Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

chiar am sa ii dau maine ardei gras in supita. Cred ca carnita o mai las o saptamana.
Multumesc mult pentru sfaturi. Am mai crescut 2 copii dar parca am luat-o razna si nu mai stiu ce sa fac. Cred ca costipatia asta m-a dat peste cap. Doar la ceilalti copii le faceam supita ca la noi numai ca nu le puneam sare.
Sunt un pica cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou de pranz
eu stiti ..tot pe fuga..parca sunt intr-un maraton nesfarsit

Azaz noi suntem deiversificate de ceva vreme...cat am fost o luna si mai bine dor pe cereale de orez nu am avut probleme din astea ,desi eu atunci ma asteptam la kk tare..cum am trecut pe fructe si legume ni s-a schimbat kk..de la consistentza la diferite culori....
insa daca erau zile in care facea ca un iepure dimineatza ,pe dupa amiaza facea normal sa zic asa....saudaca facea doar ff tare ,dar facea zilnic nu se pune ca e constipata....
alimentele au fost diverse....combinare tot ff variat....eu fierb multe legume in oala si faceam borcane pt 2-3 zile si combinam legumele in asa fel sa nu fie 2 care sa intsareasca kk....
acum fara sa fac ceva special, am observat ca face ff normal spre moale ..de exemplu ieri....si era si cu miros mai mult de lp..oar o fi fost asa ca am ajuns cu milumilul sa nu mai fie combinat cu nan si a si mancat mau mult???!!!!
concluzia pe care am tras-o este ca si cu legume /fructe purgative e legat tot de puterea stomacelului lor..de cum pot digera ei si cat de repede se obisnuiesc diversificati....
a, si sa mai zic ca am avut zile in care a facut si de 6 ori..atunci ma gandeam la luca a lui yasmi
si cu statul in fundic..pediarta mea ,la un control ma indemna sa o pun pe anna pe burtica mult sa isi tonifieze muschii spatelui ,ca sa o ajute la statul in fundulet....si sa stii ca a avut dreptate..cand a prins placerea de a sta pe burtica ,numai asa a stat si tot singura din pozitia pe burtica a inceput sa se dea pe o parte pana a stat in fund....

Pisuc , ce crezi mai e interesata anna de migea cantacioasa....noooo...abia o mai baga-n seama..ma gandeam sa i-o retrag 1-2 saptamani ca apoi sa se joace iar cu placere cu ea..ca ce cuminte statea pe canapea si o invartea.....
acum sa stea fix in picioare sa se urce in ghenunchi pe bratul de la canapea si tot asa multe prostioare

Simo de ce ti se pare anna schimbata..stii cand e facuta poza ..fix in ziua cand ne-am vazut noi in parc....la fel de MARE era anna si in parc

arsenie cred ca nu face multe giumbuslucuri ca tu spunei ca inca-l tii in scoicutza si da-l mai si porti mereu dupa tine cu masina.
cum e Dav cu scoala?....intelege tot..te solicita si pe tine cand face lectiile?
Roxy daca la noi e frigul asta..ma gandesc cum o fi la tine..brrr
sa ai grija cum o imbraci pe anastasia
eu ma felicit ca vineri am reusit sa ajung in mall si am cumparat ceva haine groase ca tot amanam si ne prindea frigul de nu puteam sa mai ies din casa in treninguri sau pulovere subtiri
nici caciula mai pe urechi nu aveam
simo aveam doar palaria de la ilincutza..doamne ce misto ii vine si din cate ne-a scos si ne-am asortat

viss sa iti fie de bine noua freza..nu pui poze ca eu nu pot sa mi te imaginez de loc ciufilita asa..mai ales ca imi pov cat de lung ti-ai tinut tu p[arul....si ce talie ai....ar fi fain sa ne intalnim ca am niste jeani marimea aia si poate ii vrei....si eu mi-am luat 2 perechi..dar 28 unii ca sunt elasteci si altii 29/....a si in loc sa zic ca am dat burtoiul de gravi jos pot spune ca l-am pus la loc

puii tai cred ca sunt tare haiosi cu suzetele...cred ca sonia o sa il si cafteasca pe sergiu..ca eu il vad mai pasnic si pe ea mai fasneatza
ailed nu esti singura zombii....bun venit in club....
aseara dupa l;ungi maraieli si eu cu una alta nu am culcat-o putin pe la 18h dupa iaurt..si la 19.30 dormea tun..ce mai baie..iar am sarit-o si e ne facuta baie de 3 zile azi....asa ca a adormit si a tot dormit cu maraielile de rigoare +160ml lp dat pe la 23...pana la 6 fara..dar la 6 dupa lp s-a ridicat pe paturi si eu faceam pe proasta ca dorm..si ea dai si chiuie si vb si cvb pana a dat-o-n plans..asa ca am luat-o in pat si ne-am tot giugiulit panba la 8 si ceva....dar ea in verva sa ma calareasca sau sa cada din pat si eu nici okii nu mi-ii puteam tine deschisi....abia i-am facut fata..ca o tineam de un crac ,cand o prindeam de-o mana sa o trag mai aproape de mine....m-a muscat cu gingiile..m-a balit..m-a vomat..m-a batut....ca avea chef de joaca....apoi a cazut la datorie vreo ora....si dupa fructe servite la 10 abia la 12.30 am reusit iar sa o adorm
sotul meu mai zice, si nici nu sta mult cu ea, ca ce bine ar fi fost sa aiba niste baterii in spate..pac dadeam body ul jos scoteam bateriile si se facea fata cuminte
a, iar scriu un roman...dar mai vroiam sa zic de ieri...mada si yasmida curajoase mai sunteti mami cu patiuturile ridicate la nivelul ala....pai a mea il are coborat de vreo 3s ca atunci cand a prins sa se ridice a si inceput cu prostiile...rodea marginea aceea ,desi i-am cumparat niste aparatori speciale...apoi se balanganea cum fac ei..dute-vino ala si parca isi lua avant .si cum patutul ii venea asa la piept o si vedeam zburand peste...si incateva zile se si ridica asa pe un picior si unul ramanea tot in ghenunchi..si am zis la sot de urgenta sa-l coboare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Multumesc pentru raspunsuri. Ei mananca doar suc de mar, para si portocala( cate 2 feliute), supita din cartof dovlecel brocoli si sfecla rosie. Morcovul l-am scos pentru ca in momentul cand am inceput sa ii dau morcoov pasat s-a constipat rau de tot. Acum ne pregatim sa papam si ananas si am vrea si un pic de carnita. Desi imi este cam frica un pic ciu carnea sa nu il constipe si mai tare. Problema la el este ca nu vrea sa bea lichide. I-am dat cu forta si ceai de musetel dar degeaba. Singurele lichide pe care le bea sunt ;laptele de la piept si sucul de fructe de dimineata care este in jur de 160 ml. In rest refuza total orice lichid. Dar am sa incerc si cum spune-ti voi. Cu un pic de iaurt.

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

ia baga-i tu pruna la fructe si spanac la legume..... , poate ai succes...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

si praz la legume
cu apa sa stii ca nici andra mea desi are 3 mese diversificate, nu bea apa aproape deloc..nu vrea si nici san nu i-am mai dat de vreo 3 zile..noroc ca si lp se face cu apa, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata neata! (stiu ca e deja 12, dar de cand cu piureurile astea, acum e dimineata...)
Noroc ca azi am facut piure de legume si pentru maine...
Ce vreme! Cred ca de-aia a dormit Petru 12 ore, de la 20.30 la 8.30 neintors!!! Si noi vreo 8 ore pe langa el...

Lavi, multumim mult pentru linkuri, sunt geniale!
Miki, da, ii dau la cerere, dar intelesesem ca dupa masa de legume/fructe voi ii dati lapte, fie LM fie LP. Cum il dati, la cerere toate, sau la ora mesei? Ca in timp trebuie sa ajungem sa avem 5 mese pe zi (noi asa aveam oricum cu LM), nu 5 mese si laptic la san pe langa, nu? ca altfel eu nu mai apuc sa fac nimic altceva, un pic de disciplina nu strica In plus, la el nu prea exista sa refuze sanul, n-am patit niciodata pana acum, cred ca si din ora-n ora daca i-as da tot n-ar zice nu (nu cred ca am eu atat lapte dar ma rog). Bravo pentru iuart si Ta-Ta!
Viss multumesc mult pentru raspuns!
Deea, ce fata mare si frumoasa ai. Si noi avem mingea cantatoare, de cateva zile i-am dat-o lui Petru si o adora!
Ally, bravo lui Edutu , e foarte avansat vad treaba! Petru sta in fundic mai cu sprijin, el vrea dar se dezechilibreaza sau sta mai mult dar aplecat spre in fata. In schimb in scaun de masa sta foarte bine in fund, se trage spre in fata (adica nu sta lat pe spatar) e foarte incantat. Noi nici nu l-am pus in fund decat in brate pana acum 10 zile. Dar vad ca nu suntem singurii
Roxy, sa stii ca si eu stiu de la moasa de dupa ce diversificarea ajunge la portii de peste 100 grame e nevoie si de apa sau ceai desi alaptezi exclusiv, tocmai datorita acestei tendinte la constipatie... Nu mult sa nu se umfle in gol.
Delia, o cafeluta buna iti trebuie!
Strumphi, tu nu mai zici nimic? Nu ne povestesti cum merge cu merele bune? Printesa si merele de aur!
Scrish cred ca e la munte si de-asta nu mai apuca sa intre, abia asteptam povesti noi despre Luca!

Am vazut si eu aseara poze frumoase cu puii pe Picasa, nu nominalizez fiindca sunt multe, dar au crescut asa frumosi si mari bebeii nostri!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

da, la 5 mese ar trebui, 3 diversificate si 2 lapte..dar ma gandeam ca la inceput sa-i dai la cerere pt ca in timp isi va regla el mesele..eu la inceput ii dadeam san dar la o ora doua distanta, o vedeam cand incepe sa devina agitata de foame..asta cand masa solida ajungea cam la peste 100 ml..treptat n-a mai fost nevoie , a crescut la 150-180-200-220 si normal ca nu mai vrea nimic pana la masa urmatoare..

Mergi la inceput

roxy din orez obisnuit se fac mancarurile de bebei....daca orezul se fierbe si ramane bob cu bob si bebe nu stie sa mestece se poate blendui

acus intru sa vad retetele puse de yasmi si sa-mi iau notite ca nici eu nu stiu ce sa mai gatesc

ieri i-am dat cartof cu spanac...am avut spanac proaspat dat de socrela si era u mai multe frunze decat ii pun eu asa ca am fiet un cartof mare si am si azi acelasi meniu..numai ca azi pun carnita, ieri a fost ou

a tot pt azaz..la noi mergea sa faca kk mai usor , sucul de morcov crud pus si in fructe si in legume cand subtiam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Multumesc pentru raspunsuri. Ei mananca doar suc de mar, para si portocala( cate 2 feliute), supita din cartof dovlecel brocoli si sfecla rosie. Morcovul l-am scos pentru ca in momentul cand am inceput sa ii dau morcoov pasat s-a constipat rau de tot. Acum ne pregatim sa papam si ananas si am vrea si un pic de carnita. Desi imi este cam frica un pic ciu carnea sa nu il constipe si mai tare. Problema la el este ca nu vrea sa bea lichide. I-am dat cu forta si ceai de musetel dar degeaba. Singurele lichide pe care le bea sunt ;laptele de la piept si sucul de fructe de dimineata care este in jur de 160 ml. In rest refuza total orice lichid. Dar am sa incerc si cum spune-ti voi. Cu un pic de iaurt.

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

ia baga-i tu pruna la fructe si spanac la legume..... , poate ai succes...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

si praz la legume
cu apa sa stii ca nici andra mea desi are 3 mese diversificate, nu bea apa aproape deloc..nu vrea si nici san nu i-am mai dat de vreo 3 zile..noroc ca si lp se face cu apa, nu ?mami de 2 prichindei

eu pe stefy o aveam in evidentza unui profesor doctor si stii ca mi-a interzis sa ii dau ceai sau apa...exact cum ai zis si tu , asa mi-a zis si el..apa siu-o ia din lp...ce nu se face cu apa...

anna nici apa nu bea nici ceai..o cutie de hipp pe noi ne tine si 3l...si sunt zile incare il fac si asa cum il facasa il arunc..insa am observat ca uneori e ff maraita si daca fac lp fiind in apropierea mesei de lp, nu-l vrea..si fac ceai il bea pe tot si apoi modific cu maxim 45minute ora de lp...poate atunci chiar i-a fost sete de altceva..oricum bbii sunt ff ciudati si greu de inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Lavi, multumim mult pentru linkuri, sunt geniale!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

ma bucur ca iti plac. nu trebuie respectate intocmai ci pt inspiratie.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea si acum tot asa kkacios este lucas

eu astazi ii fac orez (normal , roxy) cu ficatel fiert in lapte+unt+parmezan. dupa masa habar nu am ..dar i as da ceva mai consistent cu iaurt (nu doar simplu). poate cartof+branzica dulce+iaurt.
azi dimi i am dat piersica+strugure+branzica+ 1 biscuite.

pestele pt noi inca nu am apucat sa il prajesc

azi m a facut fii'mea "mama obraznica" si acum suntem certate ca nu vrea sa adoarma

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua mamici si pitici (avea sa scriu mamici si burtici da` poate am gura aurita si avem vreo burtica printre noi ?)

Am vazut ca la buburuze de ian-feb sunt cateva burtici deja, oare la noi care va fi prima?

Eu cam greu cu scrisul in weekend ca e daddy acasa si profitam de el la maxim Ieri dupa cum am spus am fost la plimbare si shopping, apoi seara acasa cand am ajuns distractie maxima pe noi, jos in living e distractie mare nu asa o pune Nick lana el pe canapea si sta in fundulet si se joaca sau mai noi ii rupe revistele cica vai de el ce il asteapta, trebuie sa isi ascunda cartile sa nu poata sa ajunga ea la ele... da i-am spus eu lui, ca o sa ii arat special si o sa i le pun la dispozitie piscoatei, toate prostiile lui de reviste cu Sf uri si Batman toata casa e plina numa de revistele lui si carti si ziare si tot felul, numa bine i le smotoceste bine piscoata

Azi la 7 jumate eu dormeam asa bine si dintr-o data o aud pe donsoara chicotind, si tare nu asa eu buimaca de somn, deh , m-am culcat dupa miezul noptii nu stiam , nu realizam pe moment ce si cum , cand ma ridic din pat realizez ca Nick nu e, el deja era cu ea si ii schimba pampersul, azi a scapat nu a mai avut parte de surprize surprize ca duminica trecuta si mi-am dat seama cat de profund am dormit daca eu nu am auzit cand s-a dat el jos din pat sa mearga la ea ca a spus cand l-am intrebat ca a auzit-o chicotind si vorbind singura in patut cum face ea de obicei dimineata si s-a dus sa o ia sa o scoata din sacul de dormit si sa ii schimbe pampersul... pacat ca nu are si o tziti plina cu lapte sa ii dea sa si pape si pe mine sa ma lase sa mai dorm un pic

Pisuc, diversificarea nu am inceput-o Ieri am dormit traziu si ne-am trezit pe la 9 si ceva si uitasem sa scot merele din frigi, deci pana la 10 nu avea cum sa se incalzeasca sa i-l dau si azi ghici ce am facut ? dupa ce i-am dat sa suga dimineata am luat-o jos cu noi in living, s-a jucat ea langa daddy pe canapea, a rupt niste reviste, a butonat la noua jucarie, un laptop si noi ne-am uitat la un serial, il avema pe catch up Tv si aseara am vazut 2 episoade si azi mai ramasese sa mai vedem ultimele 3 ... bun, ne uitam noi la 2 episoade , se face 10, ii e foame si somn piscoatie, dar eu numa nu ma dadeam dusa sa ii fac marul, voiam sa vad ce se intampla, a fost o super serie, o drama si un serial de actiune -politist, super interesant, danez ...bun, deci cum spuneam, vad ca se face aproape 10, eu din 5 in 5 min verificam cat e ceasul, zic mai vad un pic 5 min si apoi oprim, ma duc ii fac marul si revin, ca deh., apas butonul si se opreste si vad cand am timp iar, dar am fost asa prinsa ca a trecut si ora 10 , ba s-a facut 10 jumate si eu eram cu sufletul la gura sa vad ce se intampla, cine-i criminalul... mai ceva ca in filmele cu Colombo si fata era super obosita, somnoroasa si flamanda, am luat-o in brate si am pus-o sa suga, s-a linistit si chicotea iar... eu ce mar, ce scaunel.. gata, a supt, e satula, maine marul deci nu i-am dat nici un mar nimic, numai seara ii pun 2 cupe de cereale in sticla de lp si papa cam 180 ml si apoi nu mai vrea, asteapta sanul, o mai pun si la san si mai suge si din tziti si adoarme asa Cred ca-s putin inconstienta dar de maine promit solemn ca intru in marul ala, nu mai aman... sincer , poate asta cu scuza de azi cu filmul si ieri cu somnul e nu stiu cum sa explic, da parca ss vrea sa o mai tin numai la san, mi-e cam nu stiu cum sa accept ca e fata mare si are si 2 dintoci si trebuie sa pape cu lingurita Nu-i buna scuza , nu-i asa? Hai ca prostesc, ia sa ma ia careva de urechi si sa ma trimita la colt imi trebuie 2 palme peste urechi sa imi revin, eu trebuie sa pun piscoata pe solide, deja are 6 luni si o sapt , ar cam fi timpul sa pape si ea altceva in afara de lapte

lparpala, eu te-ma pus in listuta o sa trec si nr sapt, ca prima data ai uitat sa ne spui si eu am trecut x acolo pozele cu bebelashii nostri, care nu mais unt bb, sunt copilasi mari de acum le avem pe un cont comun al odisee fluturasilor in picasa , iti trebuie use si parola sa poti accesa, dar cerem la schimb poze cu Diana Emilia deal or no deal ? ca daca te bagi, iti trimit PM cu datele

