Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

daca Felix are gusturile maica-sii, o sa se indragosteasca de ea!

dar sincer acum, mie mi-a placut sa constat ca sunteti toti (mamici si bebelini) mai frumosi ca pe fb!
luni ma bag din nou, daca mai mergeti

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

www.facebook.com/media/set/?set=a.1797024824065.71944.1793087650&type=3" target="_blank">POZE

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ah, FB-ul asta...stiam eu ca nu ne arata adevarata frumusete!
In principiu si noi venim luni. Sa vedem ce o mai fi pana atunci.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

prezent, maimutzico! doar ca mai greu cu forumitul zilele astea, ca alerg in ciunspe zari.
asa e cu singuratatea prin strainataturi; eu am resimtit-o din plin in primii ani;
dureaza un pic pana prinzi radacini, pana legi noi relatii; la inceput prieteniile de aici erau mai mult conjuncturale, si nu bazate pe afinitati;

ne imprieteneam cu orice roman iesit in cale doar pt ca era roman, si simteam astfel o farama din "acasa".
dar cu timpul am invatat sa devenim mai selectivi in relatiile pe care le cultivam si am legat prietenii trainice si aici, cu oameni de toate natiile;
daca multe din prieteniile-mi din tara se legitimeaza printr-un trecut comun, ani intregi petrecuti impreuna (colegi de generala, liceu, facultate), prieteniile de aici au o istorie ceva mai scurta, dar sunt traite mai intens, pt ca am trait experienta imigrarii cu multi dintre ei, si e o experienta care uneori iti testeaza limitele, iar prieteniile care au durat in timpuri de criza au prognoze bune, vreau eu sa cred.

asa ca...rabdare; iesi cat mai mult, nu sta mult singura in casa; deschide-ti sufletul si mintea catre experiente noi si prietenii or sa apara in timp. asta e reteta care a mers la mine.

lorich - urata poveste cu gradinita; brrrr am avut si noi ieri seara primul interviu la o gradinita in mediu familial; aveam un loc pt aug 2012, dar e oarecum departe de biroul meu si am face un detur lung dimineata intre gradi, biroul meu si biroul lui marius;

asa ca am zis sa caut ceva aproape de casa; e o dna care are un loc disponibil acum, la cateva minute pe jos de casa noastra; si am zis ca as da-o numai sa tin locul ocupat, ca aici e jale cu locurile la gradi.
cat e buni la noi nu vreau sa o las decat 1-2 ore pe zi la gradi, sa o luam incet si treptat pana se obisnuieste; si ar fi comod ca ar duce-o si lua-o buni de la gradi;

nasol e ca programul e de la 7-17; si dupa ce pleaca buni nu stiu ce facem, ca noi nu ajungem intotdeauna la 17 acasa; ce depaseste ora 17 se plateste cu 1$ / minutul; sau ar mai fi varianta sa platim 14$ / zi, (in loc de 7$), ca sa o putem lasa pana la 17-17.30.
Tre sa cautam solutii pt zilele cu trafic nasol, sau furtuni de zapada, cand o sa ajungem dupa 17.30...

uffff... e grele trebile cu gradinitele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo, sanatate. Saracii de voi prin cate ati trecut!
Sanatate tuturor bebeilor bolnaviori. Nici noua nu ne-a trecut raceala inca, dar sper ca e pe final. De trei zile ii dau ibalgin. Pana in cinci zile pot sa-I dau, nu? Febra nu mai are, doar muci, si tuseste rar.

Roxx si eu eram curioasa de raspunsuri la intrebarea ta. Pana cand se da laptele de crestere?

Carmen ce subiect fierbinte…bona, vs cresa vs bunici…hm….sunt cam in aceeasi situatie ca si tine si nutresc aceleasi sentimente fata de socrii. Ce e diferit, e ca nu stau chiar in acelasi oras, fiind nevoie sa se mute la noi (iarna plina de nameti). Probabil ca asa e cel mai bine. Ma gandesc ca o sa supravietuiesc cateva luni (pitica sigur o sa fie super bine ingrijita) si apoi cresa la stat. La noi o ia la cresa la minim un an si trei luni, ca altfel o duceam de acum.

Lori, am ramas fara cuvinte la ce pove tu acolo. Nici nu vreau sa-mi imaginez. Eu nu am fost niciodata batuta, sau amenintata cu bataia, si mi se pare cel mai urat lucru posibil. Cu atat mai mult cu cat vine din partea cuiva care lucreaza in invatamant. Ce rau putea sa faca un copil de trei anisori, incat sa nu poti sa-ti stapanesti calmul?

Irinuka, am amestecat galbenusul cu sfecla si cu broccoli. Cu sfecla i-a placut mai mult.

Ce frumos ca v-ati intalnit! Minunate pozele.

Mergi la inceput

gabiv - pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bv fetele...vazut poze. foarte dragute,bebei foarte dragutzi
eu sunt legata cu plecatul asta,pentru ca trebuie sa o iau pe cami de la scoala la amiaz.
sapt viit am o zi numai cu edi,pentru ca pleaca in excursie cu scoala..deci imi fac de cap si ma duc eu pe undeva

asta aniversam ziua nuntii,mi-au trecut mii de fiori prin stomac.
tot azi ne-a sunat constructorul sa ne anunte ca de luni se apuca de casuta noastra,deci sa mergem sambata sa discutam ultimele planuri si modificari. ce cadou frumos

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

daca tot am scapat la forumit...

fetele cu pozele de pe FB - va invidiez din 2 motive: 1) pt ca v-ati intalnit si ati petrecut impreuna, 2) pt ca e asa de cald la voi; toate in tricouri, si eu am trecut deja la geaca de toamna.
noi am avut 0 grade azi noapte; am dat deja drumul la caldura; cica sambata or sa fie 23 din nou...

alte noutati de la noi: tati are astm; si nu reuseste sa-l controleze cu pompele prescrise; a vazut 2 pneumologi in romania si un generalist aici; pana acum a incercat 3 pompe si nimic; din criza in criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

daca tot am scapat la forumit...

alte noutati de la noi: tati are astm; si nu reuseste sa-l controleze cu pompele prescrise; a vazut 2 pneumologi in romania si un generalist aici; pana acum a incercat 3 pompe si nimic; din criza in criza

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

ooff..multa sanatate
se gasesc multe remedii acum,sunt convinsa ca il veti gasii pe cel bun si totul va fi bine.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ce misto ca v-ati intalnit...sunt geloasa
fragrant imi pare rau pt tati, vorba lui simo, sunt multe remedii si cu siguranta va fi mai bine ! ai dreptate, e grele treburile astea cu cresa, gradi, bunici etc
simo ce cadou frumooooos ! bravo ! felicitari ! Multi ani fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa ramaneti la fel !
irinuka eu i-am amestecat azi galbenusul cu spanac, ptin morcov si conopida. o sa scriu si reteta pe blog, inventie proprie si i-a si placut
maimutico te cred, e greu fara rude,prieteni...si eu mi-as dori sa plec din romanica, dar nu stiu ce as face , ca sunt genul de persoana foarte sociabila, imi place sa vina lumea in vizite, etc. sotul e total pe dos
adryiii ai andrei mai are ceva muci...greu cu vremea asta schimbatoare . pup fata frumoasa

miercuri m-am programat la stanciu ! sunt curioasa de schema lui de imunizare

Mergi la inceput