Usi de interior

Usi de interior | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Am alergat toata saptamana trecuta dupa usa de exterior curte.In sfarsit am ales una care sa nu fie nici foarte scumpa, nici cu supersisteme de siguranta.

Am fost in Valea Cascadelor unde vanzatoarea mi-a tot spus ca usa rezista la exterior sigur,sigur,pentru ca... e vopsita in camp electrostatic, adicatelea, asa... ca pe masini!

Ajunge produsul mult cautat acasa si.. surprizaaaa... Producatorul spune clar ca nu trebuie expusa razelor solare si intemperiilor !!!

Ma suna disperata soata..."ce facusi,mama??" "pai cautai asa cum spusesi, sa nu depaseasca bugetul!"

Noi de obicei ne informam si merg pe principiul englezesc ca-s prea saraca ca sa-mi iau lucruri proste, dar acum am zis ca trebuie sa gasesc ceva si la pret ceva mai mic.

Duseram usa inapoi,doamna ca o vanzatoare "serioasa" ne-a si penalizat verbal si finaciar pentru "tupeul" de a nu fi inteles ce inseamna vopsire in camp electrostatic; imi lua soatul la trei pazaste:"dumneata tii masina in casa? eeee"

Si ne-am apucat si am cautat fara sa ne mai gandim ca trebe neparat un buget, ca na, nu sunt ciorapi(eu si la ciorapi sunt atenta!)Cautaram un producator roman care are ceva vechime pe piata si care da garantie si service post garantie.

Dupa alte cautari de o saptamana, dupa ce am oscilat maco,mega (ne-am convins inca o data ca nu se poate cu "coreenismele") gasiram o minunatie de usa facuta la Focsani.

Acum ajunseram la usile de interior.Acum vreo 7 ani am facut la comanda 2 usi de brad (camara si baie).

Domnul, tamplar batran, lucra cu lemn uscat de el in curte ani in sir.Cum le-am pus, asa le avem si acum.Ca noi.Nu s-au umflat,deformat,subtiat.

Domnul tampar intre timp si-a inchis pravalia, pentru ca nu mai renta sa munceasca.Lucrurile lui erau destul de scumpe si lumea vrea ieftin...nu conteaza cum arata,cat tin, ce aspect au!

Ma orientasem initial la niste usi de termopan (desi nu imi plac absolut deloc-le achizitionam pentru izolare fonica,na, trei caprite de copii).Pretul pentru trei usi m-a dezarmat-900 euro initial.Dupa o zi si-a revenit la 700. Deja ne revenisem si noi.

La Bricostore au modele frumusele de lemn-lemn, dar nu prea au de brad sau tei lucrate frumos(baituie,lacuite de ei;le au doar pregatite..ori eu nu stiu cum absoarbe baitul,nu am cand acum sa fac experimente)

Cele de stejar sunt foarte frumoase-si cred ca la ele raman pana la urma- dar sunt foarte grele si am gandesc ca daca le tin mult deschise ele lucreaza in timp si nu or sa se mai inchida bine.

Am fost si la Benati,mi-au placut ca aspect, dar ei recomnda usi celulare,furnir sau mdf.Mama are in apartament, sunt foarte frumoase ,dar daca se zgarie un pic...

Deci, as vrea o recomandare tanand cont de atat de multe pretentii...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna,

Si eu am cautat usi si bune si frumoase. Cele de brad din Bricostore nebaituite le-am luat acum 6 ani si au facut fata ok. Doar ca fiind brute trebuie o perosana priceputa sa le vopseasca. Mie nu mi-au iesit toate aceeasi culoare, dar au rezistat ff bine in timp si pretul a fost beton. Acum m-am mutat si mi-au trebuit din nou usi. Am vrut ceva mai special si am tot cautat si am gasit la TGG. Sunt din lemn stratificat de tei, superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Si noi avem usi din lemn de la Bricostore, de vreo 7 ani si suntem multumiti. Le-a vopsit mesterul care ne-a renovat si apartamentul cu vopsea alba si sunt ok, nu a mai fost nevoie de atunci sa le revopsim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multumesc frumos!

Dupa ce am colindat ieri si alaltaieri, am luat o usa de brad, la reduceri , de la Brico.

Mi-a placut ca era lucrata foarte bine.Facuta la Focsani.I-am laut un bait cu alc incorporat si am si "executat-o" aseara.Ca sa nu astept sa se murdareasca.Oricum la montaj s-ar fi muradarit si e mai usor doar de sters.

Am fost si la TGC,usi foarte frumoase,foarte bine lucrate,dar pretul chiar depasea bugetul. Cu toc , cu extensie,ca la noi e zidul mai gros cu geamul ajungea in jur de 1400 ron. Oricum, sunt de avut in vedere pentru ca au lucruri de calitate.

Ieri cand am fost sa vorbesc cu reprezentantul lor la sediul din Valea Cascadelor, dumnealui, cel care trebuia sa ne convinga, nu s-a miscat de pe scaun si a fumat incontinuu...

Multumesc mult pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Si eu caut o usa de exterior pret/calitate/estetic buna.
De mico ce parerea aveti?
Usa care e acum s-a decojit de a luat-o naiba, am chemat pe cineva specializat sa o colanteze si s-a dezlipit colantul si e vai mama ei de urata.

Mergi la inceput

Noi am trimis mail si l-am cunoscut pe seful lor care e super OK, ne-a facut si reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

BELLEANE, a fost consistenta reducerea? ati luat mai multe usi? noi avem de luat 7 usi de interior si toate cu extensie, ca am ziduri de 30 cm si de 15 cm. banuiesc ca la preturile de pe site se adauga montajul, transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Absoluta, daca doar colantul e singurul imediment, inceraca sa mergi la cineva care are experienta in a lipi autocolant. Daca nu, la o vopsitorie auto serioasa care iti poate da o vopsea de calitate.

Si noi am avut o usa cu autocolant si nu am mai vrut sa repetam experienta.

Mergi la inceput

Noi am luat mai multe plus una de exterior cu 2 pui, si la noi erau cu extensii mari. Transportul e gratuit pentru mai mult de 2 usi din cate stiu. Reducerea nu a fost substantiala dar a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Noi am luat mai multe plus una de exterior cu 2 pui, si la noi erau cu extensii mari. Transportul e gratuit pentru mai mult de 2 usi din cate stiu. Reducerea nu a fost substantiala dar a fost.

Te iubim, printesa Victoria!!!

ati cumparat mai mult de 7 usi? a fost reducerea mai mare de 10%? poti sa-mi raspunzi pe PM daca vrei. transportul e gratuit pentru bucuresti, noi avem casa in Ilfov.
montajul a fost asigurat de aceeasi firma sau de o firma cu care colaboreaza?

Mergi la inceput