nu vrea dr sa imi faca ceza caci ma programase initial la 40sapt si 2 zile.. Grea era asteptarea.
Ionela, eu prevad ca mai sta puiutul la caldurica vreo saptamana asa, cat sa te tina pe jar Ti-am mai zis eu de colega mea de spital..nascuse prematur primul copil, si la al doilea a ajuns la sapt40+ si, nu era de nastere normala, a facut cezariana, ca poate mai statea inca putin altfel bebele in burtica.
lylyana.ion spune:
Neata!
Dau ua in dimineata asta, urez cu intarziere sarbatoritelor de 2 anisori Maya si Alexa si va pup pe toate!
o zi buna sa aveti!
raluci_b spune:
Neatza,
Deci multi muciosi, sanatate multa va doresc. Ne inscriem si noi daca mai sunt locuri, ca de aseara baga si remus niste muci de toata frumusetea, la 2 ore a trebuit sa-l curat ca nu putea dormi, deci gata si cu gradi sapt asta
Eu tocmai ce am depasit o criza mare de hemoroizi, au plans toti pe langa mine cand ma vedeau, eu nu mai zic, acum sunt nitel mai bine
Proba de urina luata din olita e clar contaminata deci nu bun, Natalia succes cu recolatare, foarte ciudate episoadele astea de voma, oare alt medic pe care sa-l intrebi nu ai ?
Lyly ce dor imi era de cafeaua ta
Ionela esti totala oare asa o sa fiu si eu dupa cele 37 saptamani
plec dupa oscilo si colargol
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu
laurairina13 spune:
Mda, sa vedeti cu ce imi clatesc eu ochii, asa ceva mi-as dori tare muult pt Amalia cadou:
http://www. mothercare .com/ELC-Voice-Changing-Keyboard-Stool/dp/B005DKJNUA?ie=UTF8&pf_rd_r=0X6DEE28M9MKVEHXTE6A&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B005FYDL2A&pf_rd_p=223220727&pf_rd_s=bottom-1
Mi se pare tare tare misto, vad ca sunt si reduceri de preturi, le aduce o tipa de pe picassa. E clar prea scumpa pt buzunarele noastre, ma gandesc ca ajunge undeva pe la 2 mil, dar tare mi-as dori sa ne putem permite sa luam...
ps. scoateti spatiile de langa mothercare
stiu.. e prea mica pt minipianul asta smecher, vad ca are microfon, functie de inregistrare si alte cele, cred ca mai mult mi-ar place sa ma joc eu cu el
lylyana.ion spune:
Licu' sa-nteleg ca e destula liniste la voi in casa
glumesc, evident. Alex nu a fost incantat de "statia de tobe" ca nu stiu cum s-o numesc, nici de laptop...
eu i-am luat deja un cort sa-l pun in casa, va primi probabil si Thomasul de la nasi, si mai vedem ce ii luam sa-l tina ocupat iarna asta.