Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 12

mirela2 spune:
mada,eu am luat de la farmacia de la mine de la bloc
mi l a facut farmacista in 2 ore,ca tot ea mi l a recomandat
vrei iti iau, dar cum ti l dau, ca nush daca ajungem in parc
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

angieangie spune:
neata
mai ,lui Tudor ii place fara tac'su acasa..ca adoarme singurel si de 3 nopti doarme si fara trezire pana la 6 cand ii dau bibe..dupa isi ia singur se intoarce intr-o parte si mai doarme pana la 7,30
in schimb ziua..ihuuu...e duracell maxim,ma termina
dar nu ma mai plang ca am baiat cuminte noaptea..dupa 8 luni de zvarcolelia venit si randul meu sa dorm
ptiu sa nu-l deochi..
in rest,pescarul meu a prins 2 crapi in 4 ziledar e misto la peste
va doresc o zi insorita si sa profitam maxim de ea,ca de maine...brrr...cica!!!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

missmj spune:
ziki i-am spus si lui tunde, a spus si mirela, NU AVEM BUTOAIE , clar ? hai plsssssss, fara butoaie, stiu cum e, ca si eu ma gandesc cu groaza ca mai e putin si incep munca. dar asta e, o sa ne descurcam, trebuie sa ne descurcam !!! si esti suparata cu munca? femeie, ai 2 oferte pe criza asta! sunt altii care isi cauta un loc de munca de luni de zile. inseamna ca reprezinti ceva in domeniul tau ! eu ti-as recomanda o cresa la privat, unde o sa il dau si eu pe andrei, dar e 2.000lei 8-18 si 1.700 8-13 ! si din cate imi aduc aminte, bugetul vostru era de 1.000 ! nu stiu ce sa iti zic, mai cauta si tu pe net, s-a deschis acum mai nou cresa sweet baby ...program prelungit, 1400 lei. sau 1150 de la 8-15 . offf multa bafta
! ce misto ca incepi zumba ! sa vezi ce super e , si pt trup si pt minte. eu am trecut de zumba, mi-am atins scopul, am slabit, acum am trecut la tonifiere.

Mayane spune:
Neatza si de la mine
Deci sunteti de belea. O sa ma duc maine cu temele nefacute din cauza voastra. Mai nashpa e ca-mi vine sa ma laud cu ce-am facut pana acum si nu prea am cum...
Lori, ma gandesc si eu... Nu da cu pietre. Daca Robert nu stie ce inseamna sa fie batut, si o palmuta peste fund ar putea sa insemne "bataie" la el. Poate daca i-ai comunica doamnei educatoare-batause ca nu esti de acord cu astfel de "stimulente", si ca ar fi mai bine sa te cheme cand nu se descurca ar fi mai bine decat sa-l muti la o educatoare-caporal.
Acum, eu n-am trecut prin asta. Nu pot decat sa-mi inchipui ce e in sufletul tau. Imi pare rau ca trebuie sa alegi dintre doua rele, fara ca macar sa stii care e mai putin rea.
In rest, pupam mamici si bebei, uram la multe lunite sarbatoritilor si nu va promit ca mai trec azi pe aici. Ma intorc la temele mele...
World All Details
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

ziki spune:
no, am revenit!
am 6 taburi deschise cu crese private pe vreo 3 criterii (bani, apropierea de casa, program)... sa vedem ce-o sa iasa.
eu diseara merg in Realul din Vitan, va pot spune daca au oferta cu rondelele si acolo. noi ieri am primit de la ANCA rondele cu mar, si le-a halit maimutoiul pe amandoua! bineinteles ca la coborarea din meitai aveam si in sutien bucati, iar el avea sub body, dar per total, au fost un fiasco - multumim ANCA!
aa, nu avem butoaie? atunci retrag postul de mai sus. sorry, CARMEN, nu vazusem nici eu. TUNDE, SIMO, noi unde ne mai bagam?
vorba IRINUKAI, Tunde, tu ai treaba la farmacie, lasa supararea
+ subscriu la oftica fata de DARIUS de MAYANE care se joaca singurel!!! la noi nici Flavia nu se joaca singura mamicile din Ioanid stiu ce zic
si da, si eu stau pe wc cu copilul ori in brate ori bagat in carut sa stea langa mine, in usa. noua nu ne mai trebuie nebulizator
SZ - copilutii vostri au momente cand se gadila si alte momenta cand NU se gadila? in aceleasi locuri. pe felix (si flavia face la fel) - daca il gadili cand nu e in the mood, daca il gadili cand vrea sa se joace, sau vrea sa mearga pe jos, nu scoate un sunet, si nici nu pare sa-i placa. daca in schimb il gadili cand sta sa adoarma, sau e el mamos, rade in hohote. cel putin, la adormit, cand e inca intins pe burtica si asteapta somnul, daca il impungi asa, intre costite (incet!) rade ca prin somn, doar cate un -hihi- mic, adormit.

simis spune:
Neata! Hop si io la , multu Simo!
Oare toata lumea a innebunit? Si pretenele mele cu copii pe la gradi se plang ca ii mai "atinge" doamna educatoare. Poi eu cred ca m-as duce sa o ating si io pe ea putin.
Despre lasatul copiilor cu bunicii... io as avea multe de zis, ca al meu e cu mama de 5 luni. Cu el se comporta ok, mai maraie la el cand i se pare ei ca e "rau" (da cred ca in curand nu o sa mai aiba expresia in vocabular la cat am latrat eu ca nu exista copii rai ci doar parinti/bunici care nu au rabdare sau nu ii inteleg). Pentru maraitul asta mai astept putin sa creasca copilul ca o sa si-o ia peste nas chiar de la copil si tot ei nu o sa ii convina.
Dar in rest ii ok, ii da mancare numai ce zic eu, il schimba, spala, plimba, culca, na il iubeste ca ii unicul ei nepot.
Daaaaar, mie mi-a facut capul tandari. De ce nu mai fac 100 de feluri de mancare, de ca nu mai fac zilnic curat, de ce nu spal de 100 de ori pe zi mopul, de ce a slabit sotul in halul asta, de ce nu ma ingrijesc ca arat ca dracu, si tot asa zilnic de un infinit de ori... si pina acum io ziceam ca ne-am depasit certurile din trecut si ca ne intelegem bine Acum e suparata ca de cand i-am zis ca nu mai vreau sa stea cu bb numai cat is io la lucru plange dimi copilu dupa mine. Deci cumva ar vrea inapoi, dar no way!
Hai ca apar si io odata la un an si atunci ma lungeesc cat o zi de post.
V-am pupat!

roxx26 spune:
Neata!
CARMEN, esti delicioasa!
MADA, sanatate puiului mic! Cosuri imbecile si mici am si eu pe frunte (eu te-am si intrebat mai demult daca iti aduci aminte). MI-au aparut dupa nastere, in sarcuina nu am avut.
Despre educatoare imbecile: vorbeam aseara cu mama, care e cadru didactic si mi-a spus doua aspecte foarte importante: in primul rand, in situatii din astea, tre sa fii sigur ca parinte ca copchilu nu le infloreste un pic. Ea a avut probleme recent cu un copil caruia i-a atras atentia ca nu avea stilou, ci pix, aia s-a suparat si a inceput sa planga si apoi s-a dus acasa si a spus ca a batut-o doamna. A venit ma-sa cu o falca in cer si una in pamant, scandal mare, maica-mea uimita...pana la urma a chemat pustoiaca si au intrebat-o de fata cu mama si cu ma-sa care este adevarul...si a spus atunci ca nu a batut-o, ci a certat-o. Vorbim acum de un copil de 7 ani. Dar nu inseamna ca un copil mai mic nu poate sa le mai infloreasca un pic. LORI, nu e vorba de situatia ta aici, sa nu intelegi ca ma refer la Robertel, doar ca parintele trebuie sa fie sigur ca actioneaza in baza unui adevar, chiar daca primul impuls este sa te duci sa o strangi pe aia de gat (iti aduci aminte cand ne-am intalnit in parc cu mamica aia cu copil de varsta lui Robert - David? - si povestea ca fi-su ii zisese ca nu stiu cine l-a batut si de fapt nu-i facuse nimic?)
Asta e una. A doua: daca educatoarea chiar l-a batut/impins/bruscat (oricare varianta e la fel de grava) trebuie neaparat discutat cu directoarea si facuta reclamatie. In astfel de cazuri se poate merge pana la excluderea din invatamant. Nu trebuie sa ne gandim la biata femeie care ramane fara serviciu (sau in cel mai bun caz cu salariul taiat). Pt ca mai sunt zeci, poate sute de copii, care ii vor trece prin mana. Si o educatoare analfabeta si violenta nu are ce sa caute in invatamant. Nu e cazul sa fim milosi aici. E ca si cum am accepta sa ne opereze un medic bolnav de Parkinson pe principiul - sa castige si el saracul o paine...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

Mayane spune:
Deci daca va ofticati, cand ajung la zi cu conspectul ma voi lauda doar pe blog, unde nu ma citeste nimeni
World All Details
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

madalina_m spune:
Lori poate ca educatoarea batausa a prins apropoul tau ca sti ce s-a intamplat si s-a calmat. Nu il da inca la zgripturoaica cea urata.
Fetele care dati vitamina C, cat dati? Pe ea scrie 5-8 picaturi dar e diferenta de la 5 la 8.

roxx26 spune:
Mai vroiam sa va spun ceva (hai ca azi sunt pusa pe morala observ...) - va rog mult, atentie mare mamicilor care faceti diverse cu bebei in brate, mai ales prin bucatarie. Eu am fost un bebelus miorlait, care vroia numai in brate. Asa ca biata mama le facea pe toate cu mine atarnata de gat. Pozitie din care am tras un sut unui ibric cu apa fierbinte de pe aragaz. A fost probabil o secunda de neatentie...dar am ajuns la urgenta, mi-au desfacut ciorapul(topit efectiv) cu tot cu piele...si acum am un semn imens pe picior...Zic doar sa fiti foarte atente, chiar daca vi se pare ca nu se poate intampla nimic. Mai bine plange nitel, decat sa pateasca vreo grozavie. Parerea mea...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina