Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Neata la toata lumea. Iaca ca am reusit sa termin si eu curatenia si astept sa se trezeasca bb mic si la joaca apoi cu noi.
Somleac sunt uimita. Acum am vazut cati copii ai. Intradevar asta da familie numeroasa. Asa ca nu ma mai plang ca imi este greu cu 3. Deci se poate si mai mult. Bravo tie . Asta da curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Intrebare: cate cupe de cereale puneti la bb in lapte? si cum il faceti ? de care cereale folositi ?

eu ii pun 2 cupe de cereale in 210 ml lp in bibe seara la culcare , oare e ok? e prea mult /putin pentru cele 6 luni ale ei? cereale folosesc organix , sunt din Uk si eu le-am cumparat din RO sa nu mai spun ca in ro am dat 4 lire pe ele si aici costa maxim 1,5 lire

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz,eu ii pun foarteeeeeee rar cereale in laptic dar cand o fac pun cam 2-3 cupe la 240 ml Lp. Cereale Nestlle Mio..fara gluten.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas da, asa este. nici eu nu ma stresez, ca n-am de ce. asa zice si sotul, lasa sa n-o indop ca i se mareste stomacul, cat papa ea papa, inseamna ca atata ii trebuie.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,pozici cand mai pui?
Micky,deci si Andra este o mancacioasa....Bravvvvosss!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza mie mi se pare putin cat pui tu. dar sa iti zica fetele care stiu mai bine, nu eu ca eu seara nu-i dau cereale.

fetele parca ziceau ceva de 4-6 cupe?

azaz ce bine ca a facut caca singurel incearca cu fructe zi de zi sa vezi daca are vreun rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, ideal este sa-i dai cereale fara lapte in ele, care se fac numai cu lapte, si atunci adaugi cerealele direct in lapticul ei, fie lm fie lp.
In Is lui A ii dadeam Nestle, acum ii dau Mariei Milupa, insa eu prefer sa-i dau cu lingurita, chiar daca mananca doar cateva lingurite, decat sa-i pun in laptic, ca am avut seri cand nu a baut decat cativa ml si pe urma, chiar daca i-am dat lp simplu, fara cereale, nu a mai vrut sa bea. ca ea credea ca-i tt din ala. Si mai am eu o teorie ca daca doarme bine numai cu lapte seara, de ce sa-i incarc stzmacelul?
Asa ca eu ii fac 1-2 cupe de cereale cu laptic cu vreo ora inainte de ora la care-i dau normal lapticul si o bag la somnic.
piscoata dulce!

Mergi la inceput

ally am descarcat cateva ieri, hai ca poate pun cateva acum

miki ai o mancacioasa

chiar fetelor, voua cerealele cum va ies? asa ca un gris mai gros sau mai subtire? am o prietena care ii face cerealele cu lapte ca un terci, adica iese foarte gros de nu cade din lingurita.
eu i le faceam asa ca un grisulet, cum imi fac mie grisul cu lapte. eu am luat cereale fara lapte si le fac cu lapte muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

offfffff... in sfarsit am adormit-o de o ora ma chinui sa o pun la nani ca e foarte maraita de cand s-a trezit dintii astia... cred ca e unu pe drum ca si ieri si azi numa suge la buzita de jos de numa si clefaie ca o babuta i-am dat un praf de camomila si s-a mai calmat dar se lupta cu mine si cu somnul, se vedea ca ii e somn si ea numa nu adormea

ma duc sa strang prin bucatarie si living, azi nu imi vine menajera, inca-i in vacanta , tre` sa pun mana sa fac eu si am o leneeeeee de ma doare

cand se trezeste piscoata, adica in vreo 20-30 min ca mai mult nu doarme dimineata ii fac marul si i-l dau, sa vedem cum o sa ii placa

gata, fug la treaba...

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

am pus poze noi. Nu foarte multe, dar macar cateva de pofta.

Mergi la inceput