Gravidute&Mamici de IASI (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lena orice farmacie care are laborator propriu are si lanolina substanta. Eu stiu farmacia Dona din Tatarasi ca are laborator propriu. Intreaba la orice farmacie unde poti gasi una cu lab.propriu, si iti zice sigur

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Lena felicitari,refacere rapida si mult laptic!!!
bine ai venit pe lume maia sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!!!
sieu am nascut la Arcadia,si eu cind am nascut in sala se auzea muzica ,cred ca era kiss fm;cit imi aduc eu aminte caci imi scazuse rau tensiunea ...oricum a fost f bine

Ella multumim . Ai nascut natural sau ceza... cand eram in travaliu m-a intrebat doctorul... vrei muzica. Eu: evident ca vreau

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena eu nascut prin cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Am sunat la una cu laborator, AnaFarm din Nicolina si au zis k nu prepara

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Vreau si eu la mamici pe prima pagina

Ella, am inteles. Si eu in sala de operatii am avut muzica, in timpul travaliului nu era by default.

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor....am si eu o intrebare,bebe a vostru in burtica sughita des?eu il simt cam de 2 ori pe 24 h ca sughita

33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele, ma alatur si eu gravidutelor de iasi..
DPN 19.12.2011- viitoare mami de baietel - dr Onofriescu Mircea

30+

Mergi la inceput

BUN VENIT SI AICI DANIELA 209

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

buna fetelor....am si eu o intrebare,bebe a vostru in burtica sughita des?eu il simt cam de 2 ori pe 24 h ca sughita

33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Ioana, la mine sughita si de mai multe ori pe zi, nu iti fa griji. Asa o sa faca si dupa ce se naste. Din cate am citit eu pe ei nu ii deranjeaza, doar pe noi

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

fetele care nasteti la cz vd, ce mai stiti de stafilococ si de rezerve? au scapat de aureus?au deschis rezervele? eu nu ma pot hotari intre arcadia si cz vd, am si ceva probleme cardiologice si mi-e putin frica...cei de la cz au vazut multe cazuri si ar sti orice, dar mi-e de stafilococ.. cum o dau tot nu e bine..plus banutii, fiind cezariana 100%, sunt o multime pentru arcadia...

30+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

buna daniela...pai eu o sa nasc la cuza voda,deja mi-a facut bilet de internare in caz ca ma apuca,cica asa e mai bine,am inteles ca daca te apuca si vine salvarea te duce ambulanta la spitalul care e de garda elena domna sau cuza..
bine in cazul meu o sa ma duca sotu cu masina,dar ma refeream la cele care nu au masina.
Ma supravegheaza doc Mihalcea Dan la prima nastere tot el m-a supravegheat.
ce tine de stafilococi ...la primul copil nu am luat sper ca nici la asta,
am lucrat la acest spital si acuma depinde de igiena care se acorda copilului si mama daca stie sa aiba o igienacorespunzatoare,eu de cand am nascut si am stat in spital 3 zile dezinfectam fara ca sa fie o asistenta pe acolo in preajma un tampon de alcol dadeam din jur in prejurul patutului ca sa mai curatam din microbi.

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput