Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Puiut,merci,pup! eu intru maides pe fb .Suntem bine,Miguel cu bronsita dar e mai bine acum. Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
Of, bine ca sunteti bine si ca Miguel e spre vindecare! Il pup pe frumusel sa ii treaca mai repede! Eu pe FB nu am mai intrat de o mie de ani... nu mai am timp, abia mai intru si pe DC.
Pupici la toti, iti simteam lipsa!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

puiutz_mic spune:
Crispro, imi pare rau ca pleaca mama ta! A trecut timpul atat de repede parca! Ii uram sa ajunga cu bine si sa se reintoarca curand! 

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
aelita spune:
Merci ,Puiut ! il va mai vedea joi medicul.
eu mai repede intru pe fb ,si aici nu mai apuc .am o perioada aglomerata,lucreaza tati prea mult si nu mai am timp de nimic.credeam ca dupa ce incep copiii gradi e mai lejer,dar nu,e mai aglomerat inca ! fara ajutorul de seara al lui tati ,mancarea lor,baia,culcatul..ca vine prea tarziu,imi vinmie toate exact cand Miguel e marait ..
i-am bagat pe toti 3 in cada si Miguel a facut kk in apa,s-a ridicat si facea din maini ca vrea sa iasa.noroc ca mi-am dat seama ,sa vedeti cum strigau ceilaltidoi si scoteau dopul !!!! cand au vazut obiectul plutitor.
am avut niste zile cu muuuulta febra,dar am scapat doar cu ventolin+pulmicort si antitermice.
bine,inca nu am scapat,oricand se poate intoarce,dar cred ca va fibine,a trecutgreul.
vorba vine trecut...ca abia incepe toamna...pana la vara o sa o tot tinem asa,trebuie sa ne inarmam cu muuulta rabdare !
Va pup !
Nu mai stiu,aici v-am spus ca am facut botezul acum o saptamana?
Suntem ultimii botezati.
btz_ovi spune:
Neatza.
O cafea ceva?
Ieri am avut ambitia sa stau extrem de putin la calc,cred ca in total am stat cam 2h,in rest am dormittt mult cu Paul.De necrezut pt el.
Am citit tot,ca de obicei,dar nu mai retin nimic,ca de obicei.
CRISPO imi pare rau ca pleaca mama ta,sper sa nu te simti si mai rau dupa plecare.Eu daca as fi in locul tau as pleca dupa ea,visez de ani buni sa locuiesc in America.Dar visul tot vis va ramane 
Aelita ha ha,cum?A facut kk in cada?Vaiii,cat am ras :)) .
Adriana felicitari pt fetita,ma bucur pt voi tare.
RODY ca nu am apucat sa iti spun,mult succes la servici,sper sa iti gasesti unul care sa fie pe placul tau,cu colegi de treaba si program mai scurt.Imi imaginez cat de greu iti este sa fii departe de casa.
Oanna sanatate multa lui Matei,sper sa va iasa analizele bune.Sa stii ca nu e o regula generala sa (nu) faci febra la fiecare dintisor,Paul la primii nu a facut,abia la ultimii 2 a stat cateva zile cu febra usoara,tinuta sub control cu antitermice.
Bumble gasesti cu siguranta la plafare
Puiutz si noi tot cu dinti putini,6 la numar,si nici un gand sa mai iasa cativa
.Miere de albine se poate da,dar de preferat sa fie naturala nu fake.Eu ii dau cu iaurt,cu fructe,dat cate putina.El ar fi in stare sa-si bage tot boticul in borcan.![]()
Al meu dimineata a prins o bucata de Snikers uitata de taica-so pe blat la bucatarie,s-a urcat pe scaun,s-a servit,dupa care a fugit in baie,s-a ascuns in cadita de dus si a bagat rontaiala.Eu credeam ca e cu tat-so jos,tat-so credea ca e cu mine,cand ne-am dat seama panica mare,unde-i Paul,el nu raspundea la apel,nu se auzea nici un zgomot,cand ne-a venit mintea la cap sa ne uitam si in baie el era asa vesel....si murdar tot.Sper sa nu ii faca rau bucata aia 
Eu i-am dat si KIWI,nu a facut nici o reactie alergica.Dar nu ii place deloc.
paula_m spune:
Neata
Iar ma plang...m-am saturat de muci!!!!!!!!!!
In rest Raul e vesel, face numai minunatii, uneori ma mir si eu de ce poate sa-i treaca prin capul ala mic...
Btz, sa-i fie de bine lui paulica Snickers-ul
. Dar ce loc si-a gasit de rontait!!!
Cristina, pai nu o luna tb mama ta sa stea?
Oana, cum a fost noaptea?
Aelita, multa sanatate lui Miguel!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ramonavlas spune:
Oana, da, suntem in grupa cu Carla.
A doua zi de cresa...abia am apucat sa o schimb, vroia sa intre rapid in sala. Imediat merg dupa ea. Azi noapte nu a dormit prea bine, de dimineata era maraita, sper ca la cresa e ok.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissteo spune:
Neata si o cafea imensa si dela noi. Eu sper sa incep sa tin iar Monti, ca sunt mare mare si nu-mi mai place.
Deci pana atunci dau o cafea mare mare cu cofeina, nu Alice, cred ca tu nu bei, -eu am baut cu albert o cafeluta in fiecare zi si e muuult mai linistit decat Teo. Dupa ce incep Monti e de preferat sa beau fara cofeina.
Ieri am lipsit de pe dc, nu stiu daca ati observat, am facut dimineata o gramada de treaba, l-am mobilizat pe tati, adica s-a dat trezirea de tot la 9 si pana la 11 am muncit in continuu. Eu cu Albert in bucatarie, am pus vase la spalat, rufe la spalat apoi intins, curatenie in bucatarie si supa de pui cu galuste- tati a bagat-o in oala minune, eu am terminat-o.
Tati a dat cu aspirator, mop, praf in toata casa.
Nu mi-a venit sa cred ca am fost harnici si am avut niste copii exemplari. Le-am pus muzica si povesti la cd cat am stat cu ei in bucatarie si ne-am distrat de minune.
Copiii cu muci in continuare, dam de 3 saptamani Imunice de care a zis Racusor, sper sa vad curand efecte.
Dupa amiaza am mers la o bere cu 2 colewge de serviciu si am ras de ma dureau falcile. Tati m-a asteptat ca el stie ca ai lui copii dorm la ora 9, desi cand vine el la 9 de la serviciu dorm intotdeauna si ii povestesc ca ei dorm de la 8, cel tarziu 8 jumate.
Dar cand am intrat pe usa, mi-au dat lacrimile, Teo intra si iesea pe usa s ama vada, era asa de emotionat, striga mama mami mama, era in delir de fericire. Si cand i-am dat si 3 biscuiti cu ciocolata deja nu mai putea.
Zicea ce mama frumoasa am, ce bluza frumoasa ai, cei mai frumosi pantofi din lume, ce geanta ai, saracu, cred ca s-a saturat si el de hainele de toata ziua cu care ma vede. Am un baiat foarte observator si sensibil. Intr-o zi mi-am sters unghiile si zice, mami dar de ce ai uncgiile asa albe, nu te dai cu oja?
Si albert dansa cand m-a vazut si statea lipit de mine si ma pupa.
Am fost foarte fericita, asa dor le-a fost de mine. Mie mi-a prins bine iesirea si m-am bucurat cand am ajuns acasa.
Mi-am adus aminte de ce sunt asa de fericita, cand am vazut cum ma astepata baietii si teo facea- nu tati mamai ma culca, nu tati mami imi citeste, si albert a vrut numai cu mine. Cum sa nu fiu fericita?
Gata, v-am innebunit de cap.
Crispro, eu zic ac ti-a placut sa te simti bine dupa ce ai vazut filmul si eu zic ca o sa mai faci asta cat de curand, O sa te acomodezi tu si scu plecare mamei, mi emi-a luat vreo 3 zile dupa ce a stat sora mea al noi o saptamana, mi-am intrat greu in ritm singura cu baietii, dar ne-am repliat rapid. Pupam. Vreau si eu din ec ai preagtit tu bun de baut pentru azi, mai putin tigari, la ele am renuntat cand targeam pe ascuns de Teo, avea vreo 2ani cand ma reapucasem si mi-era rusine de el. Atunci mi-am dat seama ca nu ma simt ok cu ce fac.
Pupam si o zi usoara. Eu o sa-i scot azi pe baieti, n-au mai iesit de vineri cu viroza asta. Azi parca sunt mai bine, ii iau la plimbare pe strazi un pic. 

btz_ovi spune:
Fetele dar Novocalminul nu se da cu reteta?Intreb caci stiam de la medic ,sper sa nu confund.
Ramona ma bucur ca i-a placut Raisei la cresa,abia asteptam sa postezi impresii.Momentan o duci doar cateva ore nu???
Eu tot nelamurita sunt cu cresa asta,deja am bifat una,dar m-am intalnit cu un fost vecin de la BD si mi-a spus ca acolo primesc copiii de la 2 ani si atat.Iarasi m-a pus pe ganduri,faza e ca nu stiu unde este locatia,Ovidiu stie,dar cu prgramul lui de kko 
Eu nu ma mai duc in parcul nostru obisnuit,am avut parte de o experienta urata.La masinutele din parc,zilele trecute,a venit o mamica cu o fetita de vreo 6 ani,iar cum mama-sa nu a vrut sa-i dea o fisa pt masinuta, fata aia s-a apucat de urlat intr-un hal ca in 2 min ii curgea rauri de sange din nas,murdarise si masina,si pe ea,parca era izvor,dupa care a inceput sa se tranteasca pe jos,sa urle,sa tipe,era vanata la fata,tremura toata,nu se oprea din urlat,cred ca se auzea si peste strada,era ceva de groaza.Lumea se uita la ea,mamica era toata rusinata,incerca sa o linisteasca,fata urla de parca era posedada,totul numai sange in jur,din nasul ei,bicicleta trantita pe jos,sa-si rupa hainele de pe ea,baii,o imagine de cosmar,unele mamici au vrut sa sune la politie,saraca mama era terminata,Paul plangea tare,nu stiam cum sa-l linistesc,am plecat rapid de acolo iar pana acasa nu s-a oprit din plans.Nu as dori sa nimeni sa vada asa ceva.Eu o stiam pe mamica,vine zilnic acolo,fata aia era in general linistita,nu m-am asteptat la asa ceva,dar cred ca are probleme.Nu ma mai duc o vreme caci mi-e teama sa mai vada Paul asa ceva.Oare procedez rau??
Alice_Elena spune:
Neata.
Mara e cu muci. Eu zici ca am inghitit un arici
Cristeo, cafea am mai baut acum. La mara nu prea, ca imi lipseau tigarile :))
Am si baut cu acid.. Si bere ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 

Sofia(2ian2007) ,
Andres(22mai2008),
Miguel(16aug2010)