Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxandrica spune:
Multumesc Roxana , sotul meu s-a calificat in meseria de "asistenta personala" la primul FIV, am avut o intelegere mergem mai departe cu FIV-ul daca nu trebuie sa-mi fac eu singura injectiile, si am avut de ales intre a plati pe cineva sa mi le faca sau sa-si ia el inima-n dinti. Si a ales sa nu ma lase pe mana unei straine. Eu sunt foarte multumita de alegere, mai ales ca ma si recompenseaza : daca sunt cuminte la sfarsit primesc si o bucatica de ciocolata .
Acul ala oricum e atat de subtire incat nu prea il simt cand intra, usturimea aia de la sfarsit ma enerveaza dar.. probabil ma voi obisnui.
Oricum multumesc tuturor fetelor care au impartasit din experienta lor cu Clexane, informatiile sunt mai mult decat pretioase
roxana33 spune:
Ruxi,ai fost foarte amuzanta cu ciocolata.Mi-ai dat idei dulci.O sa ma recompensez si eu cu o bucatica de ciocolata dupa injectieTe pupsi va urez embrioni lipiciosi!
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
valy27 spune:
FETELOR BUNA ZIUA. SUNT SI EU O MUTANTA MICA.AM INCEPUT DE AZI DIPH 0.1, SI DUPA E.T VOI AVEA CLEXANE DAR NU STIU CE DOZA.
AM FOST LA DR U-FUNDENI.MI S-A PARUT SUPER OK,DAR IMI ESTE GREU DE AJUNS LA FUNDENI.
CELE CARE MERGETI LA DR AVRAM,UN SFAT! COMUNICATI CU DANSA PE EMAIL?SE POATE SA-MI LASATI ADRESA DANSEI PE PM??!!!
AS VREA SA MERG LA DANSA DACA ESTE MAI PUTIN OCUPATA SAU MERGE TREABA MAI REPEDE.
MeAlex spune:
Valy, vad ca nu ti-a raspuns nimeni. din cate am auzit de la alte fete, dr. Avram accepta sa trimiti rezultatele analizelor pe mail, sa o suni, e chiar OK.
Mult noroc!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
antoemma spune:
Fetelor, am vazut pe alt forum ca a nascut Cristina (Rocris75). Ea nu mai scrie de mult timp aici dar a ramas pe listuta de aspirante:
Rocris75 34 ani MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp 8 s; la a 3-a sarcina s-a descoperit ca bb are higroma chistica la .... sapt (chiuretaj cu anestezie generala).
A nascut in 28.10.2011 o fetita, Andrada Maria, si sunt bine amandoua. Asa ca nu va pierdeti speranta pentru ca, dupa cum vedeti, chiar daca drumul e mai greu in cele din urma se poate ajunge la ceea ce va doriti... Va doresc tuturor bebelusi sanatosi cat mai curand, iar Cristinei sa se bucure toata viata de papusica ei!
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
mariuca83 spune:
Buna
Scriu pentru prima data la acest topic si va rog mult de tot cine poate sa-mi dea adresa de mail a d-nei dr uscatescu sa-i trimit pe mail rezultatele analizelor, se pare ca ma confrunt cu ceva pb de trombofilie.
Va multumesc.
antoemma spune:
mariuca83, ti-am trimis adresa.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
monalac spune:
Fetelor,spuneti mi daca analizele la fundeni mai sunt gratuite.Am o prietena care e insarcinata si are ceva probleme si i s a recomandat sa faca appt,anticorpi antifosfolipidici,anticoagulant lupic si antitrombina[PARCA].
si inca ceva-cunoasteti vreun cardilog bun la fundeni la care se poate duce?