Buna ziua mamicilor,am o problema sa ii zic asa,am pierdut 6 sarcini incipiente pana in 7 saptamani,am facut analize de coagulare acum 3 ani la medlife si mi-au iesit bine,apoi le-am repetat la fundeni unde mi-a iesit deficit de proteina s,anticorpi fosfolipidici intens pozitivi,mi s-a recomandat aspenter una la 2 zile timp de 6 saptamani si apoi sa repet analizele lucru pe care nu l-am facut,anul trecut am luat aspenter cam 3 luni una pe zi si acum sunt insarcinata in 27 de saptamani,iar sarcina a decurs foarte bine fara nici un fel de probleme,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac,sa mai repet analizele sa nu apara vreo complicatie intre timp sau la nastere?
27 saptamani viitoare mamica de baietel
Pe langa monitorizarea sarcinii de catre un ginecolog, mergi in paralel si la un hematolog? El ar trebui sa te poata indruma cel mai bine in probleme ce tin de subiectul coagularii sangelui.
De asemenea, poti incerca sa intrebi pe forumul aspirantelor sau gravidutelor cu trombofilie, poate cineva are cunostiinta despre cum se urmaresc acesti anticorpi fosfolipidici in sarcina.
Sarcina usoara in continuare!