Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu ti l-a dat pentru greutate, Metforminul se foloseste nu doar in diabet, ci si in fertilitate, pentru o mai buna ovulatie, ovocite de calitate mai buna.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mariaFVL daca ti-a iesit pozitiv inseamna ca il ai si nu o sa devina negativ vreodata...asa ca daca l-ai facut si a iesit pozitiv...ala e...nu mai arunca banii pe alta analiza.
si asa cum zicea cineva mai sus...APCR are legatura cu FVL.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

eu am FVL negativ dar APCR valoare mai mica...adica 118 in loc de 120 minim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

buna fetelor,

pt cele din TM - am fost la o consultatie la dr Mihaescu - vai de soarta noastra!! atat pot sa spun ; nu mi'a zis nimic, da' nimic, mai! nu ma asteptam, chiar asa??? si m'am dus 'pregatita' sufleteste, adica am fost mai mult sa iau o reteta compensata, nu sa 'descopar' tainele trombofiliei cu ajutorul ei.
stiu mai multe de aici de pe forum decat mi'a zis ea.
am vb la tel cu dr Avram de la Cluj, atat de frumos mi'a explicat ce si cum....mi'a placut!! daca aveti ocazia, la cluj sau bucuresti, merita sa mergeti la consultatie la dr Avram.
in fine, am vrut sa va intreb, dc stiti, fragmin 5000ui e echivalentul clexane'ului de 0,2?
mie mi s'a recomandat sa fac fragmin de 5000ui chiar din momentul in care iau anticonceptionalele din luna premergatoare FIv'ului. a mai luat cineva asa? ca eu stiam ca ar trebui din prima zi de stimulare.
mai, si ce scump mi se pare, chiar compensat!! astazi am aflat si io cat costa, nah, ma intelegeti... de'aia ma mir asa
dar trecem si peste asta, ce sa facem??

multa bafta si sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

kemskaia imi cer mii de scuze dar poti sa spui ce mutatii ai? nu mai stiu. imi cer scuze. imi amintesc ca am si vb pe forum dar nu-mi amintesc nimic.
ac si clexane? interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

kemskaia imi cer mii de scuze dar poti sa spui ce mutatii ai? nu mai stiu. imi cer scuze. imi amintesc ca am si vb pe forum dar nu-mi amintesc nimic.
ac si clexane? interesant.

am asa:
MTHFR C667 heterozigor
Fact XIII VaL 34... heterozigot
PAI 4G/4G homozigot

sper ca am scris bine...din amintiri

sunt si eu curioasa dc a mai luat cineva AC si heparina....sa vedem ce mai zic fetele de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Kemskaia, eu am facut ihhohep de 0,35 din prima zi de inhibare a ultimului fiv(la indicatia dr U).

Niko, 11+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

kemskaia si eu am inceput Clexane de 0.4 din prima zi de anticonceptionale.
In schema aveam Clexane de 0.4 ml, Fragmin 5000 UI sau Fraxiparine 0.4 ml. Am ales Clexane.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

*innohep,scuze

Niko, 11+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor, intru-cat luna asta dau startul la FIV 2 si de data aceasta am in schema si Clexane 0,4, am si eu o intrebare cat timp trebuie sa astept dupa ce fac Menopurul ca sa ma injectez si cu Clexane? Multumesc

Kemskaia si eu am aceleasi mutatii ca si tine, iar eu o sa fac Clexane din prima zi de stimulare

Mergi la inceput