Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 14

bb_yasmi spune:
apropo, deea, aceasta minge am avut o si noi la iasmi ...nu a fost deloc incantata de ea....lui lucas nu o mai cumpar.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bb_yasmi spune:
ally micul edu e superbbbbbbb!!!!!!!!!!!!! dar nu il invata mami sa pape in pat sau in miscare ca o sa iti fie tare greu apoi sa umbli cu lingurita dupa el prin casa.
este fenomenal!!!!!
tenisi identici avem si noi

strumphitza spune:
`Sara buna!
Deci v-am dat de gandit cu bb ul nu ? eu am avut ceva emotii saptamana asta , daca nu am facut la teste de am cheltuit o gramada
aici un test costa pe putin 8-9 lire, de alea bune spun, nu gen barza
si cred ca am facut vreo 4 sau chiar 5 , aveam eu o senzatie nasoala , mi se parea ca nu imi mai plac parfumurile iar exact cum s-a intamplar la piscoata cand am ramas gravi si alte semne gen somnolenta, flururi prin burta si alte nebunii de ale mele
cred ca de aia am avut si insomnii si am visat urat
ma si gandeam ce fac si cum fac daca-s gravi ca piscoata e asa micuta si deja socoteam cate luni o sa aiba piscoata cand nasc si asa mai departe
Eu imi doresc si o fratioara pentru Sophia dar mai pe la anul pe vremea asta sa raman nu anul asta ca nu cred ca m-as descurca cu 2 asa mici , mai ales ca nu am nici un ajutor, numai pe Nick
Deci stiam eu ca am uitat sa salut pe cineva mai devreme, dupa ce am terminat de scris mesajul mi-am dat seama ca uitasi de draga mea Simona sper ca esti bine si mi-ar face placere sa te citesc mai des, dar inteleg ca timpul te cam pune in dificultate
Ti-am admirat baietii , frumosi unul si unul, eu ti-am mai spus, o sa ai coada la usa , mai ales de la 3
Yasmi, scuze, am uitat sa iti spun de ce spuneai ieri de poza , chit ca am citit si ma minunam de ce crezi tu ca in poza aia zici ca seamana cu mine multi spun ca seamana si cu mine nu numa` cu tac su, dar ca orice persoana cred , fiecare vede pe partener in trasaturile copilasului si nu pe el insusi, asa si eu, eu il vad pe Nick , mai putin pe mine... desi si prin autobuz mai acum o sapt in urma mi-a spus o doamna de s-a bagat in vorba cu mine dar mai ales cu piscoata
ca cica imi seamana la ochi , la forma nu si culoare si la gura... asa o fi, altii sa spuna ce si cum ca eu nu-mi dau seama, eu o vad toata tac`su
Eu pe copilasii tai ii vad ca seamana tot cu sotul tau
ahh apropo, ce mandru e Lucas in picioare in patut... abia astept si eu sa o vad pe piscoata asa in patut dimineata asteptandu-ma
acum sta in fundulet , dreapta si fara ajutor si nu mai cade in parti, e asa simpatica
si mai face si niste mutrite de alea dulci de imi vine s-o smotocesc mereu mereu
Ally, da cat ai fost insarcinata ce facusi mama de ai asa nazdravan ? e un scump si dulce si i se citeste pe fata si in ochi ca e pus pe shotii
MaryM ai promis ca ne pui poze cu printesa, eu astept?! sau oi fi uitat eu sa iti trimit PM cu datele ori tu ai uitat ce ai promis ? care din astea 2?
Xeo draga mea, da ce-ti mai face pescarusul ? cu timpul liber cum mai stai ?
motatele la scoala gata ? hai la o barfa mica , macar asa dimineata cat stai la cafea... vrem poze noi da ?
Lalely hai si tu mai des pe la noi, chit ca stai si scrii ep genunchi mi-e dor de
Bafta la doctor si sa fie totul bine, ma gandesc la voi
Ioana, hai cu povestile si pozele de la nunta, tre` sa vedem sexy nasa mare si poze cu Rebeca bineinteles
Mi-a expirat iar timpul aici , tre` sa ma duc sa vad ce face papica mea in cuptor
Pe mai tarziu
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

AllyLaur spune:
Buna seara!
Ne-am intors de la pizza si am intrat direct in casa ca aici a venit gerul si ne-au inghetat toate cele.
Roxy,i-a placut Anastasiei pe jos?Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu” Eddy la rosul papucelului seamana cu Anastasia„....
Lavinia, ce frumos ca le faci baita la amnadoi in cada. Intotdeauna ii dau sa pape in scaun dar daca iti spun cum s-a nimerit atunci sa manance in pat ai sa razi...I-am dat marul cu biscuite si au mai ramas maxim 2-3 lingurite pe care nu le-a mai vrut si nu l0am fortat. L-am pus in pat si eu am vrut sa-i termin marul cu biscuite
si cum m-a vazut ca bag lingurita in gura a sarit nervos pe mine...Se razgandise si vroia el sa termine
.Deci.este si egoist pe deasupra...nu doar nazdravan Duracelull asta al meu
.
Strumpitz,nu stiu ce am facut in mod special cat am fost insarcinata ...poate s-a tras de la faptul ca sunt o foarte mare bautoare de RedBull si in sarcina m-am abtinut solemn sa beau desii tentatiiiiileee erau tare mari si multe.
Simonelu,ma bucur ca ti-au placut pozele cu Duracell-ul meu...Si iarasi ma bucur ca ai intrat si ne-ai scris.
dragutza.
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

bb_yasmi spune:
ally foarte tare edu!! mie mi a tot ramas in minte ca intr-un post de al tau felicitai pe cineva pt sarcina.....ma roade curiozitatea..pe cine??
strumf....seamana cu amandoi piscotica ....daca pana acum seamana mai mult cu daddy...acum incepe sa semene si cu tine!! daaaa copilasi mei sunt leiti tati, insa, Lucas incepe sa semene si cu mine

bb_yasmi spune:
stefy cum a fost botezul????la multi ani sonia si sergiu de mami viss
la multi ani christina
si bun venit in randul crestinilor!!!

irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota IRINUKA ![]() ![]() VISS , TE mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() |
Da Delia, am fost la tara in weekend.
Am avut un program foarte zbuciumat weekendul asta. De joi a venit mama la mine (avea treaba cu serviciul in Bucuresti) si de aceea nu am mai intrat pe aici. Vineri am plecat cu totii la tara. Sambata ne-am intors cu mama in Bucuresti. Noi am plecat la o nunta in Ploiesti. Mama a ramas cu Daria acasa. Dupa ce am plecat noi spre nunta, de la ora 20 la 22, Daria a plans, s-a marait, nu-i convenea nimic din ce-i facea mama. La ora 22 a ajuns sora-mea la ele, s-a jucat cu Daria pana a obosit-o si a adormit.
Ii lasasem lapte praf pt papa.
Duminica am lenevit toata ziua, ca eram terminata dupa nunta, ca ne-am intors acasa la 5.30 dimineata, exact cand Daria s-a trezit si a trebuit sa-i dau sa suga, sa ma joc cu ea...
Offf... Si cate nopti pierdeam inainte si nici nu simteam. Acum cred ca am imbatranit, plus ca programul mi-l face Daria; nu pot sa dorm cand am eu chef... Si mama a plecat...

bb_yasmi spune:
mada, cristi merge la gradi maine???

bb_yasmi spune:
irinuca noapte nedormita dar macar te-ai distrat?? hai ca recuperezi dupa aceea somnul dar iti prinde tare bine cate o iesire nocturna aa si sa nu aud ca nu ai cand dormi atunci cand ai 1 singur copilas
cand doarme ea dormi si tu....sa vezi cum e cu 2-3 copilasi cand nu reusesti sa le sincronizezi programul de somn