Somleac, welcome back si hai repede cu netu asta ca mie una imi lipsesc povestile tale am sa o trec si pe Ilincuta in listuta, chiar atunci cand o treceam pe lparpala ma gandeam ca parca pe tine nu te vazusem si aveam sa te intreb sa ne dai datele ei Mi-a placuta aia cu multi frati las ca ii trec eu pe toti acolo, nu-i problema, cerneala la computator se egzista

Yasmi, casuta acusi e gata vad, cand preconizati ca o sa va mutati? felicitari pentru semnarea contractului ti-ai luat un stres mare de pe cap

Ally, deci ai ramas fara net de nu mai scriai nimic, eu ma gandeam ca ti-a mesterit iar ceva duracell si de aia ia sa vad ai pus poze noi cu Edy cel nazdravan?

Roxy, cojoc ai ? da caramizi ti-ai cumparat ? haidi bre, cum adica 48 kile? pai tine nu ti-e putin rusine asa? pai la greutatea ta numa` oleak de viscoala iti trebe` si te-a dus vantu pana in poiana pune mana si mananca, nu-i de gluma

Madutza, ce frumosi pui ai tu acolo si ce frumos se joaca asa visez si eu, deci ar trebui sa ma pun pe treaba sa ii fac o fratioara piscoatei le-au trecut mucii la prichindei? merge la gradi maine Cristi?

Miki sper ca si copilasii tai sunt mai bine si nu mai exista nici un muc la Andra , de care citesc in ultima vreme ca nu vor sa plece cred ca le-ai venit de hac acum , da ?

Ailed, fiica mea doarme in sac de dormit de la 3 luni jumate de cand doarme singura in patutul ei toata noaptea in camera ei fara mami cu ea in pat cu patura nu am nici o sansa, da din picioare si in secunda 2 e jos si dezvelita , deci asta cu sacul e o inventie super i-am luat deja sac de iarna, e mai gros si mai fluffy , as vrea si eu unu asa frumos si calduros Vad ca a venit frigul si peste voi, baga lemnele in soba sa fie cald la fete

Nu mai stiu cui voiam sa scriu, cred ca am mai sarit cateva fete , sorry o sa scriu mai tarziu, acum s-a trezit piscotel si ma duc sa o pap putin ii place la nebunie si se chicoteste de numa cand o pup de obrajori, barbita, gatut si o gadil usor si ea rade de nu mai poate

Sa nu uit, piscoata va multumeste de aprecieri si va trimite la toate cate o floricica si un pupic

Ma duc sa imi iau portia de piscotel

Zi frumoasa, cat a mai ramas din ea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!
Eu mi-am format un program foarte aiurea pt curatenie generala,respectiv sambata seara dupa ce se culca Duracell pt ca ziua nu am nici o sansa pt ca doarme putin si „alearga” mult.Norocul meu este ca fac o echipa perfecta cu sotul care ma ajuta 100000% si in 3 ore terminam cam totul.In timpul sapt mai sterg un praf, mai aspir, mai dau cu mopul dar asta in multe etape ca nu ma lasa sa fac totul o data.Dimineata am fost la biserica cu baiatul si cand am ajuns acasa am obs ca imi venisera intre timp si nesuferitii, deci am pacatuit la maxim ca am fost la Altar cu baiatul ,daca stiam il lasam pe sot si eu stateam afara.
Viss,multumim pt comentariile frumoase de pe picassa si pt mesajul de aici.Asa imi creste inima cand imi laudati minunea.
Roxy,cu siguranta v.om cumpara un ham...ceva mai tarziu sper eu dar la cum avanseaza el trebuie sa ma inarmez cu forte maxime,calm la greu si muuuuuuuuuuuuuulta rabdare.
Pisuc,de acum il poti lasa mai mult in fundic pe scumpicul Petru. Este tare frumos si se vede ca etse un copil cuminte si linistit,nu ca altii.
Strumpitz,nu am apucat sa descarc pozele din aparat dar, am sa o fac acum.Desii daca nu ma insel sunt numai poze facute in patut cand statea in picioare...Hai ca fug sa vad ce si cum si te anunt .Un puuuup mare pt piscotica frumoasa si dintoasa!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput