Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 15

ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu ziki ca sa stii, e soacra pe la mine si ea nu e multumita de curatenia pe care o face femeia ![]() |
-> asta pentru ca socra crede ca TU ai facut

asa, in alta ordine de idei ma ofticati voi cu intalnirile voastre. |
-> hai si tu in weekend

dar voi cum va deplasati cu bebeii? |
-> fff usor. mai torn si eu gaz pe foc

pai la noi (l-am incercat iar de curand)capul lui Darius vine inauntru cumva, dubios. cred ca o sa il vand |
-> pe cap, sau pe Darius? pe Darius ti-l cumpar eu!

daca aveam fetita, il adjudecam pe DARIUS de mult! dar poate ii plac fetele mai mari, ca o am pe Flavia rezerva...

da chiar, ma gandeam sa vand niste chestii de pe la Darius care nu le-am folosit etc ca sa strang niste banuti sa-i iau chestii noi. unde pot? |
eu mi-am insirat o carca de hainute pe blog, casuta lui ziki, si in 3 saptamani am vandut tottottot, dar le-am dat la preturi derizorii, 5,7,10 lei hainute f bune. nu voiam sa le dau de pomana, am scris odata de ce, dar voiam si sa fac un gest prietenesc, sa le dau totusi. asa ca la sfarsit am facut de vreo 300 de lei, doar ca i-am luat lui felix ceva de ei...

a fost suficient sa le fac poze, sa le postez pe blog, apoi am intrat pe 3 site-uri de forumuri (copilul, DC, si mami) si am postat acolo la sectia "bazar", vanzari, etc. si am asteptat, ca ursul cu coada in lac... nu au intarziat sa apara mailurile

ziki spune:
doamne, enervanta e reclama asta!!! reclama!!!
cum arata dressingul ideal? lasa dressingul, cum arata reclama ideala: DISCRETA!!!!!!
culmea e ca am intrat pe site-ul cu meteo pe care vi l-am dat si voua si deodata - zbang - imi cade pe ochi... reclama cu ikea!! aceeasi, cu nu te uita pe gaura cheii!
imi vine sa-i arat eu reclamei gaura cheii mele ...

zumzu spune:
ziki
auzi, sa vand capu...
eu prima oara ziceam ca le pastrez pt al doilea dar sigur o sa ii cumpar si lu ala carca de hainute asa ca..si eu tot asa cu putin vreau sa le dau. o sa umblu la sac si ma pun pe facut poze. eu cu expediatul am o problema(tunde stie!..vezi tunde cu fiecare ocazie imi pun tarana in cap)

Andutza_B spune:
Oare mie de ce nu-mi apare nicio reclama?
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

angieangie spune:
La multe lunite Patrick!!!!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatos si norocos,alaturi de minunatii tai parinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

zumzu spune:
deci la mine e ca la nebuni cu ambele bunici, Darius saracu e ca o minge de ping pong, il tine una in brate un pic vine cealata si-l ia "hai la bunica, hai la bunica". sa le vezi pe amndoua pe jos, si copilul intre ele, si fiecare incearca sa-l convinga sa vina la ea

ziki spune:
citat din mesajul lui zumzu deci la mine e ca la nebuni cu ambele bunici, Darius saracu e ca o minge de ping pong, il tine una in brate un pic vine cealata si-l ia "hai la bunica, hai la bunica". sa le vezi pe amndoua pe jos, si copilul intre ele, si fiecare incearca sa-l convinga sa vina la ea Mamica de ![]() http://photosbynicoleta.blogspot.com |

nu imprumuti una din ele? si felix vrea la "bunica".
andutza, nu-ti apare pt ca ai pop-up-urile blocate. ceea ce ar trebui sa facem si noi de altfel...

Andutza_B spune:
Da, a mai vb musiu la o cresa, mergem luni sa vedem...Cica nu au copii asa mici, ar putea face o exceptie, ca au mai facut, sa o ia si sa vada cum se adapteaza, daca e ok si pentru cresa si nu necesita Miruna o atentie speciala, etc etc si daca se ajunge la concluzia ca nu e ok nici pentru ea nici pentru cresa, sa o retragem (deci sa o ia asa, in proba).
Cu riscul de a parea mama nebuna, voi verbalzia ce e mai dureros pentru mine din toata povestea asta cu bona care ma lasa balta, cresa, etc: imi simt copilul abandonat! Stiu ca e o stupizenie, ca fiecare are viata/programul/filozofia/politica lui/institutiei , ca nu am facut eu un copil si gata, lumea tre' sa se invarta in jurul lui, dar ma doare ca naiba. Ma uit seara la Miru, cand ne jucam, cat poate fi de dulce , si imi vine sa plang. N-as mai rezista sa mai fie inca o data "abandonata" si de la cresa!! Nu ma doare ca trebuie sa alerg pe ultima suta de metri dupa cresa, ma doare ca parca simt ca Miruna e asa, un sac de cartofi caruia nu-i gasesti loc.
Oricum, oricat de "stransa" e situatia acum, nu voi accepta o cresa care nu-mi inspira incredere numai asa, sa ii gasesc un loc undeva.
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)