Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 3
aristica spune:
danezza multumesc mult. Eu n-am scos nimic din tratament pentru a face analiza, ci thrombbo ass-ul de 100 mi la scos Dr. Albu, pentru ca aveam un chist plin de sange, apoi clexanele l-am intrerupt fiindca facusem punctia. Iar cu progesteronul injectabil de 100 - il fac o zi da, una ba, deoarece am deficit de faza luteala.
Acum iau asa:
thromboo ass de 100, femibion 1, acid folic cu complex de b-uri, omega 369, 600 utrogestan intravaginal (am sa adaug un duphaston peste o saptamana, cand ma duc la munca si se mai scurge din utro) si 100mg progesteron injectabil, la 2 zile. Doza de clexane este singura mea incertitudine...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
M-a sunat ginecologul care zice ca-i o.k doza de 0,6 zilnic, impartita in doua
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
danezza spune:
Baga 0,6 atunci ca ai o parere avizata!
Bafta multa si sa ne tii la curent cu rezultatele!
MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!
nikoniko spune:
Aristica, si mie mi-a iesit tot 0,17 si dr U s-a declarat multumita de rezultat, fara sa-mi dea alta explicatie. Insa eu cred ca ar fi bine sa respecti indicatia dr u (adik alternativ 0,4 cu 0,6) pt ca poate 0,6 zilnic ar fi cam mult. Bafta , si sa vii cu beta mare pe 20.
MTHFR C677 Homozigot
aristica spune:
sar'na fetelor
evanescence spune:
Fetelor indraznesc si eu sa pun aici o intrebare,voi va pricepeti ,am facut analizele de sange si mi-a iesit asa:
TIMP QUICK -T.Q 15,10 SEC (15,5 VAL NORM)
INR - 0,99 (VAL NORM 1)
APTT -41,3 SEC (25-38 SEC)
Vad ca Aptt este un pic cam mare si este si marcat pe buletinul de analiza,ce inseamna asta?
eu deja am inceput protocolul pt FIV am facut 1 injectie cu diphereline,si in 14 urmeaza sa incep Gonal,din pacate cand am fost la clinica medicul nu s-a uitat prea mult pe aceste analize si nu a zis nimic,eu am uitat sa intreb si acum stau si ma gandesc ca ceva nu e ok...am citi un pic pe net si nu imi place ce am citit,e posibil sa am si eu asa ceva??? va rog mult cine se pricepe sa-mi spuna,bineinteles ca o sa sun si la clinica si o sa insist pe treaba asta,caci nu vreau sa ma risc cu nimic
am intrebat di dr. daca sa iau ceva in paralel cu stimularea fiv si a zis ca nimic ? eu iau totusi centrum materna pt ca am un micut deficit de fier
va multumesc
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
5ab1na spune:
evanescence eu nu ma pricep la analizele astea imi pare rau. dar trebuie facut ceva. daca nu ai ocazia sa ajungi repede la un hematolog ia macar aspenter 1 pe zi. ia si b-uri, acid folic, q10, femibion poate daca nu iei b-uri. scrie-i doctoritei U. poate poate iti raspunde repede.
Musette_1982 spune:
Fetelor, ma sperie rezultatele voastre anti FXA in comparatie cu al meu. Eu inca nu m-am lamurit cum ar trebui sa fie. Eu sunt pe Fragmin 5000 si la 4 ore de la administrare mi-a iesit 0,52. Astept o parere de la doamna U. Intre timp, e cineva pe Fragmin si stie sa-mi spuna cat trebuie sa iasa?
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 6+
viotimis spune:
Musette_1982, despre valorile Anti FXa, poti citi pe pag. 1, ceea ce a scris balanta (cu verde).
viotimis spune:
aristica.
am citit ca ai mai multi BB-i la purtator.
sa fie lipiciosi !
restul sunt la gheata, da ?