Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

va multumesc pentru gandurile bune . sper sa tina DD cu noi.

34+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza neatza.O cafeluta cu lapte va ofer:)sau suc de portocale,fresh:)sau ceai:)pt un inceput bun de Sambata dimineata.

Ce viteza luminii bagati-scrieti capitole in ritm ametitor pana raspund eu la o intrebare deja sunt ametita de cap si uit ce voiam sa spun.

Babyr7-multa bafta si sanatate sa mai stea puiuta in marsupiu ca e bine la caldurica.

Lia si Carola-acelasi urari-aveti grija de voi...hai ca mai e atat de putin(cu riscul de a repeta la nesfarsit)dar chiar mai este.

Liuta-ca m-ai intrebat de ce asa de rarut-am mai scris eu ca suntem ca intr-o cursa contra-cronometru .Simtitm ca nu mai avem timp nici sa respiram si asteptam sa ne linistim candva -deja cred ca aberez ca dupa ce se naste bebe o sa fie si mai si.

Bianca-e bine totusi ca suntem aproape de final...si ca acum sunt destul de dezvoltati pt orice eventualitate.Oricum vb tu cu ea ,asa ca intre fetesa mai astepte putin.Tare frumoasa camera fetitei-imi da impresia de mult spatiu si fereastra aia unde se vede padurea...pe mine ma linisteste instantaneu.Sper sa aiba acelasi efect asupra junioarei.

Camera juniorului nostru nu e gata:azi mergem sa luam o jaluzea si o salteluta pt masuta de schimbat.In mare totul e bine-doar tb sa mai astept sa apara niste abtibilduri si sa spal lenjeria de pat.

Arleza,Brambu si Georgia -am vazut ca m-ati pomenit.Brambu iti dau PM cat de curand.Tare dulce Silviuta ta
Arleza-sa mearga nasterea brici si sa prinda bine epidurala.Sa fie ca la Aris
Georgia-ma bucur sa te revad online...sper ca mamica ta e bine si si-a mai rezolvat din problemele de sanatate.

Aris-pt tine o floricica.Numai cand citesc programul tau zilnic si ma apuca ametelile...de oboseala.

Beatrice si Madabout-welcome backzic si eu cu juma de gura ca nici eu nu sunt foarte activa pe forum.

Brandusa-chiar ca starnesti discutiicu subiectul dulciuri.A zis cineva cola?Cartofi prajiti?Junk food?(Corina)Unde,unde spuneti repede sa dau si eu o fuga.Si eu am baut cola si am papat niste burgeri cu pui(facut la gratar)dar oricum...tot junk food se numeste.Desi creierul meu refuza sa priceapa asa ceva momentan.Suntem santier in lucru.

Ralut-ma bucur pt vestile bune.Sa fie asa cum iti doresti-eu tin pumnii oricum!

Deutzica-bine ai venit.

Luny-sanatate mufarinului.Otitele sunt afurisite rau-m-au chinuit mult in copilarie.Tot asa plangeam de durere-iti dai seama ce m-au marcat daca si acum imi aduc aminte.Mi-a placut mult descrierea sotului tau(ma gandeam ca eu am bafta sa am o "clona" din acelasi material acasa).Suntem norocoase intr-adevar

Aris si Crisi si Luny-mi-au placut sfaturile referitor la soti si implicarea lor nu numai in cresterea copilului,ci si a vietii de zi cu zi.Sper sa nu-mi intunece judecata lipsa de somn si sa-l las sa faca asa cum stie el mai bine.Sunt sigura ca se va descurca de minune.

OOka-buna listuta aia.Cate zile mai ai pana la marea intalnire?

Tia si cine mai avea probleme cu burticuta-sanatate si aveti grija de voi.Anna-esti acasa deci?

Diana-frumoase pozele cu tine si Stefanut.
Cine spunea ca-si ia Bugaboo-felicitari,este un carut excelent.Si eu tb sa "definitivez"bagajul de spital-la fel cum spunea cineva de abia m-am apucat/sunt doar la inceput.

Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de pe picassa.Sper sa ajung si eu pe facebook cat de curand.

In rest va pup pe toate...n-am sarit pe nimeni intentionat.Dorm f prost si eu-cu mii de treziri peste noapte si acum sunt cu ochii impaienjeniti de somn dar avem treburi asa ca n-avem timp de odihna.
Ma duc sa ma pregatesc ca scoate dnul Firicel caleasca si la drum cu noi!
Un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata si o sambata frumoasa sa aveti.
Firicel,multumesc pentru ceai. :)
Se pare ca nu sunt singura care s-a trezit de la 6 .Partea frumoasa e ca l-am trezit si pe al meu,saracul,sa ne uitam la stiri si sa mancam cereale cu lapte :))). N-a comentat,dar s-a cuibarit repede la loc.
In rest, ne sarbatorim ca in fiecare sambata, am implinit 31 de saptamani.Avem ca tinta 34 acum.
Ooka, multumim pt.lista cu bagajelul.

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

eu nasc la privat, deci nu imi trebe mare lucru:

-tampoane facute de mine din vata si fasa sterila
-slapi
-chiloti-data trecuta am gasit unele foarte fiane la kaufland, care veneau peste burta si nu ma jenau direct pe operatie, ca astealalte fix acolo vin pe operatie...sper sa gasesc si de data asta ca alea nu le mai am....
-sosete musai ca eu-s friguroasa
-gel de dus
-prosoape
-halat ma gros, peste ala de la ei
-periuta de dinti+pasta de dinti
-telfon+incarcator
-aparat foto
-garmastan pentru sani data trecuta a fost miracollllll

pt bebe
-pampersi cateva in caz de super nevoie, ca dau ei...
-serv umede daca il schimb eu si sta cu mine
-crema pt popou
-suzeta
-o sticla mica pana vine laptele
-haine de scos numai le pregatesc si mi le aduce sotul in ultima zi cand venim acasa....

cam atat pt mine..........

un we frumos va doresc!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 33+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza,
vin si eu la cafea cu voi
ooka, wild - merci mult...eram cam zobita. am avut o tranzactie de incheiat si am plecat pe drumuri la ora 10 cred si am ajuns direct la gradi la ora 18 si asta alergand pe centura si cu manevre facute de sotz pe camp ca sa depasim o coloana de camioane blocate. bine macar ca am terminat cu actele ca am avut ceva emotii, cum e la noi in romania, mereu trebuie sa afli ca mai ai nevoie de o hartie de care nu ti-a zis nimeni pana nu ajungi la ghiseu.
alta data faceam fata la orele astea de alergatura fara probleme dar acum tare greu mi-a venit.

la lista cu bagajul ash mai face doua mentiuni:

ce ati trecut acolo impartiti in 3 genti:
1- cea de travaliu pe care sa o luati cu voi in sala de nasteri unde sa aveti fix doar ce va trebuie(epidurala, buletinul, telefonul, o pereche de chiloti...)
2 - genta de salon ce include incarcatorul de telefon, hainele voastre de schimb, tampoane, chiloti, farduri, creme..bla bla plus cele necesare copilului la neonatologie(crema de fund, scutece,gel de dus)
3 - genta de externare care sa stea la sot/mama sau pe cine aveti care sa contina hainele voastre de strada si ale copilului cele necesare la externare

si inca o chestie, vedeti ca fasha nu este sterila. doar compresele sunt sterile. deci cand va faceti tampoanele sa folositi comprese nu fasa

ooka - intrebai de epidurala la cezariana, desi cred ca te-ai lamurit mai zic si eu. epidurala o monteaza mai mult pentru confortul tau de dupa nastere. o sa-ti faca oricum inca o anestezi locala(rahi) - cel putin eu asa stiam...desi probabil se poate sa folosesca alt anestezic sau in alta concentarie si sa ramana doar epidurala

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
m-am trezit cu niste nervi de zile mari nu dorm bine deloc, copilul are in continuare nasul ff infundat, cu tot antibiotocul, vibrocilul etc si sforaie langa mine, sunt un car de nervi...
Firicel ma bucur sa te citesc, hai pe FB!
bea, tu de unde esti, unde nasti?.. ma minunam de lista de spital, zici ca nasti la privat, la noi se merge doar cu CI si periuta, ma rog, chestii de infrumusetare eventual, pt ca in rest, se da absolut tot in maternitate, de la tampoane sterile, la crema de dus ptr copil..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

lun - nu ar merge niste aerosoli? macar doar cu ser fiziologic. sau mi-a mai zis o prietena de un aparat salin. eu ma tot tin de mult sa mi-l cumpar cica chiar face minuni.

cu bagajul la privat si mie mi s-a parut prea stufos, bea, sigur iti trebuie toate astea? ca zau seamana cu al meu, doar epidurala ash avea-o in plus

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

firicel - daca iti pui ambitia sa citesti tot si sa raspunzi la toata lumea o sa-ti fie f greu sa scri pe la noi. nici eu nu reusesc mereu si vorba aia stau mai mult pe acasa. intra si tu cand poti, citeste ultimile doua-trei pagini si raspunzi cui apuci. nu se supara nimeni(sper) pt ca mai toate aveam aceeashi problema

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

neatza!
vin si eu dupa o noapte cu dureri de burtica aproape permanente, si cu insomnii...fir'ar!
azi merg la ikea dupa draperii pentru camera lui bebe ca am vazut unele dragute si nu foarte sofisticate.

buna listutza de spital, este aproape la fel cu cea pe care o am eu de la cursuri.
la tampoanele alea de vata cu pansament steril chiar ma gandeam daca tifonul la sul este steril sau nu, o sa intreb la farmacie, pentru ca acele comprese parca mi se par micute sa faci tampoane din ele.

firicel bine ai revenit!

32+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

firicel - daca iti pui ambitia sa citesti tot si sa raspunzi la toata lumea o sa-ti fie f greu sa scri pe la noi. nici eu nu reusesc mereu si vorba aia stau mai mult pe acasa. intra si tu cand poti, citeste ultimile doua-trei pagini si raspunzi cui apuci. nu se supara nimeni(sper) pt ca mai toate aveam aceeashi problema

mama de mic +s31+

normal, doar nu are nimeni pretentia de semnat vreo condica! suntem p-aici atunci cand putem, toate..

edit: i-am facut aerosoli saptamana trecuta de mi-a venit rau, degeaba.. si asa e cu cantec operatiunea... sa vad daca-s in stare sa ma mobilizez sa reiau..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput