Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 19
noce spune:
Pinuta, insanatosire grabnica lui Rares-Nectarie!
Eu zic sa-i dai ceva pentru tuse, un sirop natural (eventual de patlagina, am auzit si de Hapciu si Grintuss ca ar fi bune), ceiut cald cu miere si lamaie cand tuseste, sare calda pe piept si ce mai stii tu ca e bun. Trataza-l singura cu incredere in tine. Daca mergi la medic, ia diagnosticul si cauta tu remediul potrivit voua. Daca are rosu in gat poti sa-i dai cu albastru de metil sau violet de gentiana Nu e nevoie sa-l indopi cu antibiotice si chimicale.
noce spune:
Pogonici, a facut minunica ta un anisor! La multi ani fericiti inainte!
Anul trecut am trait cu emotie toti pasii tai, cautam in fiecare zi postari de-ale tale si ii povesteam sotului ce frumos se leaga povestea voastra. Imi pare rau ca n-am intrat sa va urez la timp.
Oanka, sarcina usoara si griji putine! Sa vina bebe sanatos!
Pup toate fetele!
pogonici1977 spune:
noce, iti multumim frumos de urari, sunt binevenite chiar si acuma, da acum un an ati trait alaturi de mine cele mai mari emotii pe care le poate avea o viitoare mamica...nu voi uita nicioadata acea perioada din viata noastra....si cum va impartaseam fiecare moemnt, gand..si tot ce aveam pe suflet....
scuze dar eu nu mai am timp de net..ca piticuta imi ocupa tot timpul si mai profitam de cele cateva raze de soare ziua..
pinuta un sfat ptr Nectarie, ptr tuse eu ii dau drei mele putin sirop de brad facut de mine in casa si ii pun in bibe de apa, eee ff util si am vazut eficienat lui in max 2 zile..chiar si dct de fam mia spus ca e bine cai dau asa, iar ptr imunitate ii mai pun in fructe catina (eu o am in borcan cu miere albine) si vad ca ii place....
gata mai revin cu amanunte ca plange dra .....e maraicii cai mai iese un dintucccc
pinuta spune:
noce eu ii dau Plantusin un siropel tot din plante...Cu ceaiul este insa o problema ca nu bea deloc, prefera apa, iar laptic cald nici vorba.L-am obisnuit cu laptic la temperatura camerei si daca e mai cald ia doua guri si apoi biberonul aterizeaza cat colo si pana nu se raceste nu-l mai baga in gura...I-am dat vit.C naturista si Tantum, dar de la el ii cam vine greata ca se da in gatut si-l deranjeaza.
pogo saru'mana pentru sfaturi.Eu nu i-am dat deloc miere pana acum ca dr. mi-a spus ca-i alergena si sa-i dau dupa 1 an.
Parca azi e putin mai bine..avem incredere ca DD si Sf. Nectarie o sa ne faca bine!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
Lili_g spune:
Fetele suntem bine slava Domnului si Maicutei Sale.
Ieri ne-a sunat dra ca i-a iesit aceeasi bacterie lui bb in urina si sa repetam analiza, am plecat cu el la un spital de copii ca sa-l vada si alt dr.-pediatru.
Acolo i-au luat urina cu tubulet steril direct din vezica ca sa nu se contamineze. La testul rapid preliminar mi-au spus ca e curat si au zis ca in 24 de ore ma suna daca analiza la laborator nu iese bine - au trecut 24 de ore si nu m-au sunat. Nadajduiesc ca e bine. Slava Domnului caci altfel il bagau iarasi pe antibiotic. Ii dau suc de merisoare amestecat cu apa care e f bun pt infectii urinare.
Va multumesc de rugaciuni si Maica Domnului sa va reasplateasca!
Va pe toate,
Lili
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina asa e. mai era o carte,Scrisori catre caterina, parca. mi s-a parut superba. am invatat f multe de acolo. mi-am dat seama ca gesturile mici,fac mult mai mult decat credem. |
Doamne Ajuta!
Am citit-o si eu ieri.
Foarte buna cartea..si e buna pt tinerii casatoriti cat si pt o orice casnicie.
Am gasit si Scrisori catre Filip. Sfatul unui tanar casatorit. Insa nu online ci tb cumparata.
Vad ca a aparut anul acesta.
Im schimb voi incepe sa citesc www.cartiok.ro/citeste/19294727/cartea-online-sf-ioan-gura-de-aur-parinti-copii-si-cresterea-lor" target="_blank">Parinti, copii si cresterea lor.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
eumada, Lili_g ma rog si eu pt copilasi.
Dumnezeu sa aibe grija de ei!
Acum am citit de vesti. Doamne Ajuta, sa fie bine si in continuare!
pinuta sanatate multa!
Va trimit si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1320552000" target="_blank">Sinaxarul de azi si va doresc o Duminica placuta!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
histamina spune:
Doamne ajuta!
nu reusesc nicium sa ajung la Liturghie.pe strumf il apuca tot felul, apoi apar o suta de chestii si decat sa fie scandal,ami bine renunt eu.dar mie nu mi-e bine asa.off.
histamina spune:
Am cautat un medicament-MCT OIl pentru copii- cu disperarea mamei care stie ca are copilul bolnav si ca viata lui,ca sa decurga normal are nevoie de acest medicament.
Doar nu am cazut in genunchi oamenilor care plecau in tarile de unde putea fi adus.Ori se gasea doar forumla pentru adulti,adica pentru culturisti,ori imi cereau acte imposibil de adus.
Eram disperata pur si simplu! strumful meu avea 6,680 gr la 1 an si 3 luni, sindrom de malabsorbtie si sindrom de megacolon.
Atunci am scris pe forumul DC.
Cineva care nu m-a vazut in viata ei,cineva care nu ne-a cunoscut,cu care nu am vorbit,CINEVA, nu a uitat sa fie OM si ne-a daruit acest medicament.
E vorba despre Gianni, din Olanda.
As vrea sa scriu cat de mult ii multumesc,cat de mult inseamna gestul ei,cat de fericita sunt,dar mi-e teama ca nu cumva cuvintele sa imi inghete in formulari anoste, sa alunece in platitudinea locului comun, sa se dilueze in faptul cotidian,anost, rece,dur.
E frumos, e prea frumos ceea ce simt ca sa pot cladi din cuvinte acel verbum care sa tresalte de viata,sa exprime trairile mele, fericirea din inima mea de mama.
Multumesc Despre Copii!
Multumesc Gianni-Catalina Ardelean.
Dumnezeu sa va binecuvinteze,oriunde va veti afla!
cami_antonia spune:
histamina f frumos mesaj
felicitari pt astfel de OAMENI
felicitari doamna giani catalina ardelean! sa va rasplateasca Dumnezeu!
felicitari si forumului DC ca ne permite astfel de lucruri!