Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

n-am citit tot. raspund pe fuga
vigantol ii dau atat fiindca are fontanela mai mare decat normal.
o sa-i dau 3 pic o zi, 4 o zi.

amorteala din degete se pare ca ar fi de la coloana. carenta de magneziu n-am, de calciu icepe sa mi se stabileasca la limita ok.
eu pot sa strang pumnu si am amortite doar 3 degete de la fiecare mana. degetul mare, aratatrul si cel mijlociu.
posibil sa fie sindromul tunelului carpian.
luni am programare la neurolog si o sa vad ce-mi zice.

revin.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lena si mie imi zicea doctorita care m-a vazut pe timpul sarcinii ca eu daca ma stramb la un tuseu asa apai la nastere ce fac, si ma speriase intr-un fel ca nu o sa rezist durerii si ca o sa cer cezariana. nu a fost deloc asa. ce-i drept am urlat de a sarit varul de pe peretii salii de nasteri dar nu mi s-a parut ca mor asa ca sa te mai scuteasca. de cele mai multe ori sunt persoane care nu au trecut printr-o sarcina si nu stiu ca simplu nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

multumesc pt raspunsurile despre vigantol

zubi , de mult vroiam sa ti spun ca ma bucur mult ca micutul Ayan a reusit sa aduca armonie in familie si ca sotul s a impacat cu mama ta
stiu cat ai suferit si uite ca a iesit si soarele pe strada ta

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lena si mie imi zicea doctorita care m-a vazut pe timpul sarcinii ca eu daca ma stramb la un tuseu asa apai la nastere ce fac, si ma speriase intr-un fel ca nu o sa rezist durerii si ca o sa cer cezariana. nu a fost deloc asa. ce-i drept am urlat de a sarit varul de pe peretii salii de nasteri dar nu mi s-a parut ca mor asa ca sa te mai scuteasca. de cele mai multe ori sunt persoane care nu au trecut printr-o sarcina si nu stiu ca simplu nu e.

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

Si apoi e cu totul altceva. E ca si cum ai spune ca daca plangi ca te-ai lovit la mana nu poti naste natural. Sunt dureri diferite. Nu seamana deloc

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Si apoi e cu totul altceva. E ca si cum ai spune ca daca plangi ca te-ai lovit la mana nu poti naste natural. Sunt dureri diferite. Nu seamana deloc

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Asa ma gandeam si eu... oricum mi s-a parut nelalocul ei observatia...
Ionela, Lori

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

categoric sunt din povesti diferite tuseul de la control si nasterea. n-are rost sa enumar motivele. exista totusi un numitor comun.:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Am vrut azi sa urmaresc putin cat doarme daca il pun la un san si cat doarme daca il pun si la celalalt dar nu am reusit. Azi a fost ori un mare somnoros ori char s-a saturat dintr-un san . O sa mai vad.
Nu stau langa cantar , il canaresc chiar rar.

Mergi la inceput

fetita mea are vreo 2 zile de cand sta putin treaza ziua 2-3 ore , sa ma ingrijorez?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna gagici!!!!
Eu am fost cu sora-mea prin oras,ne-am plimbat ca fetele, noi doua cu fetele noastre.

Alayna tocmai ca in acel moment nu era necesara,nu stiu cum voi reactiona cand va avea 6-7 ani si chiar nu va asculta,eu sper ca nu ii voi scapa nici o palma atunci ci voi avea cu cine sa ma inteleg, dar acum chiar nu era, ar fi trebuit sa respir adanc, sa stau pe loc sa se linisteasca din plansul cu spasme si sa merg mai departe,dar eu am mers,nu m-am oprit,de acolo sentimentul de vinovatie.
Ma bucur ca acum e ok bebelina ta si a venit cu capusorul unde trebuie. acusi-acusi o vezi.

Lena mananca mamico linistita ! Eu inainte sa merg la spital sa nasc,am baxat o juma de farfurie de chiftele, o felie de pepene, o fitai cana de apa , iar cand monitorizau bataile inimii la bebelina si contractiile( la 2 ore dupa masa copioasa) ,imi era foame iar.
Cand am adus-o pe Teo acasa erau 24-26 de grade in casa,acum sunt 22 si e imbracata subtire,are un body si pantalonasi subtiri.
Idanuca te asteptam mai des pe la noi ,nu neaparat cu sfaturi,ca nu doar ne sfatuim,ne mai si destindem.
Dbunny o asemenea vaca as vrea si eu ,dar nu-i , e nitel vacuta mama bebelului ca nu vrea sa asculte de nimeni.Si e mica mai,are 17 ani, si pe langa ca e mica e si toanta,ca si sora-mea a nascut fiind inca minora,dar pe bune ca imi da multe sfaturi cu privire la cresterea copiilor si de multe ori a avut dreptate.

Hayat mie imi place cand turui .Ai dreptate cu Razvan,fiind atat de micut la nastere schimbarile sunt mai vizibile. Si zici ca e friguros? Si PAul tremura ,mai ales cand il scoteam de la baie. Teodora nu prea are treaba,in schimb la somn musai sa aiba paturica pe ea ,altfel plange.

Sa stiti ca accept si critici cu privire la comportamentul meu ala urat,si solutii sa nu mai reactionez alta data asa ,citesc si bag la cap.

Marina faci bine ca nu i istimulezi cu termometrul,creeaza dependenta. Avand in vedere ca le dai lapte praf si nu san, nu stiu ce sa iti recomand ,eventual ceai de musetel,dar ma intreaba ,sa nu faci buba. Vezi ca limbajul de tip messenger e sanctionat pe forum din cate stiu.

Alayna nu cunosc studii nici mamici cu hepatita b , dar din moment ce e un virus inactiv, are cum sa se transmita? Daca nu i-ai transmis sotului cum poti transmite copilului? Ca si la sex se produc mici fisuri invizibile cu ochiul liber , nu numai la alaptat.

Bujo saru'mana de linkuri, le salvez pentru listuta de cand ne mutam la " bebelusi", sa le punem pe prima pagina sa aiba lumea acces la ele . Eu chiar am inceput sa vad lumea prin ochii copilului, am incecat mereu sa ma pun in locul lui , sa inteleg de ce face anumite lucruri si mi-a fost mai usor sa ii trec peste unele faze mai grele din evolutie.

vA PUPIC,REVIN [PUP].

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

fetita mea are vreo 2 zile de cand sta putin treaza ziua 2-3 ore , sa ma ingrijorez?!

tu vb de fiica mea?
si eu sunt ingrijorata ca piticelul meu e somnoroasa mereu.. daca inainte statea de 3 ori cate 2-3 ore treaza, acum abia sta 4 h cumulate.. de dimineata de la 7.50 la 10 , si atat ..nu pun perioada in care papa.. sa vedem diseara..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput