Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 13

AlexinaA spune:
Ce faceti mamici? Eu sunt in parc, noroc ca am iesit ca a adormit micuta mea
! A avut o criza de durere de dinti in care a plans 30 min de nu stiam ce are
, plangea brusc si isteric ea care nu face asa niciodata!! M-am cam speriat. I-am dat 3 ml panadol si e ok acum! Lapticul l- a papat dar putin, doar 110 ml
Se vad bine ambii dinti de jos.... Oare cat o mai durea-o, mitica!
Roxy-ai dreptate, asa am zis si eu.... Daca se satura e ok. Nu tb nci noi sa
Urmarim mereu cantitatile ca aduc numai griji:))))))
Va las ca scriu aiurea de pe tel
Puuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

roxy_s spune:
am terminat si eu ciorbita de pui, de la soacra-mea, tare bun si gustos, iese o ciorba cu pui de casa...
Anastasia a papat si ea 150 gr pireut de legume, apoi i-am dat un strop de apa ca atat a vrut si cand ma pregateam sa iesim afara a luat-o somnicul, s-a marait, asa ca i-am dat si san si a adormit.
iesim mai tarziu, pana atunci mai fac curat si mai bag o masina de rufe.
bulina da, asa zic si eu, ii ajunge sigur mancarea si de aia nu mai cere san.
la tine cum este cu sanii in timpul zilei? se mai umplu? ca la mine din dreptul n-a mai supt de la 9.30 (de fapt, m-am muls eu la ora aia) si abia acum a supt cand a adormit, era beton, deja ma durea si aveam de gand sa-l mulg ca tot vedeam ca ea nu vrea. dar bine ca a vrut.
incerc sa nu ma mai mulg de acum sa nu se mai produca asa mult.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy_s spune:
lparpala cred ca la majoritatea ne-a recomandat Cezarette. si mie, insa eu nu mai vreau sa iau pastile niciodata.cu toate ca esti mai fara griji cu ele.... dar apar alte chestii...
bine faci ca nu te stresezi cu cat papa, asa si trebuie. nici eu nu ma stresez desi aici aud ca bebeii papa peste 180 gr. daca atata ii trebuie ei, atata papa.
am facut 300 gr pireut, Anastasia a papat 150 gr si restul am mancat eu. pai fetelor, 150 gr m-a saturat pe mine aproape, apai pe ea.
alina. alex chiar mananca si 300 gr? mi se pare tare mult.

ailed_dota spune:
dragele mele, eu i-am facut piureul si aea s-a culcat si mancase laptic acu 3 ore
...
eu cu cant care TREBUIE sa o manance mi se pare exagerat...fiecare copil mananca cat poate... dr recomanda sa nu-i fortam.... ca fac fobie la datul de papa cea ce mi se pare mai naspa
fierul tb dat cu vitamina c pentru a se asimila corespunzator...e cel mai indicat... teoretic tb dat la 2 ore dupa masa sau inainte de micul dejun sau prima gustare cam cu 30min-1 h... Atentie laptele baut in acelasi timp cu administrarea de fier scade semnificativ absorbtia fierului
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

ailed_dota spune:
eu am luat contraceptive mult timp si n-am avut probleme, dar recunosc eu am progesteronul destul de scazut in org normal...dar pe alaptat n-as lua nici eu...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)

roxy_s spune:
ailed eu stiam si am vazut ca si pe prospect scrie ca se da si in timpul mesei.
cum zicea si miki, dat cu fructe este bine ca au si vit c.

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ailed eu stiam si am vazut ca si pe prospect scrie ca se da si in timpul mesei. cum zicea si miki, dat cu fructe este bine ca au si vit c. ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu pt anemie in sarcina il luam cu suc de portocala proaspat stors (nu e cazul la bbi...) si s-a asimilat supeeer
mami de fete frumoase:

catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota dragele mele, eu i-am facut piureul si aea s-a culcat ![]() ![]() ![]() eu cu cant care TREBUIE sa o manance mi se pare exagerat...fiecare copil mananca cat poate... dr recomanda sa nu-i fortam.... ca fac fobie la datul de papa cea ce mi se pare mai naspa ![]() fierul tb dat cu vitamina c pentru a se asimila corespunzator...e cel mai indicat... teoretic tb dat la 2 ore dupa masa sau inainte de micul dejun sau prima gustare cam cu 30min-1 h... Atentie laptele baut in acelasi timp cu administrarea de fier scade semnificativ absorbtia fierului mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() |
ai idee pina cind se da? o luna?3?un an?

Multam tare mult

catank spune:
citat din mesajul lui roxy_s am terminat si eu ciorbita de pui, de la soacra-mea ![]() ![]() ![]() ![]() Anastasia a papat si ea 150 gr pireut de legume, apoi i-am dat un strop de apa ca atat a vrut si cand ma pregateam sa iesim afara a luat-o somnicul, s-a marait, asa ca i-am dat si san si a adormit. iesim mai tarziu, pana atunci mai fac curat si mai bag o masina de rufe. bulina da, asa zic si eu, ii ajunge sigur mancarea si de aia nu mai cere san. la tine cum este cu sanii in timpul zilei? se mai umplu? ca la mine din dreptul n-a mai supt de la 9.30 (de fapt, m-am muls eu la ora aia) si abia acum a supt cand a adormit, era beton, deja ma durea si aveam de gand sa-l mulg ca tot vedeam ca ea nu vrea. dar bine ca a vrut. incerc sa nu ma mai mulg de acum sa nu se mai produca asa mult. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ai vazut ce soacra grijulie ai?

catank spune:
citat din mesajul lui AlexinaA Ce faceti mamici? Eu sunt in parc, noroc ca am iesit ca a adormit micuta mea ! A avut o criza de durere de dinti in care a plans 30 min de nu stiam ce are , plangea brusc si isteric ea care nu face asa niciodata!! M-am cam speriat. I-am dat 3 ml panadol si e ok acum! Lapticul l- a papat dar putin, doar 110 ml Se vad bine ambii dinti de jos.... Oare cat o mai durea-o, mitica! Roxy-ai dreptate, asa am zis si eu.... Daca se satura e ok. Nu tb nci noi sa Urmarim mereu cantitatile ca aduc numai griji:)))))) Va las ca scriu aiurea de pe tel Puuuup Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
draguta de ea, ....pup sa treaca