Croitorie + vopsit
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana_Pos spune:
ratiumaia, m-am uitat fugitiv pe site. felicitari pentru idee. O sa revin cand imi permite timpul.
ana_maria500 spune:
Fetelor, care sunteti din Bucuresti, spuneti-mi si mie unde pot gasi materiale textile (tesaturi) ... undeva unde oferta este ceva mai variata, pentru toate buzunarele . M-a apucat "febra croitului " si trebuie sa " ma tratez". Nu sunt de meserie dar nu este un lucru imposibil de realizat. O fac mai mult pentru mine si pentru casa.Stiu ca la Obor se gaseste dar in alta parte unde .....?
Ioana_Pos spune:
De Obor stiu si eu. Mai poti incerca pe Lipscani, insa acolo nu stiu ce preturi sunt. Aveau mai mult materiale pretentioase, matasuri, pene .
Metraje pentru casa am mai luat si de la Ikea, mai ales pentru lenjeriile fetei si pentru fetze de masa, ca sunt foarte vesel colorate, dar sunt scumpute si se calca ingrozitor de greu...
La un moment dat se deschisese in magazin Textilandia, tot prin centrul vechi, dar acum am impresia ca l-au inchis, desi avea preturi f f bune. Titan am impresia ca mai are, dar 1-2 magazine/stand, nu mai multe. Pentru metraje mai mari - perdele, draperii, poti sa mergi la depozite (Class pe Colentina sau Dragonul rosu)
Daca mai aflii ceva, chiar te rog sa postezi.
ana_maria500 spune:
Merci pentru sfat.... am fost ieri pe la Obor .... este o oferta destul de buna si variata .......... dar nu prea am avut asa timp sa o studiez ca eram cu "gandacul" dupa mine si nu m-a lasat sa studiez bine oferta .... mai fac o tura sambata. O sa incerc sa ma interesez si in alte zone....