Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

neata, poftiti la

Ioi ce bine ca am net si nu mai trebuie sa merg in fiecare dimineata la lucru. Acu am trimis toata trupa cu barbatu din dotare

Am facut paturile si astept sa mi se trezeasca veselia. Pur si simplu nu-mi dau seama unde am pus monitorul ca nu-l mai gasesc si din bucatarie nu o aud. Nu-i bai macar stau pe net.

Happiness_4_us dar de ce nu o lasi sa misune pe unde vrea ea? Si sa se ridice in picioare tinandu-se de mobila/canapele? Las-o sa se invete asa independenta si nu ai sa ai probleme nici cu mersul singura isi va da drumul.

S-a trezit dulceatza.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ce frigg este!!!!!brrrrr

fiu'miu s a trezit la 7.30 a papat lapticul si a adormit inapoi kakacit... o adevarata mireasma langa el...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza! Andra a dormit mai bine , s-a foit ea dar mai rezonabil si noi cand am pus-o in pat aseara am trimis-o pe aia mare la somn si noi la fel ce bine a fost!
somleac, bun (re) venit!Eu mereu am zis ca numai cine n-a crescut copii zice sa faci copiiii la mai putin de doi ani, ca citez"ii cresti impreuna, mama"
yasmy, te-ai stresat tu si poate ai si racit... o sa vina...
ally e demential edy, acum stiu la ce sa ma astept la andra in viitor, ca in clipa de fata face si ea ce facea al tau mai de mult..
ma duc sa fac un dus si o cafea pana se scoala sefa

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

mada ce marime ai cumparat cizmulitele? 20?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy e am luat niste pre-walkers de la c&a cizmulite si le-am luat 19-20

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

vroiam si eu sa merg astazi sa ii cumpar niste ghetute ceva, ca nu avem decat tenisi acum si la frigul care este dar nu prea am chef sa merg singurica.... sa vedem cum se incalzeste vremea. si pe cand e mai cald 12-13 e ora lui lucas de somn ..

Mergi la inceput

eu mi-am facut un lapte cu orez si vanilie iar lucas imi tot da tarcoale.... mai merge o tura cu premergatorul apoi vine intr-un suflet langa mine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dim. si de la noi
- deea- dar nu ai vazut ca am link jos sub semnatura? acolo sunt multe poze cu mine tunsa ciufulicisi am si pe picasa cateva..hai ca astept sa-mi spui cum ti se pare..poate organizam ceva cu intalnirea, candva?!si dc nu mai porti pe blugii, si-mi vin, de ce nu?

http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dinimeata si de la noi!
Aici s-a racit serios...clar a venit toamna dar la cum era aseara afara pare a fi un inceput de iarna.
Edu al meu se trezeste in continuare de 3 ori pe noapte pentru a manca...Deci, gata nu se mai numeste puseul de crestere de la 6 luni pt ca daca nu ma insel este a 3-a sapt cand imi face asa.Clar nu rezista de foame si zic asta pt ca papa la fiecare trezire cate 210 ml Lp si asta o face cu ochisorii inchisi ...termina sticluta in maxim 2 min.

Va multumesc mult fetelor pt aprecieri!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neaataaaa

sper sa fie o saptamana rumoasa cu copii care mananca orice
asta pt ca a mea de 2 zile nu vrea nici fructe , de legume nu mai zic ca da sa vomite cand le simte gustul.

fetele ieri am fost in butoi rau de tot...si inca sunt putin. crde ca vremea contribuie cu succes la starea mea insa ar trebui sa ma obisnuiesc ca vara nu mai vine inapoi. am plans toata ziua si pitica pe langa mine...cred ca de la dinti tot are mom in care plange + ca daca e enervata cu ceva ...gen imbracat e jaleeee.
nu a vrut nici fructe nici legume. noi legume am inceput mai intai cu morcov si manca cae putin apoi am bagat patrunjel radacina si ii venea sa vomite
ce ma fac? nu pot sa o las doar pe latic pana la un an???

am nevoie de sfaturile voastre...clar nu ii plac gusturile puternice deci ma gandeam azi sa-i fac morcov cu cartof si apoi dovlecel etc. pls heeeeeeeeeeeeeelp!!!!

ioanna- sigur si a mea de la dinti face la fel, nu vrea sa manance.
stefy- na ca intru si eu in clubul "say no to the soup". si cred ca si la lingurita ca la fel ca si bblina ta cand ii dau fructul in manute se infige in el. eu chiar sunt in depresie pe tema asta. tu cum esti acum? a papat puiuta? SA VA FIE DE BINE CRESTINAREA!!!

ma duc sa imi termin cafeaua si sa bag o...bb doarme

revin

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput