Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Histamina nici nu pot sa ma gandesc prin ce treci si tu si micutul tau! Otita e destul de dureroasa, iar constipatia la fel. Sanatate multa!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna dragele mele.....
scumpa sunt la vedere,stiu, si rog a ma ierta.....
bebe2 ma tine numai in rau si stari de oboseala, insa Ii multumesc Lui Dzeu si ma rog sa=mi dea putere sa pot munci si sa merg iainte...

Inafara de munca, Maya, casa,etc., noutati nu prea am, doar ca nu am scapat de aceeasi ingrijorare ca la sarcina Mayei, doar ca e de o intensitate mai scazuta...ma rog sa-l tina Maicuta sanatos...

va imbratisez cu drag si nu uitati ca sufletul curat ne tine speranta puternica....

revin in curand si va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 15+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Se pare ca Stefan are infectie urinara si a facut alergie la primul antibiotic, azi i l-a schimbat. Peste 2 sapt mergem din nou la control.

Histamina, imi pare tare rau, incearca cumva sa te odihnesti fiindca pe mine m-a doborta o data nesomnul si tare greu mi-am revenit.

Doamne Ajuta, sanatate la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

lili, e f important sa iti notezi atat numele antibioticului la care puiutul a facut alergie cat si substanta activa a acestuia si sa o scrii undeva, vizibil, pt ca,daca puiutul are problemne, medicii sa stie.
nu e de joaca.
mie o astfel de notare mi-a salvat viata.

imunologia e ok. mai avem doar rezultatele pt boala celiaca de venit. raman anemia feripriva severa, dolicomegacolonul functional si malabsorbtia.
sper sa reinceapa sa manace.
multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt puterea pe care mi-o dau, inexplicabila, dupa atata nesomn si atata nemancare. apuc f rar sa mananc, medicamentele car eimi permiteau sa mananc sunt pe terminate si bani pt altele nu am,asa ca am revenit la dieta ce m-a consacrat,ca sa zic asa:carne,carne,carne,cartofi,usturoi,ceapa, branza nefermentata, fara mucegai,proaspata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Multumesc mult ca mi-ai spus. Am sa caut sa vad ce substanta activa are.

Mergi la inceput

Fetelor,
acum avem un diagnostic complet:
anemie ferpriva severa(anemie cauzata de lipsa de fier)
sindrom de malabsorbtie de etiologie necunoscuta.
adica nu asimileaza nimic ,dar nu se stie cauza.
sindrom de megacolon functional, adica are colonul putin mai lat si se constipa.
bun.
avem 6,680 kg si 74 de cm.
avem 2 saptamani sa ne ingrasam macar 100 de gr, daca nu, biopsie intestinala sa vada ce e cu vilozitatile intestinale de nu asimileaza.
am primit schema de mancare: 150 de gr de carne de pui sau 100 de gr curcan/zi, 50 de gr branzica de vaci, 700 ml de lapte cu cereale,12 lingurite de glucoza pulbere,100-150 ml de supita cu ulei de germeni de porumb presat la rece, , 50-100 gr de piure de legume frecat cu unt de 82% grasime sau iaurt 10% grasime cu samntana 24% grasime,50 gr mere coapte cu glucoza pulbere,100 ml infatrini, 5 ml sanzyme, 3 ml peritol,o lingurita de imunostimulator cu colostru si probiotice, un pliculet biotics.
Si acum motivul pt care am crezut ca o iau razna:
Medium - chain triglycerides oil MCTs .
am cautat pana la miezul noptii pe cineva care in urmatoarele 3, max 5 zile vine din Germania, Italia sau Franta si imi poate cumpara o sticluta.
am gasit pe cineva,dar s-a uitat la cantitate si a spus ca ma costa 400 de euro,cand,de fapt erau 400 de ml, s-a suparat si a renuntat.
mai am doua promisiuni.

Mergi la inceput

sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana84 spune:

eeei Irina!,ia spune-ne cum a fost la tairea motului!ce a ales mica printesa?ca tare suntem curioase!

/http://davm.daisypath.com/UO2Xp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

da..eu cam greu cu netul...

sper sa nu fiu offtopic...dra mea ma minuneaza pe zi ce trece de face nou, asta seara sia pus picioarele in papucii lui taicasu si sa plece...ii place plimbarile la disperare (eu am invatato..sunt fan )

la mot a fost senzational, a facut fata cu brio...la toate, a bagat si un pui de somn inainte de tort ca de trebuia sa fie fresh fata.....si a sosit tava....supriza....
primul obiect ales a fost iconita maicii domnului.....ma impresionat sufleteste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1319342400" target="_blank">Sinaxarul de azi!

histamina multa putere iti doresc si insanatosire grabnica puiutului!

pogonici sa o ajute Dumnezeu sa fie o mare crestina, Nectaria ta!

O Duminica placuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput