Gravidute&Mamici de IASI (128)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Amisa spune:
Anilansa, multumesc pentru raspuns. Nu stiam ca merge si in Alexandru. Poti sa fii mai explicita, te rog, vis-a-vis de locatie? Stii cumva unde este un eco mai performant?
mercic mult
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna!
AM intrat sa o feliit pe Moldoveanca si aici!
Felicitari draga Oana! Sa va traiasca!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amisa Anilansa, multumesc pentru raspuns. Nu stiam ca merge si in Alexandru. Poti sa fii mai explicita, te rog, vis-a-vis de locatie? Stii cumva unde este un eco mai performant? mercic mult Mai sper intr-o minune in viata mea! Amisa, mamica de Ana Maria (18.06.1999) |
Buna, la cabinetet in Alexandru au eco performant .... cabinetul se afla la partierul unui bloc, in spate la tonetele de langa piata...
nr de delefon de la cabinet 0232/257413, luni de la 2-7 si miercurea de la 2-4.30 .... la Providenta nu am fost niciodata , nu stiu c aparatura au si nici cand o gasesti acolo.
Moldoveanca, felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi si pt tine recuperare rapida
Aly, multumim ca ne-ai anuntat si pe noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anaomaria/Anaomaria.jpg)
Anaomaria spune:
Buna dimineata,
Am si eu o printesa de 2 ani si un pic si ma gandesc sa o dau la gradinita din anul urmator. Lumea-mi zice sa caut din timp pentru ca e foarte aglomerat, asa ca m-am gandit sa va intreb pe voi, poate stiti mai multe: e mai buna o gradintia particulara decat una de stat? care sunt costurile la cele de stat si ce ofera? voi ce experiente aveti in acest domeniu? eu as da-o la particular, dar am inteles ca-s tare scumpe. Daca s-a mai discutat subiectul, va rog sa-mi dati link.
Anilansa eera in Metalurgie si pe la Pod la Nicolina un fel de SH care aducea multe lucruri pentru copii, printre care jucarii de plus, scaune de masina si costumatii de carnaval. Lucrurile nu erau chiar SH, dar se vedea ca erau invechite. Probabil proveneau de la niste lichidari de stocuri. Nu mai stiu exact cum se numeste, dar stiu ca are steagul SUA pictat pe geam sau la intrare. In Metalurgie e intr-o curte, la parterul unei case (sunt mai multe case cu magazine pe acolo), inainte de sediul EoN.
Va pun si un link cu o conferinta f f interesanta http://scoalavarlaam.ro/eveniment/ne-vedem-la-conferinta-parintilor-din-26-noiembrie
"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva
Anilansa spune:
Anaomaria, multumesc pt raspuns...in legatura cu gradinita, eu am un baietel de 3 ani si 3 luni si de la 2 ani merge la o gradinita particulara ... costuri la gradinita particulara e 700 pe luna, masa 13 lei pe zi 3mese si taxa 400lei... sunt 12 copii in grupa, prgram de la 7.30 la 18.00. poate intra fetele care au copii la gradinite de stat si iti dau informatii... tot ce stiu e ca sunt multi copii 25-30 intr-o grupa si 2 educatoare.
ioana spune:
Anaomaria: uite care a fost experienta mea.
Copil nr. 1 - grupa mica la gradinita de stat, un dezastru(si cica era considerata o gradinita buna), neglijenta din partea personalului, daca nu le duceai cate ceva pur si simplu nu le pasa de copil. Raceli repetate. Din grupa mijlocie l-ammutat ao gradinita particulara, 12-14 in grupa,incomparabil. A facut 3 ani la aceasta gradinita, foartemultumiti.
Copil nr. 2 - l-am inscris direct la o gradinita particulara, nici nu mi-am mai batut capul cu cele de stat. Conditii excelente, grija mare fata de copii, merge de 8 saptamani, cu 2 (doua) zile in care a lipsit.
Tot ce ma intereseaza acum este: numarul mic de copii in grupa, personal suficient care sa-i supravegheze, parinti responsabili, conditii bune (mobila, jucarii noi, nu vechituri imbacsite de praf).
Toate cele bune,
Ioana.
alynta27 spune:
La multi ani Mateo de Mihamora!
Ani cu multa placere!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
citat din mesajul lui LenaC Anilansa la ce gradinita merge baietelul tau? Lena - ![]() Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Buna dimineata
![](iubesc cafeaua.gif)
LENA, Darius e la ANGEL KIDS, in tatarasi cum te duci la unitatea militara ...gradinita se afla la partierul blocului REZIDENTIAL PENTA, daca nu ma insel... au si sait de prezentare
alynta27 spune:
citat din mesajul lui LenaC Anilansa la ce gradinita merge baietelul tau? Lena - ![]() Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Ce dulce e fetita ta!
Alina-Mirela mami de
![](fetita.gif)
![](sofer.gif)
![](avion.gif)
POZE
Cum a aparut Printul!