Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

poate va ajuta

- alimente bogate in histamina: spanac, rosii, varza murata, ficat, salamuri, carne de porc, hering, scrumbie, somon, ton, sardele, branzeturi fermentate si cele cu mucegai;
- alimente care contin substante care elibereaza histamina si tiramina: fragi, capsuni, banana, ananas, avocado, rosii, arahide, porumb, alune, migdale, fructe de mare si crustacee, peste afumat si conservat, branzeturi fermentate, carnati, cubulete de concentrate si extrase de carne;
- alimente care contin cofeina: cafea, ceai, bauturi pe baza de cola si cicolata;
- alimente care contin serotonina: banane, rosii, avocado, ananas;
- alimente care contin acid acetilsalicilic: rosii, dovlecei, castraveti, pepeni galbeni, cirese, citrice, mere, smochine; in calitate de conservant, acidulacetilsalicilic se gaseste in bomboane, in conserve si in bauturi alcoolice.

Aditivi suspecti. Printre aditivi, cel mai des acuzati pentru acest tip de reactie sunt:

- acidul benzoic si benzoatul de sodium (E211) din siropuri, vinuri, conserve de peste, maioneze, sosuri gata preparate, branzeturi;
- anhidrida sulfuroasa si sulfite (E220), continute in vinurile albe, otet de vin, cidru, sucuri de fructe, fructe uscate si tropicale, fructe conservate si zaharisite, marmelada si gemuri, condimente si sucuri fabricate, muraturi in otet, fructe de mare si crustacee;
- nitrati si nitriti, prezenti in calitate de conservanti si aromatizanti in carnurile prelucrate (hot dog, salamuri);
- tartrazina(E102) si eritrosina (E127), coloranti galbeni si rosii, utilizati in produse de cofetarie (bauturi nealcoolice, siropuri, lichioruri, fructe zaharisite, inghetate) si in produse farmaceutice;
- glutamatul monosodic (E621), folosit pentru a da gust preparatelor din industria alimentara, pentru sortimentele de carne conservate si ambulate, precum si in restaurante.

Mergi la inceput

azi ma simt rau.
tin minte ca statem odata ,in pat si sotul se uita la mine mirat(e obisnuit sa fiu activa): ce faci acolo asa concentrata?
i-am raspuns:descarc histamina.

azi pleaca o colega. ne-a adus eclere.deja susoteau,isi daudeau coate,ca in fiecare zi.imi spun ca-s anorexica,ca ele nu ma vad mancand.
cum era toata directia am mancat,ca nu aveam chef sa dau explicatii.
am o durere infernala de cap,de la histamina.
o sa dublez pastilele.
imi lua prea mult sa explic.
si ma trezeam ca stau la juma de metru d emine cand vb cu ele,ca sa nu ia.mi s-a intamplat.

Mergi la inceput

am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Histamina, felicitari pentru rezultatul bun. Multa sanatate va doresc

Am uitat ieri sa va scriu despre caciantoni - este bine, se bucura de minunile ei si nu a avut acces la net, de aceea nu ne-a mai vizitat.

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

histamina ce veste minunata
bravo lui bebe
sanatate multaaaaaaaa

caciantoni vrem si noi sa iti cunoastem bebelusiiiiiiii
si sa te mai auzim
te asteptam mamico cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, nu mai spuneti nimic?

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
strumf buba la fundulet,ca s-a oparit, buba la nasuc ca a jucat bau cu matusa pe asfalt.

offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Va trimit eu Sinxarul de astazi
http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-apostoli-apelie-stahie-amplie-urban-aristobul-narcis-35875.html

Adica... o trimitere la articolul de pe ”crestinortodox.ro” care se deschide atunci cand dai click pe ziua de astazi, 31 nov., pe calendarul online tot de pe crestinortodox.

Ca nu stiu exact inca ce inseamna Sinaxar...

Va doresc tuturor o zi binecuvantata si o saptmana cu bucurie si pace in inimi!

Histamina, multa sanatate tie si puiului!

Mara,

Tuturor,

Sa auzim vesti bune! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Doamne ajuta!

Ma bucur sa va salut si eu ca e inceput de saptamana azi sa mai prindem puteri. Maine la noi in Ardeal e "ziua mortilor" si vom fi cu totii prin cimitire.
Cum tot am citit diverse discutii in ultimul timp la noi pe topic vreau sa va recomand cu mult drag o carte pe care am primit-o prima data cand m-am spovedit de la actualul meu parinte duhovnic. De atunci o am cumparata acasa in mai multe exemplare si o fac mereu cadou la nunti...la botezuri... Cartea se numeste RIDICAREA CASATORIEI LA RANG DE TAINA scrisa de parintele Arsenie Boca. E subtirica si costa in jur la 10 lei; o gasiti la pangare. Mie mi-a lamurit multe lucruri si m-a ajutat in momente grele mai ales ca parintele face apel si la studiile lui de medicina, pe care acum urmand si eu scoala de asistente medicale le inteleg mai bine. Eu o consider o cartea de capatai in casnicia oricui, carte pe care o intelegi tot mai bine la a 2-3 lectura... Cu toata caldura v-o recomand tuturor. Unii o considera o carte grea, dar daca stai stramb si judeci drept cum zic batranii vezi ca graieste numai adevar.
housepocket
ti-am trimis un PM in legatura cu brauletul.
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

fetelor, imi doresc bebe 2 cu disperare.
simt ca il doresc cu toata fiinta mea.

strumf e o minune de la Dumnezeu.
trage,arunca tot, doar icoanele le mangaie, absolut inexplicabil.
si mai rade la icoana Maicii Domnului.

Mergi la inceput