Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

arleza, am gasit aici pungute. cred ca sunt la fel. http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20176946/ http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60177411/
se pare ca trebuie sa mai dau o tura in ikea pentru ca si mie imi place ideea asta cu pungile.

dana84, eu ma uit pe vplay.ro.

34+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

fetelor am nevoie de ajutor...de un sfat
m-am deranjat rau la stomac...am stat mai mult prin baie de dimineata ...am baut un ceai de menta, am luat un nos-pa, si am mancat orez insa ma simt foarte rau.....ma simt slabita si ma sageata continuu burtica .....ce sa mai iau ? ce sa mai fac ca sa-mi treaca ? ati patit asa ceva ??

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pana iti raspunde cineva ce medicamente sunt permise in sarcina, in primul rand hidrateaza-te. bea muta multa apa, pt ca deshidratarea duce a contractii si nu e o gluma buna. cauta pe net prospectele de la imodium si alte antidiareice, vezi daca scrie pe vreunul ca e ok in sarcina. daca nu te lamuresti asa suna ginecologul, sa nu fie totusi un virus daca zici ca rau de tot.
bafta sa scapi repede si neaparat regim alimentar

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

m-am deranjat rau la stomac...am stat mai mult prin baie de dimineata ...am baut un ceai de menta, am luat un nos-pa, si am mancat orez insa ma simt foarte rau.....ma simt slabita si ma sageata continuu burtica .....ce sa mai iau ? ce sa mai fac ca sa-mi treaca ? ati patit asa ceva ??

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

astea sunt. inseamna ca eu am dat 25 sau 29 pe ambele cutii?vai m-am tampit rau de tot. ieri le-am cumparat deci nu ar fi fost normal sa uit

si da, si eu tot pe VPLAY ma uit

Citat:
citat din mesajul lui carola

arleza, am gasit aici pungute. cred ca sunt la fel. http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20176946/ http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60177411/
se pare ca trebuie sa mai dau o tura in ikea pentru ca si mie imi place ideea asta cu pungile.

dana84, eu ma uit pe vplay.ro.

34+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Tia, din cate stiu eu, ai actionat f. bine pana acum - ceai de menta, orez si no-spa.

Nu prea cred ca ai ce sa iei in plus - singura chestie de care sa mai ai grija - exista riscul de deshidratare, asa ca bea multe lichide.

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

uite, si aris a raspuns in acelasi timp cu mine apropo de lichide...:)

medicamente nu ne putem hazarda sa te sfatuim sa iei... stii...

28+

Mergi la inceput

abramburika - nu e de ras. foarte bine ca te-ai gandit la cum o sa sarbatoreasca fetele adulte fiind. daca era sa se intample asa...de la natura, aia e, inseamna ca asa a trebuit dar daca poti sa le lasi sansa sa se sarbatoreasca si separat dar si impreuna cu atat mai frumos

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

buna fetelor,
tia IMODIUM e permis in sarcina, am luat eu in sarcina trecuta!
Mai mananca niste paine prajita si te-ar ajuta chiar si o cafeluta sa te strangi la stomac... dar e cam seara acum...

+33 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hei ce tari sunt pungile alea!!! merg si eu sa-mi iau in weekend, ca poate definitivez si eu cu bagajul ala (auzi definitivez...cand eu nici nu am inceput sa-l fac)
brambu ce tare micutza S. asa sunt de dragalasi copii astia mici ca-ti vine sa-i mananci

32+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Petro ce dulce e Silvia!

Si la mine Radu cu bb2 ar fi fost in aceeasi zi conform calculelor dar am vorbit cu dr ca vreau sa aibe zile diferite (macar una) sa se simta special fiecare. In plus e dif de 4 ani...nu prea merge sa ii serbezi impreuna - ma rog prieteni diferiti. Asa cand sunt mici mai treaca mearga...

Pungi de genul celor de la ikea (aris ma speriasei ca s-a dublat pretul ) se mai gasesc si in hipermarket parca de la firma Fino (sunt tot genul care au sistemul de inchidere)

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)

Mergi la inceput