Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Eu i-l amestec cu o lingurita de cereale sau piure de fructe de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
f buna ideea...o sa incerc si eu...merci
Mamica lui JR
vias spune:
si pt ca tot am limbarita..ziceam ca merg la sot sa fac vinetele, dar e prea frig, lui JR inca ii curg mucii, asa ca stam frumos acasa...
voi cum va mai jucati cu copiii in casa????
Laura sper ca esti bine...si La multi ani pt ziua recunostintei..nu???
Mamica lui JR
busymummy spune:
Vias, e ok cu dintii... si Vlady la fel.
Noi am scapat de jucatul in casa... cand nu se joaca singur, se joaca cu Andi![]()

allexa06 spune:
Vias - si Stefanut la fel este,8 dintisori si 4 maselute.
Ati observat ca am devenit membru matur, nu ? Se asorteaza mai bine stelute rosii cu poza de la profil![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Bravo Allexa
..in Bv cand mai vii?![]()
cred ca tocmai mi-a stricat JR homecinema-ul 
Mamica lui JR
vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Vias, e ok cu dintii... si Vlady la fel. Noi am scapat de jucatul in casa... cand nu se joaca singur, se joaca cu Andi ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
ce frumos

..eeeee..asa da...ce mi-ar fi placut si mie...Darius ar fi fost numai buna partener de joaca pt JR acum Mamica lui JR
allexa06 spune:
| citat din mesajul lui vias Bravo Allexa ..in Bv cand mai vii?Mamica lui JR |
Pai, nu mai venim cred...pana la vara viitoare
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
Am pus pe FB niste poze de sambata... dans cu fata mijlocie a nasilor lui Andi... fetelor, medicament a fost! Il lua in brate si il pupa cand plangea de pishu
... am "confiscat-o" pana seara![]()
![]()
vias spune:
am fost vreo 30 de minute pe afara, ne-am plimbat, am adus niste castane sa se joace..si ce credeti ca face el????? s enerveaza ca nu stau pe loc..ca se rostogolesc 

Mamica lui JR
vias spune:
mi-am facut de lucrui cu castanele astea...
le arunca in mobila, in tv..peste tot..sa nu luati acasa copiilor asa ceva 

Mamica lui JR

de
11.11.2009 si
6 ani.