Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Banuiesc ca v-ati mutat toate pe FB, altfel nu ati avea nici o scuza ca nu ati scris Aproape nimic in cele 3 zile de curs ale mele. Noi suntem ok, desi Andrei pare cam infundat. Scolarita e bine, se consoleaza ca are tema de weekend. Am gasit niste variante pentru bona, niciuna perfecta, dar o sa fac o analiza a punctelor slabe si tari si aleg una luni. Doar ca intre timp tanti de la curatenie e desumflata de reducerea salariului, respectiv cu partea primita pentru zilele in care trebuia sa stea cu copiii (ceea ce oricum nu a facut).
Maine mergem la Strumfi, dublat in romana. Sunt curioasa cum e noul cinema de la Baneasa.
Cam asta ar fi. Si pentru sarbatoritii de zilele acestea un cald La multi ani!
Papanash, sa fii iubita si fericita!
Vlad de ancasilv si Tudor de yaia
, sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi! 
Yaia,
Petrecere frumoasa!
Roxana_G spune:
Dat fiind ca nu eram sigura cum stau cu timpul de net, lui Tudor i am urat in avans.
Nu mai stiu cum e cu orele in Australia insa, am impresia ca e deja ziua lui Michael.
Michael, sa fii sanatos, norocos, voios si voinic!
Piciulika, te imbratisez cu drag, sa aveti super petrecere!
danuta36 spune:
Neata!
O cafea strong pentru cine n-a baut inca 

Cu intarziere,dar mai bine mai tarziu decat deloc..multumim ca nu ne-ati uitat si pentru urarile frumoase de ziua Mirunei!
Am sarbatorit-o in familie caci eram virusati aproape toti,inclusiv taica-meu..Miru a facut pauza de gradinita cam o saptamana jumate,am zis ca i-a trecut viroza si am dus-o doua zile,ieri si alaltaieri si vad ca azi noapte a tot tusit si a avut si un pic de temperatura.Daca continua tot asa luni mergem iar la pediatra..sper ca nu!Incercam si cu ceai de ceapa,poate o fi bun..ca deja ma ingrozeste cate medicamente a inghitit in astea doua saptamani..
si cam fara efect..
In rest,Miru s-a obisnuit la gradi,ii place si si-a facut si cateva prietene..mai rau ca mananca putin acolo,dar mai recupereaza acasa.La revizia celor 4 ani a avut 15 kg si 105 cm.
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor mici si mari!
Sfarsit de saptamana relaxant!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Banuiesc ca v-ati mutat toate pe FB, altfel nu ati avea nici o scuza ca nu ati scris Aproape nimic in cele 3 zile de curs ale mele. Maine mergem la Strumfi, dublat in romana. Sunt curioasa cum e noul cinema de la Baneasa. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei [/blue] |
Deci eu ma simt ofensata
Noi suntem singuri ca alfel era si la noi in plan un film desi tare nu ma impac cu tot 3D-ul asta la copii. Cit despre cinema totul e...grand or shopuld I say Grand?!
danuta36 spune:
La multi ani ursulet frumos Michael de mami Piciulika!
La multi ani delfinas dragut Tudor de mami Yaia!
Erina spune:
La multi ani Tudor!
Esti un delfinas de toata isprava, dulce si foarte istet! Norocos nu mai spun asta datorita familiei si sistemului din Finlanda. De fiecare data cind D&D isi inmoaie bombeul doar intr-o balta ma gindesc la joaca voastra in noroi.
Yaia sa ne arati ce bunatate de tort ai pregatit si cum ati petrecut! Sa va traisca frumoasul, sa fie om mare si drept, fericit si implinit!
La multi ani Michael, urarile extinse pe FB!!!
Erina spune:
Cumva legat de ce ii scriam Yaiei cu joaca in noroi am vazut aseara pe B1 un documentar Consuming kids. http://www.mediaed.org/cgi-bin/commerce.cgi?key=134&preadd=action E din 2008, centrat pe USA dar sunt acolo adevaruri crude.
A iurmat si o dezbatere pe care nu am urmarit-o. Oricum ca o concluzie: Ma facea sa ma intreb daca in loc de rochita de Rapunzel ii ofeream Dariei un set nou de vopseluri pentru pictura + citeva ore din timpul meu, nu ar fi fost mai cistigata?
Cum ferim copiii sa ajunga scalvii consumismului?
Dar sa trecem la lucruri mai light> Luiza m-am gindit la tine: www.youtube.com/watch?v=imsB543zqSM" target="_blank">for once in my lifetime_Stevie Wonder
Happiness_4_us spune:
La multi ani, delfinas scump si dulce, Tudor!
La multi ani, Michael, ursulet elvetian migrator in Australia!
Sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii si realizari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Va imbratisam cu mare drag, familia fluturasilor islandezi!
Petrecere frumoasa!
mandarinutza spune:
La multi ani Tudor, inotator si patinator iscusit! Petrecere frumoasa, sigur ca mami ti-a pregatit multe surprize delicioase!
La multi ani Michael, ursulet finut!
mandarinutza spune:
Erina, stiu documentarul, e foarte interesant si are f mare dreptate.Si noi trebuie sa ne efrim sa devenim scalvii consumerismuluisi bineinteles si pe copii nostrii. Acum cat sunt destul de micuti, parca e mai usor, dar dupa inceperea scolii cand vad ca toti colegii lor iphone sau mai stiu eu ce alte gadgeturi, cred ca o sa fie mai greu sa ii feresti de consumerism.