Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aseara m-a lovit harnicia (si foamea:)))) si am hacuit un "pui familist", asta fiind un pui grill la care e adaugata inca o jumatate posterioara de pui, adica pulpele intregi cu spatele dintre ele. Partile relevante le-am pus la tava la cuptor, iar din spate si funduri am zis sa ma indur si eu de ciinele asta, sa ii fac un orez cu "carne". Am cam chisaletzit oasele alea, le-am tuflit intr-o oala, le-am dat un clocot, am turnat deasupra muuult orez, a fiert, am stins focul, i-am dat ciinelui in blidul lui si restul oalei l-am bagat la frigider.

Azi dimineata, bona ma intreaba ce sa ii dea fetei de mincare (ca am avut meci cu ea ca ii dadea mezel in fiecare zi) si i-am zis: ou/lapte/iaurt/cascaval/lapte cu gris/piine cu unt si brinza/fulgi etc etc. Nu pot sa ii las meniu fix pt dimineata, ca Pisilincai nu ii place micul dejun deloc si in general trebuie ispitita si lasata sa aleaga.

Ma suna mai-nainte sa imi spuna mindra ca fiica-mea a mincat pilaf cu carne. Zic wow, la micul dejun..? Ati avut timp sa faceti pilaf...? A, nu, pai era facut in frigider !
Deci Ilinca a mincat mincarea ciinelui . Si ii spun femeii: dar ala era orezul lui Becky !
La care ea: valeu, pai am mincat si eu !!!

Oala era curata, resturile de pui erau proaspete. Mincarea nu avea fir de sare iar oala arata ca dracu, unsa cu spuma de carne si tot. Cum aia ma-sii ii da plodului orez cu carne plus o pulpita (din tava de la cuptor) la micul dejun????

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)
deci lesin de ras...le povestii si colegilor de bureau...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput